پیام مازند
مدیر مرکز رشد و فناوری دانشگاه آزاد مازندران:
"کابوک"فناوری را به اقتصاد روستایی گره زده است
پنجشنبه 30 فروردين 1397 - 09:08:10
مازندران آنلاین - مدیر مرکز رشد و فناوری دانشگاه آزاد مازندران گفت: "کابوک"فناوری را به اقتصاد کشاورزی گره زده است.
محمد محمد زاده در گفت و گو با ایسنا مازندران در مورد تولید محتوای الکترونیکی در صنعت کشاورزی مازندران و ایجاد اشتغال از طریق شرکت های دانش بنیان اظهار کرد: در روستاها کشاورزان برنج و مرکبات تولید کرده و به مبلغ نازلی به واسطه ها می فروشند و همین مرکبات در استان های دیگر با سود هنگفتی به دلالان و واسطه گران به فروش می رسد.
وی افزود:با توجه به اهمیت اقتصاد روستایی در ایجاد اشتغال و درآمد پایدار سامانه "کابوک" در مازندران توسط مرکز رشد و فناوری دانشگاه آزاد مازندران راه اندازی شد.
مدیر مرکز رشد و فناوری دانشگاه آزاد مازندران با اشاره به این که "کابوک"فناوری را به اقتصاد روستایی گره زده است تصریح کرد: در این طراحی فناوری و ارتباطات کشاورزی و روستایی در هر روستا توسط دهیاری ها انجام شده و یک نفر آموزش دیده در روستاها مستقر شده و تمامی محصولات روستاییان را با توجه به کیفیت آن توسط تجهیزات و دستگاه ها بسته بندی و با نام خود کشاورز برندسازی می کند.
محمدزاده گفت :در این طرح به کسانی که تحت آموزش قرار گرفته و اقدام به بسته‌بندی می‌کنند تسهیلات 50 میلیونی با بهره چهار درصد داده می شود.
وی خاطرنشان کرد: پس از بسته بندی محصولات با نام هر کشاورز و با برند "کابوک"؛ محصولات از طریق صفحه های اینترنت در فروشگاه‌های بزرگ شهروند و رفاه و سایر فروشگاه ها و غیر از آن هم از طریق فروش اینترنتی مستقیما به بازار فروش وصل می شود.
محمدزاده تصریح کرد: از این طریق دست واسطه گران و دلالان قطع و با کاهش قیمت کاذب هم برای مشتری و هم برای تولید کننده مقرون به صرفه است.
وی گفت: ما در این طرح با ارائه مشاوره به کشاورزان در مورد محصولات کشاورزیکه دارای بازار مناسب، مصرف آب کمتر و کشت و تولید آسان تر بوده، کشاورزان را به سود دهی بالا می رسانیم.
مدیر مرکز رشد و فناوری دانشگاه آزاد مازندران تصریح کرد: در مازندران کشت برنج طارم انجام می شود و شاید به دلیل طعم مطلوب در استان بازار خوبی داشته باشد؛ اما با بررسی‌های انجام شده مردم کشور و حتی خارج از کشور تمایل به مصرف برنجی دارند که قد می‌کشد، در این راستا مابه کشاورزان توصیه می‌کنیم برنجی که قد می کشد را کشت کنند.
وی گفت: با این سامانه، مقدار برنج های تولیدی در "کابوک" ثبت شده و در بخش صادرات برنج می‌دانیم چه قدر برنج داریم و آیا این مقدار برنج توانایی پاسخگویی به نیاز کشور را دارد و چه مقدار از آن صادرات خواهد شد؛ از این طریق از واردات بی‌رویه برنج نیز جلوگیری می‌شود.
محمد زاده تصریح کرد: از طریق این سامانه اقتصاد کشاورزان مازندرانی با ایجاد اشتغال مناسب و هدفمند سازی تولید، تضمین می‌شود.
گفت و گو از راضیه عنایتی خبرنگار ایسنا مازندران
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/24702/"کابوک"فناوری-را-به-اقتصاد-روستایی-گره-زده-است
بستن   چاپ