پیام مازند

آخرين مطالب

چهره های هنری که از ایران رفتند و دوباره بازگشتند! اقتصادي

چهره های هنری که از ایران رفتند و دوباره بازگشتند!
  بزرگنمايي:

پیام مازند - در این مطلب نگاهی داریم به بازیگرانی که از ایران مهاجرت کردند ولی قبل از آن که کارنامه کاری شان به طور کامل نابود شود، بازگشتند
از رابعه اسکویی تا سولماز غنی، هنرمندان پشیمان از مهاجرت
از چند سال پیش مهاجرت برخی از بازیگران و دیگر عوامل سینمایی و تلویزیونی به خارج از کشور و به ویژه شبکه تلویزیونی جم آغاز شد. بازیگران عموما درجه چندمی که به امید شرایط بهتر کاری، تجربه فضای کاری متفاوت، کسب درآمد بیشتر و دور زدن برخی محدودیت ها راهی آن طرف آب شدند اما دیری نگذشت که شبکه ای که بیشتر این بازیگران به امید استخدام و گرفتن دستمزد ثابت و امنیت شغلی راهی آن شده بودند، اعلام کرد فقط می تواند با عوامل ایرانی به صورت پروژه ای کار کند و بدین ترتیب همه چیز عوض شد. اما این روزها تقریبا هیچ کدام از رفته ها، روزگار خوشی را سپری نمی کنند و خبری از درخشش بیشتر و شکوفایی استعدادهای نادیده گرفته شده شان نیست.
در این میان چند نفری از بقیه واقع گراتر بودند و قبل از این که پل های پشت سرشان خراب شود، برگشتند. جالب این که بازگشته ها هم به لحاظ سنی از بقیه پخته تر هستند و هم در داخل کشور شخصیت های مهم تری نسبت به بقیه محسوب می شدند. به بهانه بازگشت «رابعه اسکویی» و پست پربازدید او که سوژه مهم فضای مجازی در روزهای اخیر بود، در این مطلب نگاهی داریم به بازیگرانی که روی اشتباه شان پافشاری نکردند و قبل از آن که کارنامه کاری شان به طور کامل نابود شود، برگشتند.
بیشتر بدانید : بازیگرانی که از جم برگشتند: از اولین پیشیمان تا سپیده توفیق
هرمز سیرتی
در حالی که بیشتر بازیگرانی که ایران را به هوای کسب تجربیات جدید و شرایط کاری بهتر ترک می کردند، از قشر جوان یا درنهایت میان سال بودند که به امید شرایط بهتر در سال های آینده مهاجرت می کردند، تیرماه امسال ناگهان خبر مهاجرت «هرمز سیرتی»، بازیگر پیش کسوت متولد 1319 که سابقه حضورش در تلویزیون به قبل از انقلاب برمی گردد، منتشر شد.
کارنامه در ایران:
سیرتی که فعالیت هنری خود را از دهه چهل آغاز کرده، در سال های قبل از انقلاب فیلم «خانه قمرخانم» را کار کرده بود و تجربه همکاری با «واروژ کریم مسیحی» در سریال «سمک عیار» را هم داشت. او پس از انقلاب بیشتر در تلویزیون و رادیو حضور داشت و با حضورش در آثاری مانند «هشت ونیم شب»، «سازمان 4»، «نقش عشق»، «قانون» و «رنج و سرمستی» همکاری با چهره هایی مانند فرامرز قریبیان و جهانگیر الماسی را تجربه کرد.

هرمز سیرتی
مهاجرت:
سیرتی که از سال 80 به بعد بسیار کم کار و در طول 16 سال اخیر فقط در 4-3 اثر دعوت به همکاری شده بود، به دلایل مالی و نبود پیشنهاد و امنیت شغلی تصمیم به ترک وطن گرفت. او به امید روزهای بهتر و تامین مالی در سال های پایانی فعالیت هنری اش به شبکه جم رفت و در پروژه تلویزیونی «شهر فرنگ» مهدی مظلومی سه ماه حضور یافت. با این حال و آن چنان که قابل پیش بینی بود، این حضور به غربت و تحمل شرایط عجیب این شبکه نمی ارزید. بدین ترتیب سیرتی خیلی زود به کشور برگشت و این روزها با حضور در دادسرای انقلاب به دنبال دریافت مجوز برای ادامه فعالیتش در پروژه های تلویزیونی و سینمایی است.
سولماز غنی
درباره این بازیگر نهایت احتیاط را رعایت می کنیم و هیچ چیزی را با قطعیت نمی گوییم چون منابع رسمی آن را تایید نکرده اند اما شنیده ها حاکی از آن است که غنی، به عنوان بازیگری که اگر در ایران مانده بود لااقل بیکار نمی ماند، سودای ترک وطن را داشت.
کارنامه در ایران:
اگر از متولدان دهه 60 یا قبل تر باشید، احتمالا به یاد دارید در سال 80 فیلم جوان پسند «اتانازی» با حضور حسام نواب صفوی که آن روزها در اوایل ستاره شدن بود، اکران شد. نقش اصلی زن آن فیلم سولماز غنی بود که دو سال بعد در سریال پربیننده «تب سرد» هم با شهاب حسینی همبازی شد. غنی پس از چند سال دوری و کم کار بودن در دهه 90 در آثار پرمخاطبی از جمله «دردسرهای عظیم» و «پنج کیلومتر تا بهشت» حضور یافت و به هیچ وجه بازیگر سیاهی لشکر نبود.

سولماز غنی
مهاجرت:
سولماز غنی در موج مهاجرت ها ناگهان غیب و چندی بعد عکس های نامتعارفی از او در فضای مجازی منتشر شد؛ عکس هایی که انتشارش توسط خود او تقریبا قطعی به نظر می رسید و طبق سنتی نانوشته، یک بازیگر شناخته شده فقط زمانی اقدام به انتشار چنین عکس هایی می کند که قصد بازگشت به کشور را ندارد. در همین زمان بود که خبرهای غیررسمی از پیوستن او به شبکه جم هم منتشر می شد. اما خانم غنی هیچ وقت در هیچ اثری که متعلق به شبکه ای خارجی باشد، حضور نیافت و شنیده ها حاکی از آن است که این روزها به کشور بازگشته و با رفع برخی موانع ممکن است دوباره او را در سریال های تلویزیونی ببینیم.
سعید ابراهیمی فر
ابراهیمی فر یک بازیگر میان سال و پخته است که نه آن قدر جوان است که سودای پیشرفت و ترقی و رسیدن به هالیوود داشته باشد و نه آن قدر پیر که نگران هزینه ها و مشکلات سال های پایانی زندگی اش باشد. او حتی یک سینماگر تک بعدی هم نبود و هرگونه فعالیتی را از کارگردانی و ساخت فیلم کوتاه و تیزر گرفته تا بازیگری و نویسندگی و دستیاری، در کارنامه داشت. اما خبر رفتن او هم در موج مهاجرت ها اعلام شد.
کارنامه در ایران:
ابراهیمی فر از آن دسته اهالی سینما بود که جوانانی مانند شهرام مکری و پوریا آذربایجانی و حتی چهره هایی مانند پانته آ بهرام را از سال های دور می شناخت. او در دو فیلم شهرام مکری یعنی «اشکان، انگشتر متبرک و چند داستان دیگر» و اثر تحسین شده «ماهی و گربه» بازی کرده بود و «خیلی دور، خیلی نزدیک» رضا میرکریمی و «سیزده 59» سامان سالور را هم در کارنامه داشت. چهار نویسندگی و شش کارگردانی هم در کارنامه این بازیگر سینمای مدرن دیده می شد.

سعید ابراهیمی فر
مهاجرت:
از کارهایی که ابراهیمی فر در شبکه جم انجام داده، تقریبا هیچ اطلاعی در دست نیست و بعید به نظر می رسد شبکه ای که حتی دستمزد عواملش را هم با تأخیر پرداخت می کند، امکاناتی در اختیار او گذاشته باشد که به تولید اثری درخور توجه منجر شده باشد. ابراهیمی فر هم خیلی زود و پس از یک گشت وگذار تقریباً توریستی، به ایران بازگشت و با حضور در موزه سینما و اکران فیلم «شاید عشق نبود»، بازگشتش را به طور رسمی اعلام کرد. تعداد قابل توجهی از اهالی سینما هم با حضور در این مراسم به استقبالش رفتند تا به او برای تولدی دوباره قوت قلب و امیدواری بدهند.
رابعه اسکویی
بازیگر مکمل پرکار سریال های تلویزیونی عمدتا طنز، یکی از کسانی بود که خیلی زود هوای خارج از کشور به سرش زد ولی همین چند روز پیش با انتشار عکسی در حرم حضرت عبدالعظیم بازگشت خود به کشور را با جملاتی نادمانه و مملو از احساس به مردم اعلام کرد.
کارنامه در ایران:
اسکویی شاید در ایران هیچ وقت نقش اول و ستاره نبود اما از آن دسته بازیگرانی محسوب می شد که به واسطه فیزیک خاص و نقش های طنزش در سریال های سرگرم کننده تلویزیونی، به شدت در ذهن مردم مانده بود. او که با «پلاک 14» مهران مدیری به دنیای بازیگری معرفی شد، طی حدود 16 سال فعالیت کاری اش در سینما و تلویزیون، در نزدیک به 10 سریال و بیش از 20 فیلم سینمایی نقش آفرینی کرد. اما اوج کارش حضور در فیلم «سگ کشی» بود که نامزدی بهترین بازیگر نقش مکمل زن در نوزدهمین جشنواره فیلم فجر را هم برایش به همراه داشت.

رابعه اسکویی
مهاجرت:
اسکویی از نخستین مهاجرت کنندگان به شبکه جم محسوب می شود که پس از بازی در چند اثر از جمله «پیاده روهای خالی» مهدی مظلومی و حضور در چند برنامه ساده، به این نتیجه رسید که در ایران محبوب تر و موفق تر بوده است و به تازگی به کشور بازگشت.
بیشتر بدانید : بازگشت رابعه اسکویی به ایران صحت دارد؟
بیشتر بدانید : رابعه اسکویی هم به شبکه GEM TV رفت!
بیشتر بدانید : همه بازیگرانی که به شبکه جم رفته اند از رابعه اسکویی تا صدف طاهریان
منبع: روزنامه خراسان

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/67888/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمایت هزار استاد حوزه علمیه قم از بازگشت ون‌های گشت ارشاد

اجتماع بزرگ مردم قم در حمایت از طرح نور عفاف و حجاب فراجا

حجاب هیچگاه مسئله امنیتی نیست

تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است

اردوی جهادی دامپزشکی در شوراب خرم آباد

سردار رادان: حجاب هیچگاه مسئله امنیتی نیست

آئین غبارروبی گلزار شهدای خرم‌آباد

ضرورت لایروبی حوضچه نیروگاه نکا/ پیشرفت زباله سوز ساری شتاب گرفت

مردم همراه و حامی پلیس برای اجرای طرح نور هستند

12 زنجیره ارزش در مازندران تعریف شد/ حضور 27 واحد تولید در اکسپو

سردار رادان: در طرح نور، رئیس جمهور از ما حمایت کرده است

سردار رادان: در طرح نور، ما حمایت رئیس جمهور و قوه قضائیه را داریم

حسن یزدانی به تشک برگشت

طرح نور طرحی برای صیانت از عفاف و حجاب دختران ایران

اعلام نرخ جدید کرایه تاکسی در خرم آباد

اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)

آئین تجلیل از، برترین‌های المپیاد‌های علمی دانش آموزی در بابل

نوجوان 16 ساله ناپدید شده در جنگل‌های رامسر پیدا شد

حمایت قاطع بسیج اساتید حوزه علمیه استان همدان از طرح نور فراجا

اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران

پول رسید، پرسپولیسی‌ها خندیدند

سردار رادان: در طرح نور به‌دنبال حجاب و عفاف و صیانت از دختران و خواهران خودمان هستیم/ شهادت می‌دهم که رئیس قوه قضائیه در حمایت از طرح حجاب و عفاف مردانه کنار ما بوده/ شهادت می‌دهم رئیس‌جمهور از ما حمایت کرده است

رادان: طرح نور، طرح امنیتی انتظامی نیست

سردار رادان: طرح نور اصلا طرح امنیتی و انتظامی نیست

تجمع مردمی و بانوان کرمانشاهی در حمایت از اجرای طرح نور

ریتم شبانه‌روزی یا ساعت بدن چیست؟

جلسه شورای فرهنگ عمومی - ساری

لبخند شکوفه های بهاری در مازندران

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است

ذخیره‌سازی 2831 تن مرغ در سردخانه‌های مازندران

برگزاری نشست دبیران کانون‌ خدمت رضوی شهرهای مازندران

27 رقم برنج در کشور معرفی شده است

تجمع مردمی و بانوان کرمانشاهی در حمایت از اجرای «طرح نور»

توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل

بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا

روند تکمیل نیروگاه زباله‌سوز ساری شتاب می‌گیرد

کیش برترین منطقه آزاد در حوزه‌ی اقتصادی شد

تردد این خودروها در جاده چالوس ممنوع شد

کشف محموله میلیاردی باتری‌های قاچاق در بابل

تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)

(تصاویر) شکوفه‌های بهاری مازندران

سهراب و فروغ برای هم شعر می‌خواندند/ فرح پنج بار برای افتتاحیه نمایشگاه سهراب آمد ولی او در نمایشگاه حاضر نمی‌شد؛ هیچ دلیل سیاسی هم نداشت

لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران

خصوص واقعی قبل از هیاهوی واگذاری!

بهره برداری از دفتر بسیج ورزشکاران شهرستان ساری

برگزاری تجمع حمایتی مردم و بانوان کرمانشاهی از اجرای «طرح نور»

همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند

راهپیمایی « جمعه خشم» در مازندران برگزار می شود

برگزاری تور بین المللی دوچرخه‌سواری خزر؛ اواخر اردیبهشت