آخرين مطالب

آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در ساری علمي

آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در ساری

  بزرگنمايي:

مازندران آنلاین - دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در ساری دقایقی پیش آغاز شد.
  دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با حضور مسئولان کشوری، استانی، اساتید دانشگاه و دانشجویان مازندران در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، آغاز به کار کرد.
در روز نخست این همایش و در آئین افتتاحیه، محمدعلی بهمنیار رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و رئیس این کنگره به سخنرانی می پردازد.
در ادامه دکتر امیری دبیر علمی این کنگره به سخنرانی می پرازد و سپس محمدرضا شیران معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و حسینی عضو هیئت رئیسه انجمن علوم صنایع غذایی ایران سخنرانی می کنند.
همچنین در ادامه این همایش، در چهار پنل مختلف، در زمینه های تکنولوژی لبنیات، میکروبیولوژی زیست فناوری، تکنولوژی روغن و فرمولاسیون مواد غذایی اساتید دانشگاه، محققین و نخبگان حاضر در این کنگره به ارائه دستاوردها و تحقیقات خود می پردازند.
در روز دوم نیز در این چهار پنل ارائه دستاوردها و نظرات کارشناسی و تحقیقاتی ادامه خواهد داشت و پس از آن آئین اختتامیه برگزار خواهد شد.
همچنین در این کنگره، آنگل آنتونیو، آنتونی جاسک، مالگورزاتا کورزنیوسکا، الناز میلانی، ویکتوریا ایوانوا، داوید برناردو و سیدمهدی جعفری نیز به عنوان سخنرانان ویژه این کنگره دو روزه در دانشگاه علوم کشاورزی ساری هستند.
گفتنی است تولید پنیر لیقوان فراسودمند با استفاده از اینولین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن در طی رسیدن از سوی حمید خلیل زاده، تاثیر کاربرد پوشش خوراکی صمغ گوار بر ویژگی های میکروبی، حسی و پروفایل اسیدهای چرب پنیر چدار در طول نگهداری، استخراج لوتئین با استفاده از نانوفناوری تاثیر سورفاکتانت، کمک سورفاکتانت و پیش تیمار فراصوت، رزیابی اثر فعالیت آبی بر کیفیت مغز بادام زمینی طی نگهداری تسریع یافته، بررسی خواص ضد میکروبی اسانس چویل (angulata Ferulago ) علیه تعدادی از باکتری های بیماریزای با منشاء غذایی، تشخیص و طبقه بندی شکالت های تلخ با درصدهای متفاوت کاکائو با استفاده از یک سامانه ماشین بویایی و غیره بخشی از این دستاوردها و مقالات پژوهشی است که در این کنگره ارائه خواهد شد.
ارسال 700 مقاله پژوهشی به این کنگره
رضا اسماعیل زاده کناری دبیر برگزاری دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در حاشیه برگزاری این همایش  اظهار کرد: این کنگره به صورت سالانه برگزار می شود و معتبرترین کنگره صنایع غذایی در ایران است.
وی با بیان اینکه انجمن علوم صنایع غذایی مازندران و دانشگاه علوم کشاورزی ساری میزبان این کنگره هستند، تصریح کرد: کشورهایی از لهستان، اسپانیا و اوکراین در این کنگره حاضر می شوند و جز سخنرانان کلیدی هستند.
رئیس کارگروه تخصصی صنایع غذایی و صنایع تبدیلی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران، در ادامه با اشاره به اینکه بیش از 700 مقاله پژوهشی به این کنگره ارسال شد، گفت:بیش از 100 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که امروز و فردا پنجشنبه ارائه می شود.
اسماعیل زاده خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین اهداف برگزاری این کنگره ارائه آخرین یافته های تحقیقاتی، ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه، حل مشکلات صنعت توسط دانشگاهیان، استفاده از نظریات ارزشمند صنعت در دانشگاه برای آینده در کنار ارتباط و مباحثه یافته های علمی ایران با سایر کشورهای دنیا است.
  بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته این همایش در امروز چهارشنبه و فردا پنجشنبه پنجم و ششم اردیبهشت ماه امسال برگزار می شود.




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

« پیش دبستانی» جزیی از نظام آموزش رسمی کشور تبدیل شود

ساختار مدونی برای حضور نخبگان در امر توسعه وجود ندارد

برگزاری کنگره ملی اختلالات عصبی، عضلانی و اسکلتی در بابل

ارسال 80 مقاله به کنگره ملی اختلالات عصبی در بابل

"خشکه‌داران" تنها بازمانده جنگل‌های جلگه‌ای هیرکانی

اجرای طرح حمایتی زوجین نابارور در بیمارستان فاطمه الزهرا (س) بابل

نخستین آیفون مجهز به 5G تا دو سال دیگر

مشارکت شهروندان در مسیر توسعه پایدار مازندران/ همایش توسعه پایدار به یک رویداد علمی تبدیل می‌‌شود

نشست علمی باستان شناسی نخستین ساکنان مازندران برگزار شد

تشخیص ترکیب‌های سرطان‌زا سیب زمینی سرخ شده از سوی محققان مازندرانی

مازندران دارای بیشترین لکه جنگل های هیرکانی برای ثبت در یونسکو

تجاوز به حریم رودخانه ها، متهم ردیف اول وقوع سیل/ فرهنگ اضطرار در کشور وجود ندارد!

علوم انسانی در کشور ما بستری برای تجربه ندارد

دانشجویان رکن مهم توسعه مازندران

برنامه محوری در اولویت امور اجرایی قرار گیرد

جزئیات کلاهبرداری جدید از تماس‌های خارجی

هک داووس و انتشار اسامی قاتلان خاشقجی

ترجیح محصولات وارداتی بر تولید مخترعان!

شایع ترین نوع کمر درد چیست؟

توقف جذب هئیت علمی در دانشگاه های پیام نور

وراثت، عامل مهم در بروز سرطان پستان

هر آنچه باید از بیماری "سل" بدانید

شیوع بیماری فشار خون در مازندران/ فشار خون یکی از عوامل اصلی بروز بیماری های قلبی عروقی

صنایع غذایی مازندران و مشکلاتی که تمامی ندارد

نشانه‌های اختلالات روانپزشکی چیست؟

جای خالی خانه سبز در مازندران/ خانه سبز؛ سازگار با اقلیم و محیط زیست

توضیح وزارت بهداشت در باره آمار افراد آلوده به ایدز در کشور

اندازه‌گیری تاثیر تصویر ذهنی از برند دانشگاه در جذب دانشجو

تزریق هورمون در دام و طیور شایعه فضای مجازی است/ نقش پررنگ مکمل‌های خوراک دام و طیور در کیفیت تولید

سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در بانوان/ کارگاه آموزشی پیشگیری در فریدونکنار برگزار می شود

تومورهایی که دلیل نامشخصی دارند

سالمندان چگونه زندگی کنند؟!

سیل مازندران نتیجه برداشت بی‌رویه آب زیرزمینی

آغاز به کار کنگره بین المللی جراحان مغز و اعصاب ایران در بابل

تولید محصول تراریخته مشکل قانونی ندارد

افزایش خروج دانش‌آموزان نخبه از محمودآباد

کاهش سن سکته‌های قلبی به زیر 40 سال

برگزاری کنگره بین‌المللی جراحان مغز و اعصاب در بابل

مراکزعلمی کاربردی مازندران از جذب دانشجوی غیر مرتبط منع شدند

دانشگاه مازندران در میان هزار دانشگاه برتر جهان قرار گرفت

بررسی کاهش زمان اسکی شناورهای تندرو

اینستاگرام یتیم شد

پذیرش دانشجو در 10 مرکز علمی - کاربردی مازندران متوقف شد

فعالیت 9 هزار و 500 انجمن علمی در دانشگاه‌های کشور

لزوم مراقبت از سلامت اجتماعی و اخلاقی در دانشگاه‌ها

آغاز سال تحصیلی دانش آموزان در مازندران

رابطه معنادار کاهش تعداد دندان و آلزایمر/ جوانان هم به آلزایمر مبتلا می شوند

رونمایی از درب دست ساخت دانشجوی دانشگاه مازندران

مدیریت ریسک تغییرات اقلیم با الگوی کشت محصولات زراعی

برگزاری هفتمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی در مازندران