پیام مازند
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران:
آبگرفتگی به اماکن مسکونی و کشاورزی 4 شهرستان مازندران آسیب زد
شنبه 29 ارديبهشت 1397 - 10:49:22
مازندران آنلاین - ساری - مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: آبگرفتگی شدید اواخر هفته گذشته به اماکن مسکونی و اراضی کشاورزی چهار شهرستان مرکزی و شرقی استان آسیب زد.

علی‌اصغر احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره خسارت ناشی از آبگرفتگی و سیلاب در زیرآب سوادکوه گفت: در پی اطلاعیه روابط عمومی و اخطاری که مدریت بحران صادر کرده بود ما شاهد بارندگی نسبتاً شدید در نقاط کوهستانی استان مازندران بوده‌ایم که متأسفانه بخشی از نقاط مسکونی و اراضی کشاورزی شهرستان‌های سوادکوه، بهشهر و گلوگاه دچار خسارت شد .
مدیرکل مدیریت بحران استان مازندران بابیان اینکه در شب وقوع بارندگی و آب‌گرفتگی معابر و مساکن در شهر زیرآب، جلسه هماهنگی مدیریت بحران در شهرستان سوادکوه تشکیل شد، افزود: از نقاط مختلف شهر بازدید کردیم و دستگاه‌های امدادی بسیج شد تا در همان موقع کارهای خدماتی و مقدماتی را انجام دهند .
احمدی بابیان اینکه امروز و دیروز در حال شناسایی و برآورد اولیه خسارت به اراضی کشاورزی و تأسیسات هستیم، گفت: برخی کارها به‌صورت ویژه و کوتاه‌مدت انجام‌شده و بخشی دیگر نیز برای تأمین اعتبار باید به هیئت دولت ارسال شود و در صورت تأمین اعتبار، نسبت به پرداخت خسارت بخش کشاورزی و مسکن اقدام خواهد شد .
وی بابیان اینکه دولت قصد دارد همه مردم را به سمت بیمه سوق دهد، ادامه داد: امسال با پیگیری استان مازندران، بیمه تضمین تولید را توسط بیمه کشاورزی استان مازندران راه انداختیم و استان مازندران اولین استانی است که این کار را انجام خواهد داد .
احمدی با اشاره به بی‌اعتمادی کشاورزان در امر بیمه، گفت: بیمه تضمین تولید هرگونه اتفاقی که منجر به کاهش تولید در واحد سطح شود را در بر خواهد گرفت و اداره بیمه مکلف به پرداخت خسارت به کشاورزان است .
وی بابیان اینکه میزان پرداختی کشاورزان در این بیمه بسیار پایین است، میزان آن را از 9 تا 15 هزار تومان در هر هکتار با توجه به نوع محصول بیان کرد و افزود: کشاورزان می‌توانند تمامی محصولات کشاورزی خود را بیمه تضمین تولید کنند، ضمن اینکه می‌توانند بیمه عادی خود را هم داشته باشند .
مدیرکل مدیریت بحران استان مازندران بابیان اینکه بیمه تضمین تولید با پیگیری‌های استاندار و صندوق کشاورزی برای اولین بار در استان مازندران راه‌اندازی شده، آن را کار بسیار خوبی ارزیابی کرد که می‌تواند بسیاری از مشکلات کشاورزان را برطرف کند .
وی زمان جمع‌بندی برآورد خسارت بارندگی دو روز گذشته را یک هفته برشمرد و افزود: به علت پراکنده بودن اراضی کشاورزی و کوهستانی بودن برخی اراضی، برآورد خسارت نیازمند زمان بیشتری است .

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/29373/آبگرفتگی-به-اماکن-مسکونی-و-کشاورزی-4-شهرستان-مازندران-آسیب-زد
بستن   چاپ