پیام مازند
معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران خبر داد
عدم ارائه خدمات مناسب از سوی سازمان صنعت و معدن به آموزش و پرورش
جمعه 28 اردیبهشت 1397 - 10:22:02 AM
ایسنا
مازندران آنلاین - معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران از عدم ارائه خدمات مناسب از سوی سازمان صنعت و معدن به آموزش و پرورش در این استان خبر داد. اسفندیار نظری   با بیان اینکه در این استان 343 هنرستان فعالیت دارد اظهار کرد: از این تعداد 120 هنرستان برای شاخه فنی و حرفه ای و 223 هنرستان کار و دانش هستند.
وی با بیان اینکه استاندارد هنرستانی در استان مازندران به صورت جدی رعایت نشده است، افزود: برخی از هنرستان ها در قالب دبیرستان ساخته شده که تبدیل به هنرستان شده اند.
معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران به آماری از موفقیت های هنرستان های استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته هنرستان های مازندران در دروس امتحان نهایی رتبه دوم کشور را کسب کردند و در آموزش همراه با تولید استان نیز رتبه نخست کشور را دارا هستند و در هدایت تحصیلی حائز رتبه سوم کشور شدند.
نظری تصریح کرد: با استقرار پایه یازدهم که موضوع کتب و تجهیزات جدید بوده است، سال گذشته بالغ بر یک میلیارد تومان از اعتبارات استانی صرف خرید تجهیزات جدید شد و برای سال تحصیل 97 – 98 نیز از اعتبارات استانی یک میلیارد تومان و از اعتبارات کشوری یک میلیارد و 835 میلیون تومان در قالب تملک سرمایه ای در اختیار شهرستان ها و مناطق قرار می گیرد.
وی افزود: همچنین 2 درصد از محل فروش گاز هم از سوی سازمان نوسازی کشور و اداره کل نوسازی صرف خرید نیازها بر اساس سر فصل‌های کتاب می شود.
معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران با تاکید به سمت استاندارد سازی هنرستان ها خاطرنشان کرد: تا پایان برنامه ششم باید 50 درصد دانش آموزان استان به شاخه فنی و حرفه ای و شاخه کار و دانش هدایت شوند ودر حال حاضر نیز 59.60 درصد دانش اموزان در شاخه نظری و مابقی در بخش فنی و حرفه ای و کار ودانش مشغول به تحصیل هستند.
این مسئول عنوان کرد: برای سال تحصیلی 97-98 قرار داد هدایت تحصیلی ما با شهرستان های مناطق در شاخه نظری 55 و در شاخه فنی و حرفه ای و کار و دانش نیز 45 درصد است.
نظری با بیان اینکه در افق 1400 در استان مازندران و در راستای برنامه ششم 50 درصد دانش آموزان به این شاخه باید هدایت شوند، خاطرنشان کرد: این امر نیازمند فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و آگاهی سازی خانواده ها و آشنایی دانش آموزان با مراکز علمی و صنایع و پای کار آمدن دستگاه هایی مانند سازمان فنی و حرفه ای، جهاد کشاورزی، پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان و نیز شهرک های صنعتی و مهم تر از همه سازمان صنعت معدن و تجارت استان است.
*عدم ارائه خدمات مناسب از سوی سازمان صنعت و معدن به آموزش و پرورش
وی اضافه کرد: با وجود نیاز به حمایت دستگاهی چون سازمان صنعت و معدن و تجارت از هنرستان های آموزش و پرورش، متاسفانه تاکنون با توجه به تفاهم نامه ای که منعقد شده بود هیچ گونه خدماتی از سوی این سازمان به آموزش و پرورش اختصاص نیافته است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر حمایت مدیران دستگاه های اجرایی به ویژه مدیریت برنامه‌ریزی استان جهت اختصاص اعتبارات،گفت: بنا به فرموده مقام معظم رهبری اگر قرار است اقتصاد مقاومتی به خوبی پیاده شود و روی پای خود بایستیم مرکز ثقل اقتصاد مقاومتی کارآفرینی است و مرکز آن در مدارس است و این امر مهیا نمی شود مگر اینکه هنرستان های ما تجهیز و بروز شوند و در این میان نقش صدا و سیما، روابط عمومی ها و رسانه ها بسیار تاثیر گذار است.
نظری در خصوص مهم ترین دغدغه هنرستان های استان مازندران، اظهار کرد: کمبود تجهیزات از مهم ترین مشکلات است و به همه خیرین و کسانی که تمکن مالی دارند باید گفت که ساخت هنرستان دردی را دوا نمی کند.


http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/28379/عدم-ارائه-خدمات-مناسب-از-سوی-سازمان-صنعت-و-معدن-به-آموزش-و-پرورش
بستن   چاپ