پیام مازند
در گفت وگو با ایسنا مطرح شد
حمایت از بیش از 560 طرح پژوهشی نخبگان بسیجی مازندران
سه شنبه 7 آذر 1396 - 10:31:54 AM
ایسنا - علمی و آموزشی
مازندران آنلاین - مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مازندران از حمایت از بیش از 560 طرح پژوهشی نخبگان بسیجی استان خبرداد.
محمد هادی موذن در گفت وگو با ایسنا مازندران با بیان اینکه این نهاد بیش از 1700 عضو فعال از بین نخبگان استان دارد، اظهار کرد: از سال 90 تاکنون بیش از 570 طرح مورد حمایت قرار داده ایم و امسال نیز 70 طرح نیز برای حمایت در دست بررسی است.
موذن مراکز رشد سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مازندران را مبادی ارتباط با دستگاه های دولتی و غیر دولتی دانست و اظهار کرد: 5 مرکز مرکز رشد و فناوری بسیج علمی مازندارن در شهرستان های ساری، نوشهر و بابل با بودجه ای جداگانه، علاوه بر حمایت، طرح ها را تا مرحله صنعتی شدن پیش می برند.
وی با بیان اینکه بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مازندران در سطح استان دارای 22 پایگاه علمی است، اظهار کرد: هدف از ایجاد پایگاه های علمی در سطح استان کمک به ارتقای علمی مراجعه کنندگان، برگزاری دوره های آموزشی و تمامی کلاس ها و دوره های علمی مورد نیاز است.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مازندران با اشاره به حمایت از هر نوع ایده و طرحی اظهار کرد: اگر طرح ها و ایده های ارائه شده نوآورانه، ، محصول محور و بازارپسند باشند مورد حمایت سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مازندران قرار خواهند گرفت.
وی با بیان اینکه طرح ها پس از ارائه، در کارگروه های تخصصی توسط استادان مجرب دانشگاهی به داوری گذاشته می شود، تاکید کرد: تمامی کمک های مالی بسیج علمی مازندران بلا عوض بوده و بر اساس داوری انجام شده تا سقف 4 میلیون تومان است.
موذن در ادامه گفت: در مراکز رشد سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مازندران سقف حمایت ها بیشتر است اما کمک های مالی بیش از 10 میلیون تومان به تهران معرفی شده که در صورت تایید تا سقف بیست میلیون تومان حمایت مالی پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه در حوزه تجاری سازی طرح ها کمک های معنوی در نظر گرفته ایم، اظهار کرد: تجاری سازی طرح ها نیازمند سرمایه گذاری زیادی است لذا سیاست گذاری سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مازندران حمایت از تولید طرح و معرفی به دستگاه های مربوط همچون شهرک های صنعتی است.
موذن یکی از وظایف مراکز رشد این سازمان را به ثبت رساندن ابتکارات و اختراعات و معرفی به شهرک های صنعتی دانست و اظهار کرد: تحقق این مهم محرکی برای شرکت هایی است که توان رقابتی کمتری در بازار دارند.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری مازندران ورود تکنولوژی بومی به صنعت داخلی را موجب کاهش هزینه ها و افزایش قدرت ر قابت در بازار دانست و اظهار کرد: راه اندازی صنعت با تکنولوژی بومی کار سختی نیست چون جوانان توانمند زیادی در کشور داریم که می توانند تکنولوژی مورد نیاز صنایع را تولید کنند.
وی با بیان اینکه توانمندی جوانان بخشی از کار است، اظهار کرد: بخش مهم تحقق بومی سازی تکنولوژی صنایع مربوط به دولتمردان در سه قوا است آن ها باید اراده کنند تا جوانان بتوانند وارد صنعت شوند.
موذن تاکید کرد: اگر از تکنولوژی بومی استفاده نشود یقینا تکنولوژی خارجی وارد صنعت شده که تنیجه ای جز وابستگی به خارج نخواهد داشت.
وی از تمامی مخترعان و مبتکران جوان مازندرانی دعوت کرد تا طرح ها و ایده های خود را به این سازمان معرفی کرده و در ادامه گفت: ایده های خلاقانه که محصول محور هستند حتما مورد حمایت بسیج علمی مازندارن قرار خواهند گرفت.
وی افزود: بسیج علمی مازندران توانسته بیشترین مبتکر و مخترع را نسبت به سایر استان ها جذب کند و همیشه طرح ها و ایده های جوانان مازندرانی به عنوان نمونه های موفق و برتر در نمایشگاه های کشوری و منطقه ای معرفی شده است.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/11293/حمایت-از-بیش-از-560-طرح-پژوهشی-نخبگان-بسیجی-مازندران
بستن   چاپ