مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل:
برنج مازندران به زودی کاملا ارگانیک تولید می شود
علمي
بزرگنمايي:
مازندران آنلاین - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: تولید برنج مازندران به زودی کاملا ارگانیک می شود.
سید احمد طاهری درگفت وگو با ایسنا در حاشیه اختتامیه جشنواره برنج بابل اظهار کرد: درآینده نه چندان دور برنج مازندران کاملا ارگانیک می شود.
وی گفت: از آن جایی که بیشترین میزان تولید برنج کشور درمازندران تولید می شود تصمیم براین شد تا اولین نمایشگاه تخصصی برنج در بابل برگزار شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل افزود:دراین نمایشگاه 53 شرکت،افراد حقیقی و 6 دستگاه دولتی حضور دارند.
طاهری خاطرنشان کرد:هدف ازبرگزاری این نمایشگاه ارائه تکنولوژی روز دنیا در حوزه برنج بود.
وی با اشاره به این که به زودی برنج مازندران ارگانیک می شود افزود: مخلوط کردن برنج ایرانی با برنج های هندی و خارجی نامرغوب توسط عده ای سودجو لطماتی به برنج مازندران زده بود که این مشکل اکنون بسیار کاهش یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل تصریح کرد: بر اساس تحقیقی که در دانشگاه علوم پزشکی مازندران ازنمونه های برنج مازندران درخصوص بی کیفیت بودن برنج شمال صورت گرفت حدود 99دهم درصد برنج مازندران سالم و با کیفیت بود.
انتهای پیام
-
شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۵:۰۷ AM
-
۱۵۳ بازديد
-
ایسنا - علمی و آموزشی
-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/18031/