پیام مازند

آخرين مطالب

« ساری 2022»؛ گردشگری به وقت جهانی اقتصادي

  بزرگنمايي:

پیام مازند - ساری - انتخاب ساری به‌عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در 2022 صنعت گردشگری مازندران را روی ریل بین‌المللی شدن قرار خواهد داد، البته اگر زیرساخت‌ها مهیاتر شود.
 انتخاب ساری به‌عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در سال 2022 در شورای وزرای کشورهای اکو، سرآغاز حرکت عقلانیت محور به‌سوی صنعت گردشگری بین‌المللی مازندران است.
در حال حاضر سهم مازندران و ساری از گردشگران کشورهای عضو اکو اندک و ناچیز است و این درحالی‌که سال قبل 430 هزار و سه ماه اول امسال 15 هزار گردشگر خارجی به مازندران وارد شد که تعداد کمی از آنان از کشورهای اکو بوده است.
مازندران و ساری برای تبدیل‌شدن به پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو باید نگاه برنامه محوری داشته باشد تا بتواند در رقابت با دیگر مناطق اکو و کشورهای حوزه راه ابریشم سهم خود را از اقتصاد توریسم کسب کند.
مهران حسنی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی مازندران  با اشاره به انتخاب ساری به‌عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو اظهار داشت: بنا داریم ساری را در سال هدف به پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو تبدیل کنیم و یکی از طرح‌های خوب در دست اقدام، برگزاری اجلاس مدیران رادیو و تلویزیون کشورهای عضو اکو است که آبان ماه سال جاری در رامسر برگزار می‌شود.
معرفی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های گردشگری ازجمله هدف‌ها است که مقدمه‌ای خوب برای تبدیل ساری به پایتخت گردشگری است
وی افزود: در این اجلاس، معرفی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های گردشگری ازجمله هدف‌ها است که مقدمه‌ای خوب برای تبدیل ساری به پایتخت گردشگری است و بنا داریم از ظرفیت رسانه برای معرفی ظرفیت‌ها در کشورهای اکو بهره بریم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی مازندران یادآور شد: هدف غایی این است که کشورهای عضو اکو به بازار هدف ما تبدیل شوند. در افق 2022 باید سهم ما از گردشگری این کشورها افزایش یابد.
حسنی با اظهار اینکه در حال حاضر سهم مازندران از شمار گردشگران کشورهای عضو اکو چندان زیاد و قابل‌توجه نیست ادامه داد: می‌توان با برنامه‌ریزی شمار گردشگران را افزایش داد.

وی درعین‌حال تصریح کرد: امسال شمار گردشگری خارجی به‌ویژه از کشورهایی نظیر پاکستان و کشورهای عربی به استان رشد یافته است و زمینه آن وجود دارد که بتوانیم مازندران و ساری را پایلوت گردشگری چند کشور عضو اکو قرار دهیم.
معاون گردشگری میراث فرهنگی مازندران افزود: امسال شمار گردشگران خارجی به استان زیاد بوده و می‌توانیم بگوییم که بستر و زیرساخت لازم را برای جذب گردشگر از کشورهای عضو اکو دارا هستیم.
  بر اساس مکانیزم بین‌المللی؛ انتخاب پایتخت گردشگری با عنوان شهرهای مرکزی در کشورها امری مرسوم و نهادینه‌شده است تا بتوان به‌صورت فراگیر تمام شهرها و مناطق روستایی استان‌ها را به‌سوی توسعه پایدار و همسوی صنعت گردشگری هدایت کرد و استان مازندران به‌عنوان کلان‌شهر منسجم سهم به سزایی در توسعه صنعت گردشگری آینده کشور خواهد داشت.
مازندران و ساری جاذبه‌های گردشگری زیادی نظیر چشمه سورت، برج ساعت، رسکت، جنگل‌های هیرکانی، آبشارها و ییلاقات کوهستانی دارد و باید این جاذبه‌ها به‌درستی معرفی شود.
ساری 2022 بهترین فرصت برای جذب گردشگران خارجی است
سیف‌الله فرزانه مدیرکل میراث فرهنگی مازندران با اشاره به انتخاب ساری به‌عنوان پایتخت گردشگری اکو در سال 2022 می‌گوید: این بهترین فرصت برای جذب گردشگران خارجی در استان مازندران و شهر ساری است و باید جاذبه‌ها معرفی شوند.
وی از اقامت 58 میلیون و 248 هزار 119 نفر شب در سال 98 و 62 میلیون 255 هزار 947 نفر شب در شش‌ماهه نخست سال 1398 دراستان مازندران، خبرداد و با اشاره به ورود 430 هزار 995 گردشگر خارجی در سال 97 به استان گفت: در این مدت 86 هزار 199 نفر گردشگر خارجی در استان اقامت داشتند و این میزان در سه‌ماه نخست سال 98 به 15 هزار 433 نفر شب رسیده است. حمایت از گردشگری تنها با اجرایی شدن مدیریت یکپارچه در استان به سرانجام خواهد رسید.
فرزانه با اشاره به وجود 812 آب‌بندان در استان گفت: 75 قطعه شناسایی‌شده و به‌زودی پیرو تفاهم‌نامه با وزارت نیرو، گردشگری این مناطق به جریان خواهد افتاد. جاذبه‌های بی‌شمار طبیعی و تاریخی در استان مازندران فرصت بی‌نظیری برای رونق مازندران گردی است.

مازندران در بخش گردشگری باید نگاه برنامه‌ای داشته باشد تا بتواند در رقابت با دیگر مناطق اکو و کشورهای حوزه راه ابریشم سهم خود را از اقتصاد توریسم دریافت کند
پروپوزال انتخاب پایتخت گردشگری اکو که به ابتکار ایران مطرح‌شده بود مورد تصویب وزیران گردشگری قرار گرفت و شهرهای ساری و اردبیل از ایران به‌عنوان پایتخت گردشگری اکو برای سال‌های 2022 و 2023 انتخاب شدند.
احمد حسین زادگان استاندار مازندران در پیامی به مناسبت انتخاب ساری به‌عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اکو می‌گوید: مازندران در بخش گردشگری باید نگاه برنامه‌ای داشته باشد تا بتواند در رقابت با دیگر مناطق اکو و کشورهای حوزه راه ابریشم سهم خود را از اقتصاد توریسم دریافت کند و این سهم تنها در حوزه اقتصاد معنا پیدا نمی‌کند بلکه سهم فرهنگی و اجتماعی از ویژگی‌های بارز صنعت گردشگری در جهان امروزی است.
استاندار مازندران به بسیج استان برای تحقق اهداف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی صنعت گردشگری به‌عنوان یکی از محورهای مهم و کلیدی پیشرفت مازندران اشاره کرد و بیان داشت: تمام دستگاه‌های مرتبط با همکاری دبیرخانه رویداد 2022 استان، می‌بایست پیوست گردشگری دستگاه خود را آماده کنند تا بتوان با برنامه مشخص، تمام استان را بر اساس معدل فرصت‌ها و ظرفیت‌ها به‌سوی توسعه پایدار گردشگری سوق داد.
پیمودن مسیر گردشگری مازندران به سمت مجوز جهانی امری دشوار اما ارزشمند است و باید بتوان بر اساس فرمت‌های بین‌المللی طرح توجیهی و مکانیزم های لازم برای انتخاب پایتخت گردشگری کشورهای اکو در مازندران را تهیه کرد.
آیین انتخاب ساری به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در آوریل سال 2022 در مازندران برگزار می شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/98441/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف 106 کیلوگرم تریاک با طعم هندوانه!

خیبر خرم‌آباد در ورزشگاه " لر آرنا " میزبان حریفان خواهد بود

فوتبال از دریچه فان؛ پول به معنای موفقیت نیست

هیات های ورزشی ناشنوایان تقویم منسجم داشته باشند

مسافران آخر هفته بخوانند ؛ محدودیت‌ های ترافیکی جاده های شمالی

چرا وجود نور فراوان در خانه الزامی است؟

سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود

وضعیت راه‌های کشور؛ بارش باران در جاده‌های چالوس و فیروزکوه

تجمع مردمی حمایت از اجرای طرح نور در مرکز خراسان شمالی

تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران

فرود 4 هواپیمای پرشورهای نساجی در اهواز!

فرمانده انتظامی کیش: دی‌جی مجوز ندارد؛ نباید فعالیت غیرقانونی انجام شود

شب ماند و او دیگر نیامد

ریزش سنگ بر اثر بارش باران در محور کرج_کندوان (فیلم)

خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از 30 سال

بنشین! مرو!

دکلمه خوانی زیبا با صدای خسرو شکیبایی

50 گنبدی به منطقه عملیاتی یادمان بازی دراز اعزام می شوند

شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد

نجات جانِ پسربچه مفقودی در ارتفاعات جواهرده رامسر

داستانک/ قرار بود من پزشک شوم

کتاب «کاربردهای مطالعات فرهنگی» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود

سقوط درختان سطح شهر خرم‌آباد در پی وزش باد شدید (فیلم)

آزادسازی بیش از 17 هزار مترمربع از اراضی کشاورزی محمودآباد

جزئیات تازه از ماجرای خبرساز روغن های مسموم

منم که دیده به دیدارِ دوست کردم باز

حضورش برایم اهمیتی نداشت

معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران با معاون قرارگاه مرکزی محرومیت‌زدایی سپاه دیدار کرد

ورزشگاه خرم‌آباد با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود

تهاتر نفت برای اتمام عملیات راه‌آهن خرم‌آباد

ببینید | تصاویر تازه از سقوط درختان سطح شهر خرم‌آباد در پی وزش باد شدید

احتمال وقوع سیلاب و جاری شدن روان آب در مازندران

شعری زیبا از مهدی اخوان ثالث

رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم

متهم کلاهبرداری 300 میلیاردی در گلوگاه دستگیر شد

سامانه جدید بارشی فردا به مازندران می‌رسد

دستگیری محکوم متواری در گلوگاه

نجات مردم میان‌سال خرم‌آبادی از عمق چاه 25 متری

سردار رادان: کشف حجاب به خاطر مسائل اقتصادی نیست

چند اصل مهم برای انتخاب یک کتاب کار مناسب کودک

نشست تعاملی مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران و حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان سمنان

آخرین جلسه دادگاه امیرحسین مقصودلو برگزار شد/ تتلو: قصدم ترویج مواد مخدر نبود، می‌خواستم جایگزین گیاهی معرفی کنم

کیلین مورفی : فقط دارم کار می‌کنم/ برنامه 5 ساله ندارم

تصمیم جدید درباره مهاجران افغان حاضر در ایران

روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما

تجلیل سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز از مدیران مدارس شاهد

هشدار نارنجی فعالیت سامانه بارشی جدید در مازندران

راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران

نام جدید ورزشگاه خیبر خرم آباد؛ «لُر آره‌نا»!

آغاز برداشت کلزا در شهرستان میاندورود