پیام مازند
فرماندار ویژه آمل:
748 پروژه عمرانی طی چهار سال در آمل بهره برداری شده است
چهارشنبه 25 بهمن 1396 - 3:19:58 PM
خبرگزاری مهر
مازندران آنلاین - آمل - فرماندار ویژه آمل گفت: در چهار سال عملکرد دولت تدبیر از سال 1392 تا به حال، 748 پروژه عمرانی با مبلع شش هزار 627 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، سیدجعفر رسولی بعدازظهر چهارشنبه، با بیان اینکه آمل با وسعت 30 هزار و 74 کیلوکتر مربع دومین شهرستان در مازندران است، جمعیت آن را طبق سرشماری سال 95 حدود 401 هزار نفر برشمرد و افزود: آمل از 5 بخش تشکیل و دارای 326 روستا و 374 ابادی است.
فرماندار ویژه آمل، این شهر را قدیمی‌ترین شهر کشور با قدمتی 7 هزار ساله دانست و افزود: در دوران انقلاب اسلامی، اولین حکومت مردمی یاران امام راحل در این شهر تشکیل شد و مردم این شهرستان، در طی هشت سال دفاع مقدس، هزار شهید تقدیم این کشور کرده‌اند.
وی با بیان به اینکه این شهرستان حدود 39 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد، خاطرنشان کرد: در بخش کشاورزی مانند پرورش گل‌وگیاه رتبه اول استان را داریم.
رسولی با اشاره به وجود 227 هزار رأس دام و 70 هزار رأس دام سنگین در آمل، این شهرستان را دارای رتبه دوم در این زمینه اعلام کرد و افزود: شهر آمل با پرورش 13 هزار تن ماهی سردابی رتبه اول را در این رابطه دارد و همچنین، در زمینه پرورش زنبور عسل دارای رتبه اول است.
فرماندار آمل این شهرستان را قطب کشاورزی و صنعتی مازندران دانست و افزود: صنعت آمل در سطح کشور مطرح بوده و 47 درصد صنعت استان نیز مربوط به آمل است.
وی با بیان اینکه 79 درصد صادرات استان مربوط به آمل است، اظهار داشت: مردم آمل در تجارت و بازرگانی، گوی سبقت را از شهرهای دیگر ربوده‌اند و 50 درصد جابجایی کشور از طرف مردم آمل صورت می‌گیرد.
رسولی با اشاره به اینکه قله دماوند که به بام ایران شهرت دارد، در آمل قرار دارد؛ از جمله دیگر نعمات طبیعی این شهرستان به رودخانه هراز، به‌عنوان یکی از ده رودخانه بزرگ و پرآب کشور اشاره کرد و افزود: وجود چشمه‌های آب معدنی و آب گرم، دامنه کوه‌ها و چشمه‌سارها زمینه منحصر به‌فردی برای گردشگری این شهرستان ایجاد کرده است.
وی تعداد دانشگاه‌های این شهرستان را 22 دانشگاه با مجموع 28 هزار دانشجو برشمرد و افزود: میزان مشارکت مردم آمل در انتخابات ریاست جمهوری 90 درصد بوده است.
مقام عالی دولت در شهرستان آمل با اشاره به آب وهوای کوهستانی آمل، آن را فرصت مناسبی برای کشت و پرورش گیاهان دارویی دانست و افزود: قله دماوند هر سال میزبان گردشگران و کوهنوردان از نقاط مختلف جهان بوده و محور هراز و روستاهای اطراف آن سالانه میزبان 5 میلیون مسافر است.
وی یکی از پتانسل‌های بالقوه این شهرستان را سد مخزنی هراز برشمرد و خاطرنشان کرد: با تکمیل این سد، آب کشاورزی و آشامیدنی پنج شهرستان تامین می‌شود.
رسولی با بیان اینکه آمل بخش اعظم کشاورزی و برنج را فراهم می‌کند، افتتاح مرکز توسعه برنج را فرصت مناسبی برای رونق برنج دانست.
وی با اشاره به وجود 182 امام‌زاده در آمل، آن را پتانسیل خوبی برای استفاده معنوی برشمرد و ایجاد زائرسرا را فرصتی برای توسعه اشتغال دانست.
فرماندار آمل با بیان اینکه رویکرد مدیران این شهرستان حفظ اشتغال موجود و افزایش اشتغال است، به اعطای 350 میلیارد ریال تسهیلات اشاره کرد و افزود: در سهم پیش‌بینی شده مقرر شد تا آمل 4 هزار 700 فرصت شغلی فراهم کند و همچنین، سهم آمل در سامانه کارا، 9 درصد بود که تاکنون 550 نفر ثبت‌نام کرده‌اند.
وی با اعلام اینکه در سال 96 حدود 139 پروژه با مبلغ 846 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید، از افتتاح 28 واحد تولیدی در این سال خبر داد و افزود: در چهار سال عملکرد دولت تدبیر از سال 1392 تا به حال، 748 پروژه عمرانی با مبلع 6 هزار 627 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده است.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/17681/748-پروژه-عمرانی-طی-چهار-سال-در-آمل-بهره-برداری-شده-است
بستن   چاپ