پیام مازند

آخرين مطالب

آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در ساری علمي

آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در ساری

  بزرگنمايي:

مازندران آنلاین - دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در ساری دقایقی پیش آغاز شد.
  دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با حضور مسئولان کشوری، استانی، اساتید دانشگاه و دانشجویان مازندران در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، آغاز به کار کرد.
در روز نخست این همایش و در آئین افتتاحیه، محمدعلی بهمنیار رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و رئیس این کنگره به سخنرانی می پردازد.
در ادامه دکتر امیری دبیر علمی این کنگره به سخنرانی می پرازد و سپس محمدرضا شیران معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و حسینی عضو هیئت رئیسه انجمن علوم صنایع غذایی ایران سخنرانی می کنند.
همچنین در ادامه این همایش، در چهار پنل مختلف، در زمینه های تکنولوژی لبنیات، میکروبیولوژی زیست فناوری، تکنولوژی روغن و فرمولاسیون مواد غذایی اساتید دانشگاه، محققین و نخبگان حاضر در این کنگره به ارائه دستاوردها و تحقیقات خود می پردازند.
در روز دوم نیز در این چهار پنل ارائه دستاوردها و نظرات کارشناسی و تحقیقاتی ادامه خواهد داشت و پس از آن آئین اختتامیه برگزار خواهد شد.
همچنین در این کنگره، آنگل آنتونیو، آنتونی جاسک، مالگورزاتا کورزنیوسکا، الناز میلانی، ویکتوریا ایوانوا، داوید برناردو و سیدمهدی جعفری نیز به عنوان سخنرانان ویژه این کنگره دو روزه در دانشگاه علوم کشاورزی ساری هستند.
گفتنی است تولید پنیر لیقوان فراسودمند با استفاده از اینولین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن در طی رسیدن از سوی حمید خلیل زاده، تاثیر کاربرد پوشش خوراکی صمغ گوار بر ویژگی های میکروبی، حسی و پروفایل اسیدهای چرب پنیر چدار در طول نگهداری، استخراج لوتئین با استفاده از نانوفناوری تاثیر سورفاکتانت، کمک سورفاکتانت و پیش تیمار فراصوت، رزیابی اثر فعالیت آبی بر کیفیت مغز بادام زمینی طی نگهداری تسریع یافته، بررسی خواص ضد میکروبی اسانس چویل (angulata Ferulago ) علیه تعدادی از باکتری های بیماریزای با منشاء غذایی، تشخیص و طبقه بندی شکالت های تلخ با درصدهای متفاوت کاکائو با استفاده از یک سامانه ماشین بویایی و غیره بخشی از این دستاوردها و مقالات پژوهشی است که در این کنگره ارائه خواهد شد.
ارسال 700 مقاله پژوهشی به این کنگره
رضا اسماعیل زاده کناری دبیر برگزاری دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در حاشیه برگزاری این همایش  اظهار کرد: این کنگره به صورت سالانه برگزار می شود و معتبرترین کنگره صنایع غذایی در ایران است.
وی با بیان اینکه انجمن علوم صنایع غذایی مازندران و دانشگاه علوم کشاورزی ساری میزبان این کنگره هستند، تصریح کرد: کشورهایی از لهستان، اسپانیا و اوکراین در این کنگره حاضر می شوند و جز سخنرانان کلیدی هستند.
رئیس کارگروه تخصصی صنایع غذایی و صنایع تبدیلی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران، در ادامه با اشاره به اینکه بیش از 700 مقاله پژوهشی به این کنگره ارسال شد، گفت:بیش از 100 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که امروز و فردا پنجشنبه ارائه می شود.
اسماعیل زاده خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین اهداف برگزاری این کنگره ارائه آخرین یافته های تحقیقاتی، ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه، حل مشکلات صنعت توسط دانشگاهیان، استفاده از نظریات ارزشمند صنعت در دانشگاه برای آینده در کنار ارتباط و مباحثه یافته های علمی ایران با سایر کشورهای دنیا است.
  بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته این همایش در امروز چهارشنبه و فردا پنجشنبه پنجم و ششم اردیبهشت ماه امسال برگزار می شود.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

خوشه های شغلی در دانشگاه علمی و کاربردی ایجاد می شود

دوئل آبخیزداری با غول سیلاب و خشکسالی؟!

سد بسازیم یا آب‌بندان؟

بارور کردن ابر در ایران شایعه است

دوئل آبخیزداری با غول سیلاب و خشکسالی؟!

احتمال افزایش پدیده‌های حدی مانند سیل در آینده

چه ساختمان‌هایی نیاز به مقاوم‌سازی دارند؟

شهرهایی که برای یک روز تابستانی معتدل ساخته شده اند

مافیای کنکور و کسب و کار ترس فروشی

ثبت نام برای مدارس تیزهوشان ونمونه از 19 فروردین آغاز می شود

دلایل جولان سیل های ویرانگر در شرق مازندران

سیل مازندران و تحقیقاتی که خاک می‌خورند!

نابودی شمشادها در سوادکوه دلیل اصلی رانش زمین؟!

مهارت آموزی دانش آموزان در دوره نظری الزامی می شود

68 دانش آموزنخبه علمی والمپیادی آمل تجلیل شدند

مرکز آموزش رسانه ای مازندران در آمل راه اندازی شد

ارزیابی ابعاد و مولفه های تاب‌آوری شهری به منظور کاهش خسارت ناشی از سیل

انتقال آب ، اقلیم مازندران را تغییر خواهد داد

غفلت از بانک ژن آب بندان ها در شمال کشور

مدرک تحصیلی بدون مشارکت و اثرگذاری در جامعه ارزشی ندارد

برگزاری نشست راهبردی احیای آب‌بندان‌های شمال کشور در مازندران

فروش 2 هزار و 300 میلیارد تومانی محصولات نانو در سال جاری

مشکل اصلی کتابخانه‌های مازندران چیست؟

آزمون شبه نهایی با قوت در مازندران اجرایی می شود

نخستین محصول تراریخته که وارد بازار شد، چه بود؟/آرای مثبت 90 درصد دانشمندان بر ایمن بودن محصولات تراریخته

معجزه‌ای به نام تراریخته؟!

تحقیقات علمی برای مضر بودن محصولات تراریخته انجام نشد

مراکز امنیتی بر فعالیت مهندسی ژنتیک کشاورزی نظارت داشته باشند

شبیه خون حفاران غیر مجاز به محوطه باستانی "هفت تپه بابل"/ لزوم ایجاد پایگاه باستان شناسی در بابل

سازمان دانشجویان؛ میدان واقعی بروز خلاقیت‌ها/سازمانی که باید شکاف‌های دانشجویی را از بین ببرد

شکوفایی شارژ سریع و بی‌سیم

راه اندازی پارک فناوری اشتغال فضا پایه در مازندران کلید خورد

انتقال آب خزر میانکاله را به کانون ریزگردها بدل می کند/ مرگ جنگل های هیرکانی فاجعه ای بزرگ در پس انتقال خزر به سمنان

اولین سیم‌کارت نسل پنجم جهان رسما عرضه شد

گوشی تاشوی سامسونگ، اپل را تهدید می‌کند

افزایش آسیب های اجتماعی نتیجه تقلید کورکورانه از پژوهش های غربی

افزایش آسیب های اجتماعی نتیجه تقلید کورکورانه از پژوهش های غربی

خطر سرطان معده بیخ گوش مردان مازندرانی

خودباوری، علاقه و امید کلیدهای موفقیت دانشجویان

ساختمان هایی که بوی کربن می دهند!

قطعه‌سازی مهم‌ترین چالش فرآیند تولید موتور خودرو در ایران

افزایش شیوع بیماری های قلبی در مازندران/ سبک زندگی مازندرانی‌ها تغییر کند

پراکندگی بیمارستان ها چالش درمانی مازندران در ایستگاه چهلم

نمره قبولی آب شرب مازندران در آزمایشگاههای تخصصی

کشت گیاهان دارویی در مازندران دارای ساختار علمی شد

رژیم های غذایی نامناسب عمر را کوتاه می کند

آنالیز آزمایش ادرار با گوشی هوشمند!

تعویق سهمیه‌بندی "بنزین" فاجعه به بار می‌آورد

برگزاری پنجمین همایش ملی تغییر و گاهشناسی درختی در مازندران

آب مخالف آبادانی است اگر پای انتقال در میان باشد!