پیام مازند
نگاهی به آخرین وضعیت ساخت بیمارستان 160 تختخوابی تنکابن
شنبه 13 آبان 1396 - 9:50:20 AM
ایسنا - علمی و آموزشی
مازندران آنلاین - بیمارستان 160 تختخوابی تنکابن یکی از مهم ترین پایگاه های سلامت و درمان در غرب مازندران به شمار می رود و به نوعی شهروندان در انتظار پایان ساخت آن و تحویل آن هستند.
به گزارش ایسنا مازندران، از نیازهای ضروری در غرب مازندران به ویژه در منطقه تنکابن، وجود بیمارستانی مجهز و در خور توجه است. حجم ورودی مسافران به منطقه و وجود روستاهای دور دست در مناطق دو هزار و سه هزار و فاصله تا مراکز درمانی بزرگ، نیاز به راه اندازی و تجهیز یک بیمارستان مجهز را دو چندان کرده است.
محمدجعفر علیزاده معاون وزیر راه و شهرسازی در بازدید از این پروژه با بیان اینکه تحویل بیمارستان 160 تختخوابی فوق تخصصی تنکابن در سال 97، اظهار کرد: در مازندران طی سال‌های اخیر 6 بیمارستان تحویل داده شد که بیمارستان 220 تختخوابی آمل در جنوب استان و 217 تختخوابی چالوس در غرب به بهره ‎ برداری رسید و 220 تختخوابی بهشهر در شرق استان با 80 درصد پیشرفت فیزیکی و 160 تختخوابی تنکابن با 65 درصد پیشرفت پروژه در دستور کار به ترتیب اولویت قرار گرفته است.
وی با ابراز رضایت از پیشرفت و تکمیل بیش از دو سوم طرح بیمارستان با توجه به تغییرات اعمال شده، تصریح کرد: تکمیل پروژه‏های بیمارستانی متمایز از سایر طرح ‎ ها است و نمای ساختمانی تنها 5 درصد پروژه بوده و پیشرفت کنونی طرح مربوط به تکمیل زیرساخت ها و تاسیسات آن محسوب می‌شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تغییرات اعمال شده در مسیر پروژه که موجب تاخیر در مراحل اجرایی طرح شد خاطرنشان کرد: 20 درصد از مسیر پروژه به دلیل تغییر فضای بیمارستانی به دستور وزارت بهداشت درمان و سازمان نظام پزشکی و نیز اضافه شدن تخت اورژانس از 12 به 21 تخت، روند کاهشی به پروژه داد که این تغییرات در جهت مطلوب کردن و بهینه سازی بیمارستان در راستای نگاه ویژه به حوزه سلامت در غرب مازندران حاصل شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تجهیزات بیمارستان فوق تخصصی جراحی قلب باز بخش خرم آباد تنکابن گفت: 35 تخت مراقبت های ویژه، 2 تخت آنژیو، 2 تخت جراحی قلب باز، 21 تخت اورژانس و بخش مدرن زنان و زایمان از امکاناتی است که برای این بیمارستان در نظر گرفته شده و اکنون این بیمارستان با اجرای این تحولات از 160 به 205 تختخوابی ارتقا یافته است.
علیزاده در پایان با بیان مشکلات پروژه مانند راه دسترسی، تامین مصالح، انشعابات، خدمات چهارگانه و اعتبارات خواستار تامین زیرساخت ‎ های مورد نظر پیمانکار و ورود ادارات و نهادهای شهرستانی شد و تصریح کرد: اگر در موازات پیشرفت فیزیکی پروژه، زیرساخت ‎ های شهرستانی نیز تامین شود به طور قطع شاهد تکمیل پروژه خواهیم بود در غیر این صورت تغییری حاصل نمی ‎ شود.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/10163/نگاهی-به-آخرین-وضعیت-ساخت-بیمارستان-160-تختخوابی-تنکابن
بستن   چاپ