پیام مازند
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران
آثار مشاهیر ایرانی بازشناسی شود
پنجشنبه 2 آذر 1396 - 10:12:21 PM
ایسنا - فرهنگی و هنری
مازندران آنلاین - مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران، گفت: در شناسنامه ایران نقش علما، مشاهیر و اندیشمندان بسیار پررنگ است که باید به درستی احیا و معرفی شدند و آثارشان بازشناسی شوند.
به گزارش ایسنا مازندران، احد جاودانی در همایش ملی ملا علی و شیخ حسن فاخری که در اردوگاه شهید رسولی نوشهر برگزار شد با اشاره به اهمیت پاسداشت آموزه‌های دینی، اظهار کرد: در شناسنامه ایران نقش علما، مشاهیر و اندیشمندان بسیار پررنگ است که باید به درستی احیا و معرفی شدند و آثارشان بازشناسی شوند.
وی افزود: در تاریخ کشورمان باید هویت را جستجو و مولفه‌هایی آن را باید به نسل جوان منتقل کرد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران معرفی مشاهیر و مفاخر را یکی از وظایف وزارت ارشاد عنوان کرد و تصریح کرد: در مازندران که دیار علویان است کارهایی در این راستا انجام شد و سعی شد با توجه به گستره جغرافیایی مازندران این موضوع دنبال شود.
این مسئول با تاکید براینکه نخبگانی هستند که باید به آنها پرداخته شود، یادآور شد: در گلوگاه از استاد و مشاهیر حوزه جغرافیا و علوم انسانی علی بابا عسگری که تجلیل شد که اثر گرانقدرش اشرف البلاد معرفی و تلاش فراوانی برای شناساندن شخصیت وی به درستی ارائه شد.
وی اضافه کرد: در ساری ستادی با مدیریت ایت الله طبرسی برای بررسی عالم برجسته ابن شهرآشوب تشکیل شد که آثار وی بازخوانی و همایش خوبی نیز برگزار شد.
جاودانی ادامه داد: در بابلسر نیز برای دکتر محمد باقر حجتی قرآن پژوه معروف مراسم برگزار شد و همچنین در نور نیز سال گذشته تجلیل از نیما یوشیج برگزار و آثار وی معرفی و بازخوانی شد.
وی عنوان کرد: سال گذشته نیز از مشاهیر غرب استان از شهرستان‌های چالوس نوشهر و کلاردشت پیشنهاد شد تا همایشی در تجلیل از دو تن از مفاخر چالوس ملاعلی فاخری و شیخ آقا حسن فاخری برگزار شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، گفت: ستادی به ریاست دکتر یونسی معاون سیاسی امنیتی و دبیری اداره کل فرهنگ و ارشاد تشکیل شد و در این راستا همت اعضای ستاد به ویژه موسسه فرهنگی هنری فاخری و فرزندان این دو عالم دینی که تمام کارها را عهده دار شدند بسیار تاثیرگذار بود.
این مسئول، تصریح کرد: پس از فراخوان مقاله نزدیک به 100 مقاله به دبیرخانه رسید که تمامی آن در خور تحسین بود که 67 مقاله در قالب دو جلد کتاب چاپ و11 مقاله نیز انتخاب و خوانش شد.
وی با بیان اینکه تمامی مقالات به صورت پوستر در قالب نمایشگاه ارائه شد، یادآور شد: درباره مرحوم ملاعلی و اقاشیخ حسن پنج عنوان کتاب توسط مؤسسه و یک کتاب توسط خانم سمانه فاخری و یک عنوان کتاب در دو جلد از برگزیده مقالات به چاپ رسید.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/11139/آثار-مشاهیر-ایرانی-بازشناسی-شود
بستن   چاپ