پیام مازند

آخرين مطالب

41 فیلم سال 2019 که باید ببینید فرهنگي

41 فیلم سال 2019 که باید ببینید
  بزرگنمايي:

پیام مازند - در حال حاضر با توجه به اسامی و جزییاتی که از جدیدترین فیلم‌های هالیوود منتشر شده است می‌توان به یک فهرست منطقی از بهترین فیلم‌های سال 2019 رسید. فیلم‌هایی که هر مخاطب سینمایی قاعدتا کنجکاو است آن‌ها را ببیند
جزییات جدیدترین فیلم‌های هالیوود 2019
فیلم‌های ابرقهرمانی این سال‌ها موفقیت‌های زیادی کسب کرده‌اند. از طرف دیگر فیلم‌های مستقل جمع‌وجوری هم وجود دارند که توسط کارگردانان مطرحی مثل شیامالان یا جوردن پیل ساخته شده‌اند. پیش‌بینی این که چه آثاری بهترین فیلم‌های 2019 خواهند بود کار سختی نیست. البته که هر سال غافلگیری‌هایی هم دارد. در بین فیلم‌های برتر سال 2019 هم قطعا غافلگیری‌هایی وجود خواهد داشت. در حال حاضر با توجه به اسامی و جزییاتی که از جدیدترین فیلم‌های هالیوود منتشر شده است می‌توان به یک فهرست منطقی از بهترین فیلم‌های سال 2019 رسید. فیلم‌هایی که هر مخاطب سینمایی قاعدتا کنجکاو است آن‌ها را ببیند.
فیلم‌های ابرقهرمانی این سال‌ها موفقیت‌های زیادی کسب کرده‌اند. از طرف دیگر فیلم‌های مستقل جمع‌وجوری هم وجود دارند که توسط کارگردانان مطرحی مثل شیامالان یا جوردن پیل ساخته شده‌اند. برخی از فیلم‌های این فهرست به خاطر گروه بازیگران‌شان انتخاب شده‌اند و در برخی دیگر درام است که اهمیت دارد.
The Heiresses
تاریخ اکران: 16 ژانویه (26 دی 1397)
فیلمی که خارج از کارخانه رویاسازی هالیوود و در پاراگوئه ساخته شده است. چلا و چیکیتا که هر دو نوادگان خانواده‌هایی ثروتمند هستند و بیش از 30 سال است که کنار هم زندگی می‌کنند اخیرا وضع مالی‌شان خراب شده است. آن‌ها مجبورند اموالی را که به آن‌ها ارث رسیده بفروشند. اما در نهایت بدهی‌هایشان کار را به جایی می‌رساند که چیکیتا به اتهام کلاهبرداری دستگیر می‌شود. حالا چلا باید با یک حقیقت جدید کنار بیاید. برای اولین‌بار در عمرش رانندگی می‌کند و در یک تاکسی سرویس استخدام می‌شود که مسئولیت حمل و نقل بانوان مسن ثروتمند را برعهده دارد. کم‌کم چلا پوسته‌اش را می‌شکند و با دنیای بیرون ارتباط برقرار می‌کند. امتیاز متاکریتیک فیلم 82 از 100 است.
Glass
تاریخ اکران: 18 ژانویه (28 دی 1397)
ام. نایت شیامالان با فیلم‌های ژانر وحشت مشهور شد. فیلم جدیدش هم ترسناک است با این تفاوت که این‌بار یک فیلم ترسناک ابرقهرمانی ساخته است. این سومین قسمت از سه‌گانه‌ای است که دو قسمت قبلی‌اش فیلم‌های «نشکستنی» (Unbreakable) و «شکافته» (Split) بودند. فیلم‌هایی که فضای ترسناک روانشناختی داشتند. سه‌گانه‌ای که به سری فیلم‌های «نشکستنی» هم معروف شدند. بروس ویلیس، ساموئل ال. جکسون و کارلین وودوارد همان نقش‌هایی را در که فیلم «نشکستنی» داشتند اینجا دوباره ایفا می‌کنند.
جیمز مک‌آوی با نقشی که در فیلم «شکافته» بازی کرده بود در فیلم حضور دارد و سارا پالسن هم بازیگر جدیدی است که به «شیشه» پیوسته. فیلم داستان دیوید دان یک نگهبان است که از نیرو‌های ماورالطبیعه‌اش استفاده می‌کند تا کوین وندل کرامب را تعقیب کند. کرامب مرد آزاردهنده‌ای است که 24 شخصیت جداگانه دارد. بیمار روانی که بر هم زننده امنیت و آسایش مردم می‌شود. در فیلم «شکافته» هم نقش قهرمان را داشت، اما در آن فیلم بروس ویلیس حضور نداشت که قهرمان فیلم اول این سری یعنی «نشکستنی» بود. شیامالان بعد از این که برای فیلم «حس ششم» نامزد دریافت اسکار بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه شد از فصل جوایز دور ماند. حالا بعد از نزدیک به دو دهه شاید قسمت سوم سه‌گانه‌اش دوباره او را نزد منتقدان محبوب کند.
Serenity
تاریخ اکران: 25 ژانویه (5 بهمن 1397)
استیون نایت کارگردان انگلیسی بااستعدادی است که برای نوشتن فیلمنامه «قول‌های شرقی» (Eastern promises) و سریال «پیکی بلایندرز» و کارگردانی فیلم «لاک» او را شناختیم. یک‌بار برای نوشتن فیلمنامه «چیز‌های زیبای کثیف» نامزد دریافت جایزه اسکار شد. فیلم جدیدش یک تریلر به سبک نئو-نوآر است که بازیگران ستاره‌ای، چون ماتیو مک‌کاناهی و آن هاتاوی در آن بازی می‌کنند. فیلم داستان گذشته مرموز یک کاپیتان است که قایق ماهیگیری دارد. گذشته‌ای که بعد از مدت‌ها وقتی همسر سابقش برای کمک سراغش می‌آید، دوباره تسخیرش می‌کند. فیلمنامه را هم خود استیون نایت نوشته است. با توجه به این که فیلم قبلی نایت یعنی «لاک» تریلر جذابی از کار درآمد انتظار می‌رود که شاهد فیلم خوبی باشیم. بخصوص برای بازیگر مرد فیلم، ماتیو مک‌کاناهی امید‌های زیادی وجود دارد. شخصیت‌پردازی قهرمانان مرد فیلم‌های نایت غالبا درخشان است.
«فیلم لگو» The Lego Movie 2: The Second Part
تاریخ اکران: 8 فوریه (19 بهمن 1397)
موفقیت «فیلم لگو» و فیلم‌های دیگری که با همان کاراکتر‌های لگویی ساخته شدند باعث شد کمپانی انیمیشن وارنر به فکر ساخت قسمت دیگری از داستان‌های «لگو» بیفتد. این انیمیشن کمدی علمی-تخیلی به روش کامپیوتری سه بعدی ساخته شده و دنباله‌ای بر «فیلم لگو» محصول 2014 است. بعد از سال 2014 البته دو فیلم لگویی دیگر یکی «بتمن» و دیگری «نینجاگو» داشتیم که اسپین‌آف قصه اصلی به شمار می‌رفتند. داستان فیلم پنج سال بعد از اتفاقات «فیلم لگو» رخ می‌دهد. همه چیز عالی است تا این که شهروندان با یک تهدید بزرگ جدید روبه‌رو می‌شوند.
مهاجمانی که از فضا می‌آیند و هر چیزی را که آن‌ها می‌سازند خیلی سریع خراب می‌کنند. قسمت اول این سری مورد تحسین منتقدان قرار گرفت و وقتی نامزد اسکار بهترین انیمیشن نشد تعجب خیلی‌ها را برانگیخت. حالا احتمال زیادی وجود دارد که این قسمت بتواند نظر اعضای آکادمی را به خودش جلب و شکست قبلی را در اسکار جبران کند.
«همه می‌دانند» Everybody Knows
تاریخ اکران: 8 فوریه (19 بهمن 1397)
درست است که فیلم «همه می‌دانند» ساخته اصغر فرهادی، کارگردان اسکاری کشورمان نتوانست به اسکار 2019 راه پیدا کند، اما همچنان یکی از فیلم‌های مهمی است که سال 2019 اکران گسترده آن در آمریکا آغاز می‌شود و ستاره‌های بزرگ سینما مثل پنه‌لوپه کروز و خاویر باردم هم در آن ایفای نقش می‌کنند.
فیلمی از کارگردانی که حالا در جهان اسم و رسمی برای خودش دارد. اصغر فرهادی با دو جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان در کارنامه‌اش حالا یکی از کارگردانان پرستاره سینما و نه فقط سینمای ایران به شمار می‌رود. «همه می‌دانند» که به صورت کامل در اسپانیا فیلمبرداری شده داستان زنی به نام لائوراست که با همسرش در آرژانتین زندگی می‌کنند و حالا با فرزندانش برای عروسی خواهرش به اسپانیا آمده‌اند. در میانه شادی برای خانواده اتفاقی رخ می‌دهد که راز‌های زیادی در حین آن برملا می‌شود.
Birds of Passage
تاریخ اکران: 13 فوریه (24 بهمن 1397)
این فیلم درام که امتیاز 86 از 100 را از منتقدان دریافت کرده است، درباره قاچاق ماریجواناست که ثروت زیادی برای قاچاقچیان به ارمغان می‌آورد. یک دهه خشونت‌بار در کلمبیا که خانواده بومی راپایت تلاش دارند کل تجارت قاچاق ماریجوانا را به دست بگیرند و به همین دلیل یک جنگ داخلی شکل می‌گیرد. جنگی که فرهنگ و زندگی‌هایشان را نابود می‌کند. فیلم بیانیه‌ای قدرتمند و هیجان‌انگیز درباره خانواده‌های گنگستری است و اینکه چطور غالبا خودشان مسیر نابودی را می‌پیمایند. منتقدان می‌گویند که این فیلم حس یک درام تاریخی و وقایع گرد و خاک گرفته را نمی‌دهد بلکه کاملا زنده و امروزی به نظر می‌رسد.
«آلیتا» Alita: Battle Angel
تاریخ اکران: 14 فوریه (25 بهمن 1397)
فیلم رابرت رودریگوئز یک اکشن سایبرپانکی است. سایبرپانک یکی از زیر ژانر‌های فیلم‌های علمی-تخیلی است که در آینده می‌گذرد و تمرکزش روی تقابل زندگی آدم‌های معمولی با تکنولوژی‌های پیشرفته است. احتمالا جالب است که بدانید جیمز کامرون تهیه‌کننده فیلم است و همین یعنی با یک فیلم عظیم روبه‌رو هستیم. فیلمنامه را هم خود کامرون نوشته است. رودریگوئز هم که قبلا با فیلم‌هایی مثل «شهر گناه» نشان داده که می‌تواند فیلمساز متفاوت و هیجان‌انگیزی باشد این‌بار سراغ یک مانگای ژاپنی رفته است.
مانگا‌ها کمیک‌استریپ‌های ژاپنی هستند که در آن آدم‌ها با چهره‌های اغراق‌شده مثل چشمان زیاد درشت یا دهانی به شکل یک خط تصویر می‌شوند. فیلمنامه «آلیتا» اقتباسی از مانگایی به همین نام است. داستان سفر یک زن جوان که می‌خواهد این حقیقت را کشف کند که کیست و برای تغییر جهان مبارزه کند.
How to Train Your Dragon: The Hidden World
تاریخ اکران: 22 فوریه (3 اسفند 1397)
انیمیشن اکشن فانتزی سه بعدی که اقتباسی آزاد از سری کتاب‌هایی به همین نام نوشته کرسیدا کاول است و کمپانی دریم ورکز پشت ساخت آن قرار دارد و توسط کمپانی یونیورسال هم پخش می‌شود. این سومین قسمت از سه‌گانه «چگونه اژد‌های خود را تربیت کنید؟» است که اولین قسمت آن سال 2010 و قسمت دوم سال 2014 به بازار عرضه شد. در قسمت جدید هیکاپ، قهرمان این سری انیمیشن تصمیم گرفته آرمانشهری برای اژدهایان بسازد. اما ناگهان بی‌دندان، اژد‌های او یک جفت وحشی و فراری پیدا می‌کند و با او از شهر می‌رود. خطر شهر و حکومت هیکاپ را به عنوان حاکم تهدید می‌کند و او و بی‌دندان مجبور به ترک شهرشان می‌شوند. آن‌ها به جهانی ناشناخته می‌روند که فقط در اسطوره‌ها وجود دارد.
Chaos Walking
تاریخ اکران: 1 مارس (10 اسفند 1397)
فیلمی که کارگردانش داگ لیمن است. اکشن‌ساز درجه یکی که در کارنامه‌اش فیلم «هویت بورن» و «لبه فردا» دیده می‌شود. فیلمنامه‌نویس‌اش چارلی کافمن است. فیلمنامه‌نویس و فیلمساز پیچیده پوچ‌گرایی که «سینکداکی نیویورک» و «جان مالکوویچ بودن» در کارنامه‌اش است. از تلفیق این دو نفر باید شاهد فیلم کنجکاوی‌برانگیزی باشیم. در جهان پساآخرالزمانی که تبدیل به ویرانشهر شده هیچ زنی وجود ندارد؛ و همه موجودات زنده می‌توانند صدای افکار یکدیگر را از طریق تصاویر، کلمات و صدا‌هایی که نویز نام دارند، بشنوند. فیلمنامه اقتباسی از کتابی به همین نام نوشته پاتریک نس است. کتاب نس سه‌گانه است و این فیلم اقتباس از جلد اول است. یک اثر علمی-تخیلی برای نوجوانان. احتمالا کافمن در فیلمنامه‌اش رگه‌های عمیق‌تری به آن بخشیده است. قرار بود رابرت زمه‌کیس فیلمنامه را بسازد، اما درنهایت تهیه‌کننده کار شد و داگ لیمن پشت دوربین رفت.
Captain Marvel
تاریخ اکران: 8 مارس (17 اسفند 1397)
یکی از آن فیلم‌های ابرقهرمانی که خیلی‌ها منتظرش هستند بخصوص که بعد از «واندروومن» پتی جنکینز و موفقیت‌هایی که کسب کرد این دومین فیلم ابرقهرمانی است که نقش اولش را یک زن برعهده دارد. «کاپیتان مارول» براساس کمیک‌های مارول جلوی دوربین رفته است. کارول دانورس یا کاپیتان مارول یک خلبان جنگنده سابق ارتش آمریکاست. داستان در اواسط دهه نود اتفاق می‌افتد. کاپیتان مارول تبدیل به یکی از قوی‌ترین قهرمانان و کهکشان شده و به گروه نیرو‌های ستاره می‌پیوندد. وقتی به خانه برمی‌گردد سوالات جدیدی درباره گذشته و هویتش دارد.
در حالی که کره زمین درگیر یک جنگ بین کهکشانی شده است. این بیست و یکمین فیلمی است که در جهان مارول اتفاق می‌افتد و روی پرده سینما‌ها می‌رود. قرار بود اولین‌بار کاپیتان مارول در فیلم «انتقام‌جویان: عصر آلترون» دیده شود. کاراکترش حتی در فیلمنامه هم آماده بود، اما سازندگان احساس کردند زمان مناسبی برای وارد کردن این شخصیت نیست. به علاوه این دومین فیلم ابرقهرمانی است که یک کارگردان زن پشت دوربین‌اش قرار گرفته است.
«گلوریا بل» Gloria Bell
تاریخ اکران: 8 مارس (17 اسفند 1397)
سباستین للیو، کارگردان پرافتخار شیلیایی یکی از نماد‌های سینمای جدید شیلی به شمار می‌رود. او را با فیلم «زن فوق‌العاده» (fantastic woman) به یاد می‌آوریم. «گلوریا بل» که ممکن است جوایز متعدد برای جولین مور به ارمغان بیاورد درباره زنی در پنجاه و چند سالگی است، ولی زنی که جوان‌تر از سن و سالش است. زنی که روح آزادی دارد. او در کلوب‌های رقص لس‌آنجلس هنوز به دنبال عشق می‌گردد. فیلم از منتقدان امتیاز 89 از 100 را دریافت کرده است. به گفته منتقدان مور بازی شور‌انگیزی دارد که مخاطب نسبت به او حس شفقت و همذات‌پنداری پیدا می‌کند. فیلمی که ثابت می‌کند قصه‌های قدیمی هنوز هم می‌توانند گفته شوند و اگر خوب روایت‌شان کنیم همچنان و تا بی‌نهایت تاثیرگذار خواهند بود.
Us
تاریخ اکران: 15 مارس (24 اسفند 1397)
فقط با یک فیلم جوردن پیل نام خودش را میان کارگردانان کنجکاوی‌برانگیز سینما ثبت کرد. بعد از موفقیت حیرت‌انگیز فیلم «برو بیرون» جوردن پیل بلافاصله سراغ ساخت فیلم دومش رفت. «برو بیرون» نامزد دریافت اسکار بهترین فیلم و بهترین فیلمنامه اریجینال شده بود و برای دومی توانست اسکار را به خانه ببرد. حالا فیلم دیگری برای سال آینده در دست دارد که خلاصه‌ای از آن هنوز در دسترس نیست، اما با توجه به این که گفته می‌شود فیلم در ژانر هارور و وحشت اجتماعی است بنظر می‌رسد در حال و هوای فیلم قبلی‌اش باشد. «برو بیرون» هم فیلم ترسناکی بود که بر بستری از اتفاقات اجتماعی و با تاکید روی تبعیض نژادی قصه‌اش را جلو می‌برد. به همین دلیل هم فیلم را از یک فیلم ترسناک صرف بیشتر تحویل گرفتند. این‌بار فیلم جوردن پیل چهره‌های آشنایی جلوی دوربین دارد.
The Aftermath
تاریخ اکران: 15 مارس (24 اسفند 1397)
یک درام جنگی رومانتیک با گروه بازیگران جذاب که البته باید امیدوارم باشیم مثل فیلم «متفقین» برد پیت و ماریون کوتیار درنهایت ناامیدکننده از کار درنیاید. داستان فیلم بعد از جنگ جهانی دوم اتفاق می‌افتد. یک ژنرال انگلیسی و همسرش در دوران بازسازی بعد از جنگ مجبور به زندگی در هامبورگ می‌شوند. اما تنش‌ها میان آن‌ها و آلمانی‌هایی که پیش از آن‌ها صاحب خانه‌شان بوده‌اند بالا می‌گیرد. فیلم اقتباسی از رمانی به همین نام است.
Beach Bum
تاریخ اکران: 22 مارس (2 فروردین 1398)
شش سال از زمانی که هارمونی کورین فیلم تحسین‌برانگیز «spring breakers» را ساخت، می‌گذرد. حالا کورین دوباره با فیلم دیگری به سینما‌ها برگشته که سفری با محوریت فلوریداست درباره آدم‌های مطرود شده‌ای که با قوانین خودشان زندگی می‌کنند. ماتیو مک‌کاناهی برای بازی در نقش قهرمان چنین فیلمی انتخاب بی‌نقصی به نظر می‌رسد. یک شاعر سرگردان که به نظر می‌رسد کاملا قابلیت این را دارد که تبدیل به یک شمایل و آیکون شود. عکس‌هایی که از او منتشر شده هم این احتمال را تقویم می‌کند. آیا قرار است قهرمانی مثل کاپیتان فانتاستیک داشته باشیم؟!
Dumbo
تاریخ اکران: 29 مارس (9 فروردین 1398)
اگر قرار بود برای بازسازی کل انیمیشن‌های فانتزی دیزنی فقط یک کارگردان را انتخاب کنیم قطعا تیم برتون بهترین گزینه بود. نه فقط بخاطر این که تجربه ساختن انیمیشن دارد که بیشتر به این دلیل که جهان ذهنی برتون حتی فانتزی‌تری از انیمیشن‌های دیزنی است. دامبو بازسازی سینمایی انیمیشن موفق دیزنی است که سال 1941 ساخته شده بود. خود انیمیشن مثل اکثر کارتون‌های آن سال‌های دیزنی اقتباس آزادی از یک قصه بود. هلن ابرسون و هارولد پرل کتابش را نوشته بودند. بعد از بازسازی انیمیشن‌هایی مثل «سیندرلا» و «دیو و دلبر» حالا «دامبو» قرار است گام بزرگتری در این زمینه باشد. اولین تریلر‌های فیلم اوایل امسال منتشر شد.
داستان یک فیل جوان که به واسطه گوش‌های بزرگی که دارد می‌تواند پرواز کند. او موفق می‌شود با این شیرین‌کاری‌اش به نجات یک سیرک کمک کند. اما وقتی سیرک برنامه جدیدی برای آن‌ها می‌چیند دامبو و دوستانش متوجه اسرار سیاهی می‌شوند که پشت صحنه رنگارنگ و درخشان سیرک در جریان است.
Avengers: Endgame
تاریخ اکران: 26 آوریل (6 اردیبهشت 1398)
«انتقام‌جویان: پایان بازی» یک فیلم ابرقهرمانی و اقتباسی از کمیک‌های مارول است. قرار است فیلم دنباله‌ای بر «انتقام‌جویان: جنگ ابدیت» باشد. بیستمین فیلمی است که داستانش در جهان مارول رخ می‌دهد. هنوز خلاصه داستانی از این فیلم که قرار است هم به صورت آیمکس و هم سه بعدی به نمایش دربیاید منتشر نشده است، اما گروه بازیگران به ما می‌گوید که کل تیم انتقام‌جویان دور هم جمع هستند.
آیرون من، ثور، هالک، کاپیتان آمریکا، بیوه سیاه، دکتر استرنج، اسپایدرمن، پلنگ سیاه به اضافه کاراکتر‌های فرعی‌تری مثل فالکون و سرباز زمستانی و تعداد زیادی ابرقهرمان دیگر قرار است باز کنار هم احتمالا جهان را نجات بدهند. از آنجایی که کارگردانی فیلم قبلی که برعهده برادران روسو بود موفق شد نظر مردم و منتقدان را جلب کند این‌بار هم برادران روسو پشت دوربین قرار دارند. جزو پرفروش‌های سال 2019 خواهد شد.
Aladdin
تاریخ اکران: 24 می (3 خرداد 1398)
فیلم فانتزی ماجراجویانه کمدی رمانتیک که موزیکال هم هست و اقتباس از انیمیشن دیزنی که سال 1992 ساخته شد. کل ماجرا اقتباسی از یکی از داستان‌های «هزار و یک شب» است و البته تفسیر یک نویسنده فرانسوی از آن که تبدیل به انیمیشن و حالا فیلم شده است. ویل اسمیت اولین بازیگری بود که به پروژه پیوست و نقش غول چراغ جادو را بازی می‌کند.
منا مسعود بازیگر ناشناخته کانادایی قرار است نقش علاء‌الدین را بازی کند و نکته جالب این که یکی از بازیگران فیلم هم نوید نگهبان، بازیگر ایرانی-آمریکایی است. گای ریچی سابقه کارگردانی فیلم‌های سرقتی و اکشن مفرح را دارد و بنظر می‌رسد انتخاب مناسبی برای این پروژه بوده است. داستان فیلم را هم که اکثرا می‌دانیم. پسر فقیری به نام علاءالدین چراغ جادویی پیدا می‌کند که جادوگر چراغ همه آرزوهایش را برآورده می‌کند. پسر ثروتمند شده و عاشق شاهزاده خانم شهر می‌شود، اما رقیب خطرناکی هم دارد.
Ad Astra
تاریخ اکران: 24 می (8 خرداد)
جیمز گری با هر فیلم جدید جاه‌طلبی بیشتری از خودش نشان می‌دهد. بعد از پیمودن جنگل‌ها در فیلم «شهر گمشده زد» طبیعی است که امسال به فکر فتح آسمان و فضا بیفتد. در درام علمی-تخیلی «Ad Astra» برد پیت در نقش آرمی کورپس بازی می‌کند. مهندسی که قبول می‌کند به ماموریتی برود که شبیه ماموریتی است که پیش‌تر پدرش به آن رفته بود و در حین ماموریت ناپدید شد. هدف ماموریت سفر به منظومه شمسی است. با توجه به تم معمول فیلم‌های جیمز گری به نظر می‌رسد که در این فیلم هم قرار است با مردانگی زخم‌خورده روبه‌رو باشیم که قاعدتا در یک حماسه فضایی در ابعاد بزرگ ترکیب جذابی می‌شود. اگر این فیلم که محصول کمپانی فاکس قرن بیستم است موفق شود جیمز گری در کارنامه کاری‌اش به قله‌های تازه‌ای دست پیدا می‌کند.
Toy Story 4
تاریخ اکران: 21 ژوئن (31 خرداد 1398)
این انیمیشن کمدی چهارمین قسمت از سری فیلم‌های «داستان اسباب‌بازی» محسوب می‌شود و دنباله‌ای بر «داستان اسباب‌بازی 3» است. انیمیشنی که مهم‌ترین امضای برند کمپانی پیکسار است و برای اولین‌بار یک کارگردان به جز مغز‌های متفکر پیکسار آن را کارگردانی می‌کند. این اولین انیمیشن بلندی است که جاش کولی کارگردانی‌اش را برعهده دارد. قصه این قسمت از «داستان اسباب‌بازی» عاشقانه است. وودی عروسک کابوی و باز عروسک فضانورد با هم سفری را آغاز می‌کنند تا عشق وودی یعنی بو پیپ را پیدا کنند. از سری انیمیشن‌های «داستان اسباب‌بازی» میلیون‌ها دلار سود نصیب کمپانی پیکسار شده است. انیمیشنی که قسمت اول آن دهه نود ساخته و اکران شد و عنوان اولین انیمیشن که برای ساختن‌اش کامل از گرافیک کامپیوتری استفاده شده بود را به خودش اختصاص داد.
Spider-Man: Far From Home
تاریخ اکران: 5 جولای (14 تیر 1398)
بنظر می‌رسد سال 2019 قرار است با محصولات استودیوی مارول اشباع شویم. «اسپایدرمن» یکی دیگر از ابرقهرمان‌های مارول است که سال 2017 هم شاهد حضورش روی پرده سینما بودیم. «اسپایدرمن: دور از خانه» در حقیقت دنباله قسمت قبلی آن یعنی «اسپایدرمن: بازگشت به خانه» (2017) است.
در فیلم قبلی و این یکی تام هالند به عنوان بازیگر اسپایدرمن جایگزین توبی مگوایر و اندرو گارفیلد شده که در فیلم‌های قبلی «اسپایدرمن» نقش این ابرقهرمان را بازی می‌کردند. فیلم بعد از آن پروژه فعلا بی‌نام «انتقام‌جویان» اکران می‌شود و داستانش این است که بعد از ماجرا‌هایی که تیم انتقام‌جویان در آن فیلم پشت سر می‌گذارند حالا پیتر پارکر و رفقایش برای تعطیلات به اروپا می‌روند. جان واتس که کارگردانی فیلم «اسپایدرمن: بازگشت به خانه» را برعهده داشت و نقد‌های مثبتی هم دریافت کرده بود دوباره پشت دوربین این یکی نسخه هم قرار گرفته است.
The Lion King
تاریخ اکران: 19 جولای (28 تیر 1398)
جان فاورو دو سال پیش بازسازی انیمیشن «کتاب جنگل» را به روش سینمایی جلوی دوربین برد که بخصوص در گیشه فیلم موفقی از کار درآمد. منتقدان هم نسبتا نقد‌های مثبتی رویش نوشتند. حالا فاورو سراغ انیمیشن مشهور دهه نود دیزنی، «شیرشاه» رفته است تا آن را به صورت ترکیبی از فیلم زنده و گرافیک کامپیوتری بسازد. ترکیب کنجکاوی‌برانگیزی است. «شیرشاه» یک جور داستان هملت در جنگل است.
سیمبا که به دنیا می‌آید بعد از مدتی عمویش، پدرش را به قتل می‌رساند. سیما به جنگل فرار می‌کند و آنجا دوستانی پیدا می‌کند که به او کمک می‌کنند برگردد تا تاج و تختش را پس بگیرد. موسیقی فیلم را هانس زیمر می‌سازد که پیش‌تر موسیقی نسخه انیمیشن فیلم را هم ساخته بود.
Artemis Fowl
تاریخ اکران: 9 آگوست (18 مرداد 1398)
اکشن ماجراجویانه خانوادگی که رگه‌هایی از فیلم علمی-تخیلی هم در آن دیده می‌شود. آرتمیس فول دوم شخصیت اصلی داستان است. او یک مجرم ایرلندی است که مغز متفکر بسیاری از جرایم محسوب می‌شود. آرتمیس فول یک لپرکان افسانه‌ای را می‌رباید. لپرکان‌ها در افسانه‌های ایرلندی موجودات خیالی هستند با کت‌های قرمز یا سبز که توانایی برآورده کردن سه آرزوی هر آدمی را دارند. او لپرکان را به عنوان غرامت نگهداشته تا سرمایه لازم برای جست‌وجوی پدر گمشده‌اش را پیدا کند. فیلم اقتباسی از کتابی به همین نام نوشته ایون کولفر است. کنت برانای انگلیسی با فیلم قبلی‌اش «قتل در قطار سریع‌السیر شرق» که اقتباسی از یکی از رمان‌های مشهور آگاتا کریستی بود در گیشه و نزد منتقدان شکست خورد.
Once Upon a. Time In Hollywood
تاریخ اکران: 9 آگوست (18 مرداد 1398)
جزو مهم‌ترین فیلم‌های سال آینده است. کوئنتین تارانتینو برنده دو جایزه اسکار بهترین فیلمنامه برای «جانگوی رهاشده از بند» و «پالپ فیکشن» (داستان‌های عامه‌پسند) و نامزد دو اسکار برای کارگردانی «حرامزاده‌های بی آبرو» و «پالپ فیکشن» فیلمی ساخته درباره هالیوود دهه شصت که بخشی از آن روایت زندگی رومن پولانسکی و به قتل رسیدن همسرش شارون تیت است.
همین خلاصه داستان کافی بود که فیلم از همان مرحله انتخاب بازیگر سروصدای زیادی به پا کند. بعد هم که تارانتینو سراغ ستاره‌های تراز اول هالیوود رفت. او با برد پیت پیش‌تر در فیلم «حرامزاده‌های بی‌آبرو» و با دی‌کاپریو در فیلم «جانگوی رهاشده از بند»، دو فیلم اسکاری‌اش، همکاری کرده بود. این درام جنایی روی خانواده منسون قاتلان شارون تیت تمرکز کرده است. نکته دیگر این که فیلم را قرار بود مثل بقیه فیلم‌های تارانتینو کمپانی هاروی واینستاین تهیه کند که بعد از ماجرا‌های رسوایی‌های واینستاین، تارانتینو استودیوی پخش‌کننده را به سونی تغییر داد. فیلمی درباره سینماست که توسط یک عشق سینما ساخته می‌شود. طبیعی است که برای دیدنش مشتاق باشیم.
Gemini Man
تاریخ اکران: 4 اکتبر (12 مهر 1398)
فیلم قبلی آنگ لی، «قدم زدن طولانی بیلی لین» نتوانست موفقیت «زندگی پای» را تکرار کند. اما آنگ لی همیشه کارگردان کنجکاوی‌برانگیزی است. او برای فیلم‌های «ببر خیزان، اژد‌های پنهان» (Crouching Tiger, Hidden Dragon) و «زندگی پای» نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین فیلم شده بود و دو بار هم برای کارگردانی «کوهستان بروکبک» و «زندگی پای» اسکار کارگردانی را به خانه برده است.
درنتیجه از آن کارگردان‌هایی است که منتقدان همیشه او را زیر نظر دارند. «جمینی من» یک فیلم اکشن علمی-تخیلی است که قهرمانی به نام هنری بروگن دارد. بروگن قاتل پا به سن گذاشته‌ای است که می‌خواهد خودش را بازنشسته کند، اما خودش را مقابل یک همزاد جوان‌ترش می‌بیند که هر حرکتش را می‌تواند پیش‌بینی کند.
Joker
تاریخ اکران: 4 اکتبر (12 مهر 1398)
بالاخره وسط خیل فیلم‌های مربوط به کمیک‌بوک‌های مارول به فیلمی رسیدیم که اقتباسی از کمیک‌بوک‌های دی سی است. جوکر مشهورترین شریر کمیک‌بوک‌ها از دل فیلم‌های بتمن بیرون آمده است. این قرار است اولین فیلم از سری فیلم‌هایی باشد که به طور جداگانه قرار است جهان دی سی را گسترش بدهند.
انتخاب تاد فیلیپس به عنوان کارگردان نکته جالبی بود، چون او سابقه کارگردانی سری کمدی‌های مشهور «خماری» را دارد و حالا یکی از مهم‌ترین فیلم‌های ابرقهرمانی سال را به او سپرده‌اند. بعد از مرحوم هیث لجر که یکی از بهترین جوکر‌های تاریخ سینما را در فیلم نولان بازی کرد در سال‌های اخیر جرد لتو بازیگر نقش جوکر شده بود. طبعا جنجالی‌ترین حاشیه فیلم این بود که چه کسی قرار است جوکر باشد تا این که نام یوآکین فونیکس به صورت رسمی برای بازی در این نقش اعلام شد. سازندگان فیلم بسیار مراقبند که از داستان فیلم چیزی لو نرود. فیلم دقیقا در موعد فصل جوایز اکران می‌شود.
The Goldfinch
تاریخ اکران: 11 اکتبر (19 مهر 1398)
جان کراولی فیلمساز کم‌کاری است. از سال 2003 که اولین فیلمش را ساخت تا امروز فقط پنج فیلم ساخته است و «سهره» ششمین اثرش محسوب می‌شود. موفق‌ترین فیلم کراولی «بروکلین» محصول سال 2015 بود که سیرشا رونان بخاطر آن نامزد دریافت جایزه اسکار شد درنتیجه از حالا می‌شود پیش‌بینی کرد که کراولی با ستاره‌های زن فیلمش همکاری خوبی دارد و احتمالا بازی‌شان مورد توجه قرار بگیرد.
درام «سهره» درباره پسری در نیویورک است که مادرش در بمب‌گذاری در موزه هنر‌های متروپلیتن کشته می‌شود و بعد توسط یک خانواده متمول سطح بالای ساحل شرقی به فرزندی پذیرفته می‌شود. برای مدتی به لاس‌وگاس می‌رود و درنهایت وسط ماجرا‌هایی می‌افتد که در آن‌ها جعل اسناد هنری هم وجود دارد. فیلم اقتباسی از رمانی به همین نام است که دونا تارت آن را نوشته. انسل الگورت بازیگر نقش اصلی با فیلم «بخت پریشان ما» تبدیل به چهره شناخته شده‌ای شده است. الگورت سال 2017 با فیلم «بیبی راننده» مورد توجه منتقدان هم قرار گرفت. این فیلم ممکن است راه او را در فصل جوایز باز کند.
A. Beautiful Day in the Neighborhood
تاریخ اکران: 18 اکتبر (26 مهر 1398)
چرا این فیلم مهم است در حالی که کمتر کسی نام ماریل هلر را شنیده؟ ماریل هلر البته یک کمدی-رومانتیک درجه یک انگلیسی سال 2018 ساخته است. «تو می‌تونی منو ببخشی؟» با بازی ملیسا مک‌کارتی یکی از فیلم‌هایی بود که وقتی در جشنواره لندن به نمایش درآمد خیلی از منتقدان از آن استقبال کردند. درنتیجه دیدن فیلم بعدی‌اش کنجکاوی‌برانگیز است. از طرف دیگر بازیگر نقش اصلی آن تام هنکس است.
حضور تام هنکس در هر پروژه‌ای آن را مستعد جایزه گرفتن در فصل جوایز می‌کند. فیلم داستان فرد راجرز است. یک مجری و برنامه‌ساز تلویزیونی محترم و خالق یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های تلویزیونی بچه‌ها در اواخر دهه شصت. ماجرای فیلم از جایی آغاز می‌شود که تام جونود یک روزنامه‌نگار جنجالی برنده جایزه‌های مختلف قراردادی امضا می‌کند تا برای یک مجله پروفایلی از زندگی و کارنامه راجرز تهیه کند. مواجهه او با راجرز چالش ایجاد می‌کند. تاریخ اکران فیلم دقیقا زمانی است که فیلم‌های محبوب فصل جوایز اکران می‌شوند.
Death on the Nile
تاریخ اکران: 8 نوامبر (17 آبان 1398)
گویا کنت برانا با وجود شکست «مرگ در قطار سریع‌السیر شرق» نمی‌خواهد دست از سر آگاتا کریستی بردارد. «مرگ روی نیل» یکی از مشهورترین رمان‌های آگاتا کریستی است که سال 1937 منتشر شد. یکی از سری داستان‌های هرکول پوآروست که دوباره خود برانا می‌خواهد نقش کارآگاه مشهور را بازی کند. داستان در قاهره اتفاق می‌افتد. روی کشتی که بر رودخانه نیل در حرکت است و هرکول پوآروی مشهور هم یکی از سرنشینانش، یک دختر ثروتمند به قتل می‌رسد و طبعا کارآگاه مشهور می‌خواهد معمای قتل او را حل کند. پوآروی قبلی برانا کمی با تصویری که ما از هرکول پوآرو در ذهن داشتیم، بخصوص با نقش‌آفرینی دیوید ساچت فرق می‌کرد. فانتزی‌تر بود. به هر حال کنت برانا یک شکسپیرین تئاتری است و دیدن هر تجربه‌ای از او شوق‌برانگیز است. حتی اگه هرکول پوآوری قبلی‌اش ناموفق بوده باشد.
Frozen 2
تاریخ اکران: 27 نوامبر (6 آذر 1398)
شش سال از زمان ساخته شدن قسمت اول انیمیشن «یخ زده» می‌گذرد. انیمیشنی که رکورد‌های فروش را جا به جا کرد. دو جایزه اسکار برای بهترین ترانه و بهترین انیمیشن دریافت کرد و یادآور دوران اوج کمپانی دیزنی بود. نقد‌های مثبتی هم از منتقدان دریافت کرد. داستان انیمیشن اقتباسی آزاد از قصه «ملکه برفی» هانس کریستین اندرسون بود؛ و طبق معمول انیمیشن‌های دیزنی تلطیف شده بود. دو خواهر به اسم آنا و السا در جهان به جز یکدیگر هیچ‌کس را ندارند. السا ملکه برفی است و در دست‌هایش جادویی دارد که می‌تواند باعث یخ زدن هر چیزی شود. «یخ زده» تبدیل به انیمیشنی شد که روی صنعت اسباب‌بازی و خیلی چیز‌های دیگر هم تاثیر گذاشت.
خیلی زود کاراکتر‌های «یخ زده» بخصوص السا و آنا و اولاف در فرهنگ مردم در سرتاسر جهان جا خوش کردند. خلاصه داستان قسمت دوم هنوز مشخص نیست. در قسمت اول که عشق دو خواهر جهان را از یخ زدن نجات داد. یکی از رقبای سال آینده برای دریافت اسکار بهترین انیمیشن سال خواهد بود.
Knives Out
تاریخ اکران: 27 نوامبر (6 آذر 1398)
علاقمندان موسیقی دل‌شان را صابون نزنند، چون این فیلم که اقتباسی از نام آهنگ ردیوهد است هیچ ربطی به آن قطعه ندارد، اما همچنان فیلم «Knives out» رایان جانسون ارزش هیجان‌زده شدن را دارد. اینکه بدانیم مردی که شجاعانه پشت فیلم «جنگ ستارگان: آخرین جدای» ایستاد حالا با پولی که در دست دارد می‌خواهد چه کند. خلاصه داستان فیلم هنوز مشخص نیست، اما آن را به عنوان یک داستان جنایی مدرن توصیف کرده‌اند که به سبک فیلم‌های پلیسی کلاسیک اتفاق می‌افتد. شنیده شده که این فیلم مایه‌های اپرا‌های فضایی را دارید.
Jumanji 3
تاریخ اکران: 13 دسامبر (22 آذر 1398)
دنباله قسمت قبلی با عنوان «جومانجی: به جنگل خوش آمدید» که سال 2017 اکران شد و در گیشه اثر بسیار موفقی بود. البته منتقدان اصلا دوستش نداشتند، اما بنظر می‌رسد برای کمپانی اهمیت چندانی هم نداشته باشد، چون دوباره همان کارگردان و گروه سازنده را برای قسمت دوم هم استخدام کرده‌اند. از خلاصه داستان قسمت دوم هنوز چیزی در دست نیست، اما قسمت قبلی داستان چهار نوجوان بود که داخل یک بازی ویدیویی جادویی گیر می‌افتند؛ و تنها راهی که ممکن است بتوانند از این بازی خودشان را بیرون بکشند این است که با یکدیگر کمک کنند تا بازی را به پایان برسانند.
Star Wars: Episode IX
تاریخ اکران: 20 دسامبر (29 آذر 1398)
یک حماسه فضایی دیگر که دوباره جی. جی آبرامز آن را می‌سازد. کارگردانی که در ساختن فیلم‌های علمی-تخیلی ید طولایی دارد، اما نکته‌اش این است که در کارگردانی میراث جورج لوکاس کارش دشوار است. از پس «جنگ ستارگان» قبلی برآمد. این سومین باری است که آبرامز یکی از قسمت‌های سری «جنگ ستارگان» را کارگردانی می‌کند.
سال 2015 «نیرو برمی‌خیزد» را ساخت که با استقبال بسیار خوبی روبه‌رو شد و دو سال بعد هم «آخرین جدای». جورج لوکاس دیگر هیچ نقشی در این سری جدید «جنگ ستارگان» ندارد و کل سهام کمپانی لوکاس فیلم را به دیزنی فروخت. با این حال آبرامز سعی می‌کند حال و هوای کار‌های لوکاس را حفظ کند تا طرفداران «جنگ ستارگان» را راضی نگهدارد. درباره داستان فیلم هنوز اطلاعاتی در دسترس نیست. جان ویلیامز برای آهنگسازی قسمت جدید «جنگ ستارگان» قرارداد بسته است.
Wicked
تاریخ اکران: 20 دسامبر (29 آذر 1398)
فانتزی موزیکال رومانتیکی که استفان دالدری آن را ساخته است. دالدری کارگردان انگلیسی نامزد سه جایزه اسکار برای فیلم‌های «ساعت‌ها»، «خواننده» و «بیلی الیوت» است. درام‌های هنرمندانه‌ای می‌سازد با شخصیت‌پردازی‌های قوی که کاملا می‌توانند مخاطب‌شان را درگیر کنند. اسم استفان دالدری برای دیدن یک فیلم کفایت می‌کند. هنوز از گروه بازیگران فیلم خبری به بیرون درز نکرده و فیلم مراحل پیش‌تولیدش را طی می‌کند. «شریر» قبلا در صحنه‌های برادوی اجرا شده بود. فیلم داستان زنی با پوست سبزرنگ است که توسط جادوگر شهر از تبدیل به جادوگر شریر غرب می‌شود. ارجاعاتی به فیلم و داستان کلاسیک «جادوگر شهر از» دارد و قصه‌هایی ناگفته از شخصیت‌های مشهور و در حاشیه «جادوگر شهر از» در این فیلم برملا می‌شود.
Little Women
تاریخ اکران: 25 دسامبر (4 دی 1398)
می‌دانم چه می‌خواهید بگویید. باز هم یک بازسازی دیگر از داستان هنوز محبوب روشنفکرانه لوییزا می‌آلکوت؟ فقط یک نفر مثل گرتا گرویگ می‌توانست دوباره سراغ چنین داستانی برود؛ و بیشتر عوامل اولین فیلمش «لیدی برد» را هم در این فیلم دوباره به کار گرفته است. سیرشا رونان برای بار دوم در این فیلم با گرتا گرویگ همکاری کرده است و نقش اصلی یعنی جو مارچ را ایفا می‌کند. تیموتی شالامه هم در فیلم بازی می‌کند. روز کریسمس سال 2019 بهترین زمان برای نمایش چنین فیلمی است که احتمالا در گیشه هم خوب عمل خواهد کرد. داستان چهار خواهر در آستانه بلوغ در زمانی جنگ داخلی آمریکا که پدرشان به جنگ رفته است. باید ببینیم کارگردانی گرتا گرویگ چه چیزی به این درام رومانتیک دوست‌داشتنی اضافه خواهد کرد.
Bergman Island
تاریخ اکران: 2019
جزیره فارو زمین مقدس سینمایی‌هاست. این جزیره دریای بالتیک با بادی که در آن می‌وزد لوکیشن بسیاری از فیلم‌های اینگمار برگمان در دهه 60 بوده است از جمله «پرسونا». میا هانسن لاو کارگردان فیلم «جزیره برگمان» (که فیلم‌هایی مثل «Eden» و «Things to Come» را در کارنامه‌اش دارد) از علاقمندان اینگمار برگمان است. او نه فقط به فیلم‌های برگمان علاقمند است که خود هنرمند و روند کاری‌اش هم برایش جالب است. برخورد او به جزیره فارو (که احتمالا همان زمانی که برای اولین‌بار با همسر سابقش الیویه آسایاس به آن سفر کرده بود طرح اصلی فیلم به ذهنش خطور کرده) باعث شد که تصمیم بگیرد فیلمی با محوریت برگمان، اما درباره یک زوج آمریکایی تولید کند.
یک زوج آمریکایی فیلمساز برای تعطیلات به این جزیره پناه می‌برند تا هر کدام فیلمنامه خودشان را برای فیلم‌های آینده‌شان بنویسند. در جزیره‌ای که الهام‌بخش برگمان برای خیلی از فیلم‌هایش بوده است. هر چه تابستان و فیلمنامه‌شان جلوتر می‌رود مرز میان واقعیت و خیال کمرنگ‌تر می‌شود. قرار بود گرتا گرویگ بازیگر فیلم باشد و بعدتر ویکی کریپس بازیگر فیلم «شبح خیال» جانشین او شد.
The Irishman
تاریخ اکران: 2019
اکران فیلم جدیدی از مارتین اسکورسیزی خودش دلیل کافی برای جشن گرفتن است. اما فیلم «مرد ایرلندی» چند دلیل مضاعف هم دارد. از جمله اینکه بعد از سال‌ها دوباره اسکورسیزی و رابرت دنیرو و جو پشی تشکیل یک تیم داده‌اند. (همکاری درخشان آن‌ها در فیلم‌های «رفقای خوب» و «کازینو» هنوز در یاد‌ها مانده است.) دیدن فیلم برای همه عشاق سینما و طرفداران اسکورسیزی واجب است.
اسکورسیزی دوباره با این فیلم به جهان گنگستری برگشته است که بهترین آثار سینمایی‌اش را در این حوزه تولید کرده است. از فیلم «هوانورد» تا «گاو خشمگین» هیچ‌کس مثل اسکورسیزی نمی‌تواند به آثار بیوگرافیک روی پرده سینما جان بدهد؛ و البته حرف‌های زیادی هم درباره شیوه‌های گرافیک کامپیوتری فیلم زده شده که به وسیله آن‌ها سن رابرت دنیرو را کم کرده‌اند. فیلم درباره یکی از گنگستر‌های خشنی است که درگیر قتل خشونت‌بار جیمی هوفا شد.
Jojo Rabbit
تاریخ اکران: 2019
راستش را بخواهید اگر یک نفر قرار بود فیلمی در سال 2019 بسازد که آدولف هیتلر در آن بازی کند قطعا آن شخص تایکا وایتیتی بود؛ و همان‌طور که خود وایتیتی با بلاغت و هوشمندی گفته چه چیزی بیشتر از این می‌توانست هیتلر را آزار بدهد که کارگردانی با اصل و نسب نیمه یهودی و نیمه مائوری فیلمی را با حضور او کارگردانی کند؟ در این فیلم وایتیتی جهان یک پسر آلمانی جوان را کشف می‌کند که در تلاش و تقلاست تا جایگاه خودش را در رژیم فاشیستی پیدا کند. او برای خودش یک دوست خیالی خلق می‌کند؛ و فکر می‌کنید دوست خیالی‌اش چه کسی باشد؟ آدولف هیتلر! در عین حال متوجه می‌شود که مادرش به یک پسر یهودی هم پناه داده است.
The Last Thing He Wanted
تاریخ اکران: 2019
دی ریس نامزد اسکار بهترین فیلمنامه اقتباسی برای فیلم «مادباند» اصلا با آن فیلم به شهرت رسید. این فیلمنامه‌نویس-کارگردان حالا سراغ یک تریلر سیاسی با بودجه سنگین‌تر رفته است. تریلری که شبکه نت‌فلیکس پشت آن است. فیلمنامه را خود ریس و مارکو ویلالوبوس از روی رمان موجز جوآن دیدیون محصول سال 1996 اقتباس کرده‌اند. فیلم درباره گزارشگر واشنگتن‌پست، النا مک ماهون است که آن هاتاوی نقش‌اش را بازی می‌کند. وقتی مادر او از دنیا می‌رود مشغول گزارش انتخابات ریاست‌جمهوری سال 1984 است. او به خانه می‌رود تا از پدر بیمارش مراقبت کند. نقش پدر را ویلم دافو بازی می‌کند. دختر سعی می‌کند روی نقش پدرش به عنوان دلال اسلحه در آمریکای مرکزی سرپوش بگذارد و تبدیل به نیروی نفوذی دولت آمریکا می‌شود. او ناگهان خودش را در میانه مذاکره با جاسوس‌ها و ارتش آمریکا در یک موقعیت پیچیده می‌یابد.
Parasite
تاریخ اکران: 2019
کارگردان کره‌ای فیلم‌های «snowpiercer» و «اوکجا» حالا سراغ فیلمی در مقیاس‌های کوچکتر رفته است. یکی از همان فیلم‌های کره‌ای که پیش‌تر از این دو فیلم می‌ساخت و نام او را در جهان سینما مطرح کردند. اگر چه اسم فیلم اشاره به المانی در ژانر علمی-تخیلی دارد، اما فیلم بونگ جون هو درامی درباره یک خانواده چهار نفره است. در این خانواده هر کسی خصوصیات منحصر به فرد و خاص خودش را دارد. جهان هر کدام از آن‌ها با دیگری کاملا متفاوت است. بونگ جون هو در این فیلم با عوامل محبوب و همیشگی‌اش همکاری کرده است.
The Truth
تاریخ اکران: 2019
برنده ژاپنی نخل طلای کن امسال برای فیلم «دزدان فروشگاه» که شانس زیادی برای دریافت جایزه بهترین فیلم خارجی‌زبان از اسکار را هم دارد، تبدیل به یکی از فیلمسازان مولف امروز ژاپن شده است که می‌داند برای حفظ جایگاهش باید خودش را وارد بازی جهانی فیلم‌ها کند. درنتیجه سوار هواپیما شد و به نیویورک پرواز کرد و نخل طلا را روی میز ایتان هاوک گذاشت و از این بازیگر خواست که در اولین فیلم انگلیسی‌زبانش بازی کند. هاوک هم موافقت کرد. این فیلم براساس نمایشنامه‌ای از خود کوریداست که شانس رفتن روی صحنه را پیدا نکرده است.
نمایشنامه‌ای که کوریدا 15 سال پیش آن را نوشته است. فیلمبرداری فیلم «حقیقت» در پاریس آغاز شد و ژولیت بینوش و کاترین دونوو دو تن از مهم‌ترین بازیگران زن فرانسه هم به آن پیوستند. بینوش نقش زنی را بازی می‌کند که بعد از مدت‌ها به خاطر کتاب اتوبیوگرافیکی که مادر بازیگرش منتشر کرده به پاریس بازگشته است. طبق گفته‌های خود کوریدا این فیلم فاز تازه‌ای در کارنامه اوست.
Wonder Woman 1984
تاریخ اکران: 5 ژوئن 2020 (16 خرداد 1399)
یک فیلم ابرقهرمانی دیگر که محصول کمیک‌بوک‌های دی سی است. این فیلم ابتدا قرار بود در تاریخ 13 دسامبر 2019 اکران شود، سپس زمان اکران آن به 1 نوامبر 2019 تغییر داده شد و در نهایت تا تاریخ 5 ژوین 2020 به تعویق افتاد. به دنبال موفقیت فوق‌العاده قسمت قبلی «واندروومن» به کارگردانی پتی جنکینز قرار شد که قسمت دوم آن با همان کارگردان جلوی دوربین برود این اولین‌بار بود که یک ابرقهرمان زن با فیلمی مخصوص به خودش روی پرده سینما تصویر می‌شد و همین باعث شد داستان ابرقهرمانی اسطوره‌ای واندروومن به شدت مورد توجه قرار بگیرد. پیش از آن واندروومن را در فیلم «بتمن علیه سوپرمن» دیده بودیم. گل گدو نقش زن شگفت‌انگیز را بازی می‌کند.
داستان قسمت جدید فیلم در دهه 80 و دوران جنگ سرد اتفاق می‌افتد. شاهزاده دایانا که همان واندروومن است در طول جنگ سرد با اتحادیه جماهیر شوروی دچار تعارض می‌شود. او یک دشمن ترسناک پیدا کرده که به شکل یک گوریل درآمده است. سال 2017 خیلی‌ها متعجب شدند که علیرغم تحسین منتقدان چرا کارگردانی پتی جنکینز در فصل جوایز مورد توجه قرار نگرفت. شاید با قسمت دوم این اتفاق بیفتد.
بیشتر بدانید : فیلم های ایرانی که در مراسم اسکار 2019 حضور دارند
بیشتر بدانید : اولین فیلم های ناکام اسکار 2019
بیشتر بدانید : بهترین فیلم‌ های 2018 که باید ببینید + عکس (قسمت1)
بیشتر بدانید : جدیدترین فیلم های هالیوود 2018 + تصاویر
منبع: faradeed.ir

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/78313/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آسمان مازندران امروز ابری همراه با رگبار باران

هفته آینده، نخستین پرواز زائران عمره مفرده از مازندران

اطلاعیه شماره 4 فراجا در خصوص حفظ حریم و حرمت زنان سرزمین

اطلاعیه شماره 4 فراجا در اجرای «طرح نور»

جنجال بزرگ نماوا در سینما؛ واقعا چقدر خرج می‌کنید؟

هشدار محدودیت تردد در محور کرج چالوس

ورود مدعی العموم به موضوع زباله، چالش بزرگ محیط زیست رامسر

محل‌های رفع نقص کارت ورود به جلسه آزمون سراسری در مازندران

خریدار پرسپولیس پول را واریز کرد

نشاکاری 25 درصد شالیزارهای محمودآباد

وقوع حادثه تصادف در جاده خرم آباد - اندیمشک + فیلم

لزوم مدیریت مسائل فرهنگی در تفرجگا‌ها و سواحل مازندران

معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری

زنگ خطر سیلاب در 23 شهر مازندران

ورزشگاه خرم آباد در اختیار تیم خیبر قرار می‌گیرد

مرگ 178 نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در مازندران

178 نفر پارسال بر اثر مسمومیت با قرص برنج در مازندران فوت کردند

اجرای «طرح نور» هوشمند می‌شود!

گسترش بارش‌های بهاری طی امروز در آسمان مازندران

جلوگیری از 212 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی لرستان

سازمان منطقه آزاد کیش پیگیر حقوق مودیان مالیاتی است

رویکردی متفاوت دربزرگترین گردهمایی بین المللی فعالان گردشگری درکیش/ پوستر نمایشگاه بین المللی گردشگری کیش رونمایی شد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با فرمانده تیپ 37 سپاه اردبیل دیدار کرد

سومین دیدار چهره به چهره سال 1403 مدیر کل بنیاد شهید خراسان رضوی با 60 تن از جامعه معزز ایثارگری

محور هراز بسته شد

تقدیر اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس از پلیس در موضوع عفاف و حجاب

تجمع بانوان تهرانی در حمایت از طرح مقابله با بدحجابی + فیلم

اعلام نرخ جدید عوارض آزادراه خرم‌آباد - پل‌زال

شناسایی باند‌های سازمان یافته تجارت جنسی در طرح نور

توصیه مهم اژه‌ ای به فراجا درباره حجاب

اطلاعیه شماره 4 فراجا درباره اجرای طرح نور

فوری: خریدار پرسپولیس پول را واریز کرد

اطلاعیه شماره 4 فراجا درباره "طرح نور" منتشر شد /جزییات

پلیس درباره طرح حجاب و عفاف باز هم اطلاعیه صادر کرد

دادستان کل کشور: طرح «نور» فراجا ادامه پیدا خواهد کرد

اطلاعیه مهم پلیس درباره طرح نور + جزئیات

اطلاعیه شماره 4 فراجا در اجرایِ "طرح نور"

جنجالی که «نماوا» به پا کرد

حرکتِ مطلوبِ جامعه به سمت حفظِ حریم و حرمت زنان و بانوانِ سرزمین‌

طرح نور هوشمندسازی می‌شود/ پلیس دنبال پرونده‌سازی نیست

ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز 110 میلیمتر پلی اتیلن در چگنی

پلیس به دنبال پرونده‌سازی برای موضوعات ارزشی نیست

جریمه 127 میلیارد و 24 میلیون ریالی‌ قاچاقچی کالا در لرستان

شناسایی باند‌های فحشا و تجارت جنسی/ طرح نور هوشمند می‌شود

فوری | فعالیت باندهای تجارت جنسی و پورنوگرافی بین‌المللی در ایران | جزئیات شناسایی اقدامات مجرمانه فحشا توسط پلیس

اطلاعیه مهم پلیس درباره شناسایی باندهای تبهکار فحشا و تجارت جنسی در طرح نور

تمدید انسداد جاده چالوس

لرستان تصفیه خانه پایدار ندارد

اطلاعیه مهم پلیس درباره شناسایی باندهای تبهکار فحشا در طرح نور

شناسایی باندهای فحشا و تجارت جنسی