پیام مازند

آخرين مطالب

آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در ساری علمي

آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در ساری

  بزرگنمايي:

مازندران آنلاین - دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در ساری دقایقی پیش آغاز شد.
  دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با حضور مسئولان کشوری، استانی، اساتید دانشگاه و دانشجویان مازندران در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، آغاز به کار کرد.
در روز نخست این همایش و در آئین افتتاحیه، محمدعلی بهمنیار رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و رئیس این کنگره به سخنرانی می پردازد.
در ادامه دکتر امیری دبیر علمی این کنگره به سخنرانی می پرازد و سپس محمدرضا شیران معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و حسینی عضو هیئت رئیسه انجمن علوم صنایع غذایی ایران سخنرانی می کنند.
همچنین در ادامه این همایش، در چهار پنل مختلف، در زمینه های تکنولوژی لبنیات، میکروبیولوژی زیست فناوری، تکنولوژی روغن و فرمولاسیون مواد غذایی اساتید دانشگاه، محققین و نخبگان حاضر در این کنگره به ارائه دستاوردها و تحقیقات خود می پردازند.
در روز دوم نیز در این چهار پنل ارائه دستاوردها و نظرات کارشناسی و تحقیقاتی ادامه خواهد داشت و پس از آن آئین اختتامیه برگزار خواهد شد.
همچنین در این کنگره، آنگل آنتونیو، آنتونی جاسک، مالگورزاتا کورزنیوسکا، الناز میلانی، ویکتوریا ایوانوا، داوید برناردو و سیدمهدی جعفری نیز به عنوان سخنرانان ویژه این کنگره دو روزه در دانشگاه علوم کشاورزی ساری هستند.
گفتنی است تولید پنیر لیقوان فراسودمند با استفاده از اینولین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن در طی رسیدن از سوی حمید خلیل زاده، تاثیر کاربرد پوشش خوراکی صمغ گوار بر ویژگی های میکروبی، حسی و پروفایل اسیدهای چرب پنیر چدار در طول نگهداری، استخراج لوتئین با استفاده از نانوفناوری تاثیر سورفاکتانت، کمک سورفاکتانت و پیش تیمار فراصوت، رزیابی اثر فعالیت آبی بر کیفیت مغز بادام زمینی طی نگهداری تسریع یافته، بررسی خواص ضد میکروبی اسانس چویل (angulata Ferulago ) علیه تعدادی از باکتری های بیماریزای با منشاء غذایی، تشخیص و طبقه بندی شکالت های تلخ با درصدهای متفاوت کاکائو با استفاده از یک سامانه ماشین بویایی و غیره بخشی از این دستاوردها و مقالات پژوهشی است که در این کنگره ارائه خواهد شد.
ارسال 700 مقاله پژوهشی به این کنگره
رضا اسماعیل زاده کناری دبیر برگزاری دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در حاشیه برگزاری این همایش  اظهار کرد: این کنگره به صورت سالانه برگزار می شود و معتبرترین کنگره صنایع غذایی در ایران است.
وی با بیان اینکه انجمن علوم صنایع غذایی مازندران و دانشگاه علوم کشاورزی ساری میزبان این کنگره هستند، تصریح کرد: کشورهایی از لهستان، اسپانیا و اوکراین در این کنگره حاضر می شوند و جز سخنرانان کلیدی هستند.
رئیس کارگروه تخصصی صنایع غذایی و صنایع تبدیلی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران، در ادامه با اشاره به اینکه بیش از 700 مقاله پژوهشی به این کنگره ارسال شد، گفت:بیش از 100 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که امروز و فردا پنجشنبه ارائه می شود.
اسماعیل زاده خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین اهداف برگزاری این کنگره ارائه آخرین یافته های تحقیقاتی، ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه، حل مشکلات صنعت توسط دانشگاهیان، استفاده از نظریات ارزشمند صنعت در دانشگاه برای آینده در کنار ارتباط و مباحثه یافته های علمی ایران با سایر کشورهای دنیا است.
  بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته این همایش در امروز چهارشنبه و فردا پنجشنبه پنجم و ششم اردیبهشت ماه امسال برگزار می شود.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ایرانی‌ها در موبایل؛ 30 برابر روزنامه، 9 برابر کتاب

یخزدگی در بلند مدت بافت خاک مازندران را تغییر می دهد

هوآوی بعد از اپل، محبوب‌ترین برند تلفن همراه

فروش 100 هزار گوشی تنها در کمتر از 9 دقیقه

طرح های ارائه شده به واحدهای فناور باید خلاقانه باشد

1300 دانشجوی پرستاری در مازندران تحصیل می کنند

تیرگی رنگ نان را جدی بگیرید/ سنگک بهترین نوع نان برای مصرف

93 درصد صادرات و واردات از دریا انجام می شود/آمریکا وکلک استراتژی

خزر در تب سرگردانی می سوزد/ ممنوعیت طرح انتقال آب دریای خزر در بهارستان!

حذف "مشق شب"،دانش آموزان را تنبل می کند؟

کسب مجوز تاسیس دانشکده بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی بابل

مسواک مهم ترین راهکار در پیشگیرى از التهاب نسوج دندان

تندگویان: «موسسه فیلترینگ» باز کنیم

مرگ استعدادها در پستوی امتحانات درسی دوره ابتدایی

گردشگری مازندران سردرگم در هزار توی مشکلات/ زمستانگردی در مازندران جذاب است!

خودروی پلیس 2020 فورد چشم‌ها را خیره کرد

کتاب کشاورزی مازندران بارها خوانده شد اما...

افزایش نژاد غیربومی دام‌ در مازندران/ دامداری در مازندران صنعتی شود

250 دانش آموز استثنایی رتبه های زیر 100 کنکور را کسب کردند

همکاری هسته‌ای بیل گیتس با چینی‌ها به‌هم خورد

جشنواره گل نرگس فرصتی برای رونق اقتصادی در مازندران

دوربین سه‌بعدی به آیفون‌های جدید می‌آید

مشکلات پیش روی شرکت‌های دانش‌بنیان چیست؟!

ضرورت تاسیس پژوهشکده علمی در حوزه پدافند غیرعامل

فعالیت اصلی آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت است

انفجار جمعیت و منابع آبی ثابت؛ معضل بزرگ مازندران

ضعف و خستگی شایع ترین علامت کم کاری تیروئید

دستگاهی که آب را به سوخت تبدیل می‌کند

اعتراف اپل به انحنای شاسی «آی پد پرو»

فریب سیستم تشخیص چهره گوشی با ماکت

برگزاری نمایشگاه های دانش بنیان موتور محرکه ایده های خلاق

فعلا گوشی مجهز به شبکه 5G نخرید!

شکایت از اپل به خاطر 0.3 اینچ!

عرضه 250 محصول دانش بنیان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری

اراضی شیب‌دار مازندران مستعد کشت گیاهان دارویی اگر...!

لزوم تغییر شاخص‌های رشد علم در کشور

کتانی هایی که به موبایل وصل می شوند

اشتغال؛ همچنان در صدر نگرانی‌ دانشجویان

5 نفر از اساتید دانشگاه مازندران در لیست 1درصد دانشمندان برتر ISI

برگزاری المپیاد ایده یابی در مازندران

منسوخ شدن طرح‌های انتقال آب در جهان/ به‌جای انتقال آب؛ جلوی هدر رفت آب در سمان گرفته شود

لزوم بهره‌گیری متقابل دانشگاهیان و صنعتگران از یکدیگر

افزایش 70 درصدی بودجه پارک های فناوری

گرمایش زمین عامل ایجاد گردوغبار است

برگزاری جشن روز دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بابل

درخشش جوان نوشهری در جشنواره دانشمندان جوان کشور

عقب ماندگی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه

لزوم استفاده از جوانان نخبه در بدنه دولت

اتاق فکر، موتور محرکه توسعه مازندران

استفاده از گاز لندفیل برای تولید الکتریسیته در مازندران