پیام مازند
آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در ساری
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1397 - 9:50:30 AM
ایسنا
مازندران آنلاین - دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در ساری دقایقی پیش آغاز شد.
  دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با حضور مسئولان کشوری، استانی، اساتید دانشگاه و دانشجویان مازندران در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، آغاز به کار کرد.
در روز نخست این همایش و در آئین افتتاحیه، محمدعلی بهمنیار رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و رئیس این کنگره به سخنرانی می پردازد.
در ادامه دکتر امیری دبیر علمی این کنگره به سخنرانی می پرازد و سپس محمدرضا شیران معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و حسینی عضو هیئت رئیسه انجمن علوم صنایع غذایی ایران سخنرانی می کنند.
همچنین در ادامه این همایش، در چهار پنل مختلف، در زمینه های تکنولوژی لبنیات، میکروبیولوژی زیست فناوری، تکنولوژی روغن و فرمولاسیون مواد غذایی اساتید دانشگاه، محققین و نخبگان حاضر در این کنگره به ارائه دستاوردها و تحقیقات خود می پردازند.
در روز دوم نیز در این چهار پنل ارائه دستاوردها و نظرات کارشناسی و تحقیقاتی ادامه خواهد داشت و پس از آن آئین اختتامیه برگزار خواهد شد.
همچنین در این کنگره، آنگل آنتونیو، آنتونی جاسک، مالگورزاتا کورزنیوسکا، الناز میلانی، ویکتوریا ایوانوا، داوید برناردو و سیدمهدی جعفری نیز به عنوان سخنرانان ویژه این کنگره دو روزه در دانشگاه علوم کشاورزی ساری هستند.
گفتنی است تولید پنیر لیقوان فراسودمند با استفاده از اینولین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن در طی رسیدن از سوی حمید خلیل زاده، تاثیر کاربرد پوشش خوراکی صمغ گوار بر ویژگی های میکروبی، حسی و پروفایل اسیدهای چرب پنیر چدار در طول نگهداری، استخراج لوتئین با استفاده از نانوفناوری تاثیر سورفاکتانت، کمک سورفاکتانت و پیش تیمار فراصوت، رزیابی اثر فعالیت آبی بر کیفیت مغز بادام زمینی طی نگهداری تسریع یافته، بررسی خواص ضد میکروبی اسانس چویل (angulata Ferulago ) علیه تعدادی از باکتری های بیماریزای با منشاء غذایی، تشخیص و طبقه بندی شکالت های تلخ با درصدهای متفاوت کاکائو با استفاده از یک سامانه ماشین بویایی و غیره بخشی از این دستاوردها و مقالات پژوهشی است که در این کنگره ارائه خواهد شد.
ارسال 700 مقاله پژوهشی به این کنگره
رضا اسماعیل زاده کناری دبیر برگزاری دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در حاشیه برگزاری این همایش  اظهار کرد: این کنگره به صورت سالانه برگزار می شود و معتبرترین کنگره صنایع غذایی در ایران است.
وی با بیان اینکه انجمن علوم صنایع غذایی مازندران و دانشگاه علوم کشاورزی ساری میزبان این کنگره هستند، تصریح کرد: کشورهایی از لهستان، اسپانیا و اوکراین در این کنگره حاضر می شوند و جز سخنرانان کلیدی هستند.
رئیس کارگروه تخصصی صنایع غذایی و صنایع تبدیلی اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران، در ادامه با اشاره به اینکه بیش از 700 مقاله پژوهشی به این کنگره ارسال شد، گفت:بیش از 100 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که امروز و فردا پنجشنبه ارائه می شود.
اسماعیل زاده خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین اهداف برگزاری این کنگره ارائه آخرین یافته های تحقیقاتی، ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه، حل مشکلات صنعت توسط دانشگاهیان، استفاده از نظریات ارزشمند صنعت در دانشگاه برای آینده در کنار ارتباط و مباحثه یافته های علمی ایران با سایر کشورهای دنیا است.
  بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته این همایش در امروز چهارشنبه و فردا پنجشنبه پنجم و ششم اردیبهشت ماه امسال برگزار می شود.


http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/24899/آغاز-دومین-کنگره-بین-المللی-و-بیست-و-پنجمین-کنگره-ملی-علوم-و-صنایع-غذایی-ایران-در-ساری
بستن   چاپ