پیام مازند
با حضور استاندار مازندران در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان؛
برنامه های محوری اقتصاد مقاومتی سال 97 مازندران تصویب شد
چهارشنبه 23 اسفند 1396 - 05:50:30
مازندران آنلاین - برنامه های محوری اقتصاد مقاومتی سال 97 مازندران در 12 بخش و 1 فرابخش با حضور استاندار و فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی استان به تصویب رسید.
به گزارش روابط عمومی استانداری، محمد اسلامی، استاندار مازندران در جلسه فرماندهی ستاد اقتصاد مقاومتی استان با اشاره به این که همه ساز و کارهای رایج اداری باید با روح و ضوابط اقتصاد مقاومتی منطبق شود، گفت: بحث اقتصاد مقاومتی از ردیف برنامه های دولت جداست و باید روی تحقق محرک های اقتصادی تمرکز کرد.
استاندار با بیان این که برنامه های دستگاه های اجرایی، مندرج در برنامه های پیش بینی شده دولت در حال اجراست، افزود: باید بدنبال جلب ظرفیت های مردمی باشیم و با تسهیل گری، هماهنگی و ایجاد شیوه های کارکردی متحول، نقش مردم را در شکوفایی اقتصادی استان ارتقا دهیم.
مقام عالی دولت با اشاره به این که برنامه های محوری اقتصاد مقاومتی سال 97 مازندران در 12 بخش و 1 فرابخش تدوین شده است، گفت: هر یک از مدیران کل دستگاه های اجرایی بعنوان معین اقتصاد مقاومتی شهرستان ها انتخاب می شوند و عملکرد ها در این راستا بصورت ماهانه مورد پایش و ارزیابی قرار خواهد گرفت.
رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، تاکید کرد: این سند محوری باید یک تحول کارکردی به عنوان محرک های اقتصادی استان در فعالیت های دستگاه های اجرایی بوجود آورد و هماهنگی و تعامل را افزایش دهد.
اسلامی سهم مازندران از بسته اشتغال در سال 96 را بالغ بر 1100 میلیارد تومان اعلام کرد و با بیان این که این رقم در سال 97 چند برابر خواهد شد، افزود: 3670 متقاضی تاکنون برای برخورداری از تسهیلات اشتغال روستایی در سایت کارآ ثبت نام نموده اند که مسایل آن ها در کمیته ها بررسی شده است.
وی با اشاره به این که ایجاد اشتغال باید با ظرفیت ها، نیازمندها و استعدادهای جمعیت و سرزمین متناسب باشد، تصریح نمود: از 3670 متقاضی اشتغال در سایت کارآ، بالغ بر 1487 تقاضا مربوط به ایجاد دامداری و تولید شیر می باشد و می طلبد تا در راستای ایجاد پالایشگاه شیر مورد توافق با شرکت کاله اهتمام جدی صورت گیرد.
استاندار، نقش دولت را ریل گذاری و گشودن مسیر با سیاست گذاری های درست و دقیق دانست و یاد آور شد: نیمی از جمعیت استان در روستاها مستقر هستند، باید گستره فعالیت آن ها را باز کنیم تا با توسعه کار خود در جهت تقویت تولید و اشتغال و تثبیت جمعیت در روستاها مشارکت نمایند.
اسلامی، بهره برداری از قابلیت اسکله نفتی نکا و خطوط لوله انتقال شمال و توسعه ظرفیت نیروگاه برق برای ارتقا توان تولید تا 1000 مگاوات را از محرک های بخش انرژی در برنامه سال اقتصاد مقاومتی سال 97 عنوان نمود و افزود: جنگل های استان بسیار آسیب دیده اند و موظفیم از آن ها صیانت کنیم و احیا نماییم و مصارف صنعتی و صنایع سلولوزی را با توسعه زراعت چوب تامین کنیم.
رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، با تاکید بر این که صادرات خاویار استان در سال 1400، پایان برنامه ششم به 5 هزار تن برسد، خاطر نشان ساخت: 38 شهر از 58 شهر مازندران از بافت فرسوده برخوردارند که باید احیا و بازسازی شود.
استاندار به افتتاح سامانه روستا کالا به عنوان یک امکان مطلوب کسب و کار برای جویندگان کار اشاره نمود و گفت: این سامانه، دسترسی آسان به بازار و فروش آسان تر کالا و حذف واسطه ها را فراهم می نماید، باید با ارایه تسهیلات ارزان قیمت و مشاوره کاری به دانش آموختگان و ایجاد بستر از سوی دولت، زمینه ایجاد اشتغال و ارایه کالاهای روستایی به بازار مصرف را فراهم کرد.
مقام عالی دولت در مازندران با اعلام این که خرید تضمینی برنج پرمحصول ، طارم و هاشمی در مراکز خرید نکا ، بابل و فریدونکنار آغاز شد، افزود: باید سهم اقتصادی ورزش مازندران که جهانی است مشخص شود. مازندران باید به قطب اقتصاد ورزشی تبدیل شود.
برنامه های محوری اقتصاد مقاومتی سال 97 مازندران تصویب شد
برنامه های محوری اقتصاد مقاومتی سال 97 مازندران تصویب شد

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/19914/برنامه-های-محوری-اقتصاد-مقاومتی-سال-97-مازندران-تصویب-شد
بستن   چاپ