پیام مازند

آخرين مطالب

تاکید بر افزایش نظارت‌ پسماند بیمارستانی در مازندران گفتگو

تاکید بر افزایش نظارت‌ پسماند بیمارستانی در مازندران
  بزرگنمايي:

پیام مازند - استاندار مازندران با اشاره به لزوم افزایش نظارت بر پسماند بیمارستانی گفت: نیازمند تهیه پیوست اقتصادی دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در بخش گردشگری و هم جذب دانشجوی خارجی هستیم . - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سید محمود حسینی‌پور پنج‌شنبه شب در نشست هیأت رئیسه دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل و روسای بیمارستان‌های دولتی استان اظهار داشت: با توجه به گردشگرپذیر بودن مازندران و اینکه تاکنون میزبان نزدیک به 9 میلیون و 900 هزار مسافر ورودی به استان بوده‌ایم، از خدمات دست‌اندرکاران نظام سلامت که در حال کار جهادی هستند تا آسیبی به سلامت مردم نرسد، قدردانی می‌کنم.
وی از کاهش 75 درصدی فوتی‌های ناشی از تصادفات در استان خبرداد و گفت: سرعت عمل اورژانس برای رسیدگی به مصدومان قابل تقدیر است، از پزشکانی که در ایام تعطیلات در مراکز درمانی ماندند و در خدمت مردم بودند تا این آمار خوب را به دست بیاوریم نیز قدردانی می‌کنم.
استاندار مازندران با اشاره به نارسایی‌های زیادی که پرستاران در بخش حقوق و مزایا دارند، خدمات نجات‌بخش و شبانه‌روزی آنها را قابل تقدیر دانست و گفت: باید شیوه‌هایی برای اقتصاد در حوزه سلامت استان تعریف و بخشی از آن برای پرسنل هزینه شود.
وی با بیان اینکه دو دانشگاه بابل و مازندران از ظرفیت‌های مهم بهداشتی و درمانی کشور هستند، افزود: باوجود همه محدودیت‌ها قطار سلامت استان به سرعت در حال حرکت است و این یک موفقیت چشمگیر است. 
استاندار مازندران گفت: حوزه سلامت از حساسیت بالایی برخوردار است و به محض اینکه کمی حرکت این قطار کند شود سیل اعتراضات شروع می‌شود، فضای فعلی در استان حکایت از رضایت نسبی مردم از بخش بهداشت و درمان دارد. 
حسینی‌پور با یادآوری اینکه پیش از انقلاب در مازندران 450 پزشک، هزار و 733 تخت بیمارستانی، 21 بیمارستان، 79 داروخانه و 130 مرکز بهداشتی داشتیم، اعلام کرد: اکنون 2 هزار و 876 پزشک، 6 هزار و 362 تخت بیمارستانی، 49 بیمارستان، 575 داروخانه و 270 مرکز خدمات بهداشتی در استان فعالیت دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه باید به فکر توسعه مراکز خدمات درمانی برای توریسم سلامت باشیم، نقش دو دانشگاه علوم پزشکی بابل و مازندران را در این زمینه بسیار مهم دانست.
استاندار مازندران ادامه داد: لازم است که همکاری‌هایی بین دو دانشگاه، گردشگری، معاونت اقتصادی، نمایندگی وزارت خارجه در استان و معاونت سیاسی استانداری با هدف افزایش میزان حضور گردشگران سلامت شکل بگیرد. 
حسینی‌پور گفت: بیمارستان‌های دولتی بیشتر مورد رغبت توریست‌ها برای درمان هستند لذا اگر این بخش را تقویت کنیم بخشی از کمبودهای حقوق پرسنل را هم می‌توانیم پوشش بدهیم. 
رئیس شورای سلامت و امنیت غذایی مازندران این را هم گفت که باید از پزشکان مازندرانی خارج از کشور برای رونق گردشگری سلامت در استان بهره بگیریم.
وی پیشنهاد داد: پیوست اقتصادی دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل را با توجه به ظرفیت‌های موجود باید هم در بخش گردشگری و هم جذب دانشجوی خارجی ایجاد کنیم. 
استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنان خود، مهمترین چالش موجود در بخش سلامت استان را همخوانی نداشتن زیرساخت‌ها با مخاطبان در سطح ملی عنوان کرد و اینکه ظرفیت‌های فعلی نباید ما را اقناع کند.
حسینی‌پور با طرح این سوال که روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران چقدر توانستند از بودجه ملی برای رفع کمبودهای بهداشت و درمان چانه‌زنی کنند، یادآور شد: اعتبارات گلوبال در اختیار وزیران است و مسئولان استانی می‌توانند با طرح توجیهی سهمی از این اعتبارات داشته باشند.
وی با بیان اینکه کمبودهایی در برخی اقلام دارویی برای بیماران خاص در استان وجود دارد، بعد روانی این موضوع را بیشتر از کمبود دارو حائز اهمیت دانست و گفت: انتظار می‌رود که بیماران ما جز رنج بیماری دغدغه دیگری نداشته باشند و باید نسبت به آن اهتمام داشت.
استاندار مازندران همچنین اشاره‌ای به وضعیت پسماند بیمارستانی در استان داشت و گفت: هنوز این موضوع به عنوان یک دغدغه مطرح است، شرایط فعلی بی‌خطرسازی پسماند بیمارستانی را قبول نداریم و برخی حوزه‌ها باید نظارت‌ها را روی پسماند بیمارستانی بیشتر کنند.
حسینی‌پور پیش از جلسه، بازدیدی هم از مرکز فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران داشت و در جمع پرسنل این مرکز، اورژانس را بخش امید توصیف کرد و گفت: مردم اگر گرفتاری داشته و در اوج ناامیدی باشند اما اینجا افرادی هستند که در لحظه برای نجات جان انسان‌ها تلاش می‌کنند و این کار اجر جهاد را دارد.
وی با اشاره به حجم بالای مسافر و گردشگر و بومیانی که سزاوار خدمات بیشتر هستند، اظهار امیدواری کرد: برنامه توسعه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای مرکز فوریت‌های پزشکی هم انجام بگیرد.
به گزارش تسنیم، در این جلسه تعدادی از مدیران بیمارستان‌های دولتی بابل و مازندران و معاونان غذا و دارو، رئیس اورژانس مازندران و رؤسای دو دانشگاه به بیان گزارش فعالیت‌ها و درخواست‌ها پرداختند؛ کمبود انسولین نوومیکس در برخی مواقع، چالش برند شدن برخی اقلام دارویی در حالیکه مشابه یا با کیفیت بهتر نیز موجود است، بدهی تأمین اجتماعی به بیمارستان‌ها، بدهی بیمارستان‌ها به شرکت‌های دارویی، دستمزد پایین پرستاران، و افزایش چند برابری قیمت داروها و تجهیزات بیمارستانی ازجمله این موارد بودند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/788323/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جهان در شوک اتمی: روسیه و چین در ماه، پایگاه هسته‌ای می‌سازند

کشف شواهد جدید از برخوردی که قمر زمین را شکل داده است

عکس | طعنه سنگین بازیگر سریال «نون‌ خ» به محمد حسین میثاقی

چرا بعضی از چهره های سیاسی کشور ، استفاده از سلاح هسته ای را مطرح می کنند؟

تاثیر هوش مصنوعی در روایت یک رستاخیز

دیدار مدیرکل مراجعات و پاسخگویی ایثارگران  با تیم ایثار جانبازان قم

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با جانباز معزز حمید گلچی در قم

ساخت 43 مدرسه با حدود 200 کلاس درس در استان مازندران

آبگرفتگی در شهرهای مرکزی مازندران

پاسخ بانک مرکزی به مغالطه‌های سلطان چاپ پول

«دریاسر» با رعایت ضوابط محیط‌زیستی گردشگر می‌پذیرد

جزییات کاهش سن دریافت گواهینامه موتورسیکلت

حضور مرکز اسناد انقلاب اسلامی با 40 عنوان تازه در نمایشگاه کتاب

دیدار نماینده تام ‌الاختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران  با تیم ایثار جانبازان قم

جانبازان گرانقدر در صف اول ترویج فرهنگ متعالی ایثار و شهادت هستند

تجلیل مدیرکل بنیاد کرمانشاه از خانواده شهید «کریمی»

حدود 1000 میلیارد ریال به توسعه زیر ساخت‌های جامعه ایثارگری قم اختصاص یافت

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید کنسولگری ایران

آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز پنجشنبه 20 اردیبهشت / بارش باران در چالوس و هراز

جمع شدن بساط سگ گردانی مطالبه مردم رامسر است

اراضی کشاورزی مازندران دقیق حدنگاری شود

تخریب جاده دسترسی لاویج و انسداد محور سنگ تراشان

اجرای طرح جهش تولید در در دیم‌زار‌های مازندران

526 موقوفه در شهرستان نکا وجود دارد

خروج سامانه بارشی امروز از مازندران

افشای پرونده قتل مردی جوان در بشکه اسید

ماجرای زنی که دختر 2 ساله‌ اش را با قرص کشت

جنایت باورنکردنی دختر 10 ساله همه را شوکه کرد

اسامی 3 ساختمان‌ ناایمن تهران اعلام شد

چرا بن‌های خرید کتاب برای دانشجویان، طلاب و اساتید رایگان نیست؟

ستاد ارتباطات مردمی در مرکز توانبخشی ایثار قم برپا شد

ادای احترام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مقام شامخ شهدا در گلزار امامزاده ابراهیم قم

ورودی‌های شهرضا ساماندهی می‌شود

دادستان کل کشور: بدحجابی سطح بندی شود

اجرای برنامه های متفاوت دهه کرامت در مازندران

مارکو رویس علاقه‌ای به پول باشگاه‌های عربستانی ندارد

بارندگی شدید و آبگرفتگی معابر در ساری

محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران

جزئیات تازه از بازداشت متهم پرونده زهره فکور صبور

جزئیات بن خرید از نمایشگاه کتاب برای دانشجویان اعلام شد

بارش سیل‌آسای بهاری در مازندران

اعلام موارد مجاز دریافت پول هنگام ثبت‌نام دانش‌آموزان

به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های فرهنگی برای اجرای برنامه‌های دهه کرامت

روزنه نور / نگاهی کوتاه به زندگی و فضایل حضرت معصومه(س)

آمارهای رئیسی با واقعیت های اقتصادی کشور نمی خواند /اتفاقات عجیب و غریبی در بودجه افتاده /افزایش فهرست اعتبارات نهاد ریاست‌جمهوری

خبرهای جدید از تغییر سن و شرط بازنشستگی

6توصیه برای کتاب اولی‌ها

آموزش‌ و پرورش: دریافت پول هنگام ثبت نام صرفا برای کتاب ، بیمه و فرم مدرسه مجاز است

معرفی کتاب هوش مصنوعی و پردازش زبان و فرهنگ ایرانی

دریافت پول هنگام ثبت‌نام صرفا برای کتاب، بیمه و فرم مدرسه مجاز است