پیام مازند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران:
احتمال لغو خدمات رایگان اورژانس به تصادفی ها / یک هزار و 250 بیمار ام اس در مازندران وجود دارد
دوشنبه 16 بهمن 1396 - 6:16:04 PM
ایسنا - اجتماعی
مازندران آنلاین - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در حال حاضر خدمات دهی به تصادفی ها به صورت رایگان ارائه می شود و در صورت عدم تامین بودجه و پرداخت بدهی بیمه ها، این خدمات ممکن است لغو شود
به گزارش ایسنا مازندران،حامد روحانی زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اورژانس ها در سطح استان به سمت متخصصین اورژانسی می رود و حضور پزشکان متخصص در بیمارستان امام ساری و بهشهر در حال انجام و در اورژانس قائم شهر نیز در دست اقدام است.
وی افزود: در حال حاضر خدمات تصادفی ها به صورت رایگان ارائه می شود و در صورت عدم تامین بودجه و پرداخت بدهی بیمه ها این خدمات ممکن است لغو شود.
روحانی زاده با اشاره به نوسازی، بازسازی و ایجاد بخش‌های جدید و فضای اقامتی در بیمارستان‌ها گفت: ساخت 14 کلینیک ویژه و خدمات سرپایی در استان در دستور کار قرار گرفته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: کمک تجهیزاتی به بیمارستان‌ها از نکات مثبت طرح تحول سلامت است و افتتاح دستگاه ام.آر.آی در بیمارستان امام (ره) بهشهر و افتتاح دستگاه سی.تی اسکن در رامسر از مواردی است که در حوزه تجهیزات بیمارستانی اجرایی شد.
وی خاطرنشان کرد: یک هزار و 250 نفر بیمار ام اس در استان داریم که خدمات دارویی آن ها به صورت رایگان انجام می‌شود و مرکز دیالیزی شهروند ساری با بهترین و بالاترین استاندارد به بیماران دیالیزی خدمات ارائه می‌دهد.
روحاتی زاده تصریح کرد: در مازندران، 280 بیمار هموفیلی وجود داردکه تمام فاکتورهای انعقادی را به آنان به‌ صورت رایگان ارائه می‌دهیم.
وی با اشاره به وجود دو هزار بیمار تالاسمی در استان یادآورشد: خوشبختانه با افزایش خدمات و رسیدگی مراکز درمانی طول عمر بیماران هموفیلی افزایش یافته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: سکته‌های حاد قلبی باید توجه جدی شود که طرح برخورد با آن در بیمارستان فاطمه زهرا (س) و طرح سکته حاد مغزی در بیمارستان بوعلی ساری درحال اجرایی‌شدن است.
وی ادامه داد: در بخش پیوند عضو در مازندران از سال 87 تاکنون 170 نفر مرگ مغزی شناسایی و با رضایت خانواده اهدای عضو کردند و در زمینه اورژانس پیش بیمارستانی نیز طرح‌های توسعه‌ای خوبی صورت گرفته است.
روحانی زاده افزود: متاسفانه برخی مراکز با وجود نداشتن تخصص در حوزه پزشکی، برخی وظایف مرتبط با پزشکی را انجام می دهند؛ این مراکز شامل آرایشگاه های ارایه کننده خدمات بوتاکس و تزریق ژل و دخالت دندانسازان در حوزه دندان پزشکی است که باید هرچه سریع تر جلوی آن ها گرفته شود.
وی از افتتاح 44 پروژه بهداشتی و درمانی با اعتبار یک هزار و 400 میلیارد ریال دهه فجر امسال خبر داد.
روحانی زاده معایب مراجعه مردم به مراکز غیرمجاز مداخله گر درمان را بسته شدن دست دستگاه های نظارتی دانشگاه برای برخورد با این مراکز در صورت خطای پزشکی، برخوردار نشدن خطاهای این مراکز از پشتوانه بیمه ای و استفاده مواد و تجهیزات ناسالم پزشکی دانست.
وی از ایجاد سامانه 191 جهت شکایات مردمی خبر داد و افزود: مردم می توانند شکایت خود را از این بخش به سامانه 191 ارائه دهند و با متخلفان نیز پس ازبررسی در صورت کوتاهی برخورد و نتایج نیز به شاکی ارسال می شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: 120 پزشک متخصص در بیمارستان های دولتی استان به طور تمام وقت حضور دارند،همچنین برای تسهیل در امور درمانی بیماران 120 تخت ویژه نیز در دولت تدبیر و امید در بیمارستان های دولتی مازندران راه اندازی شده است.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/17304/احتمال-لغو-خدمات-رایگان-اورژانس-به-تصادفی-ها---یک-هزار-و-250-بیمار-ام-اس-در-مازندران-وجود-دارد
بستن   چاپ