پیام مازند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور مطرح کرد
رونمایی از شکلات پروبیوتیک در مازندران
دوشنبه 28 خرداد 1397 - 12:36:44 PM
ایسنا
مازندران آنلاین - رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: محصول پروبیوتیک طی شش ماه گذشته بر روی انواع لبنیات، بیسکویت و شکلات به اجرا در آمده و از شکلات پروبیوتیک در اواسط امسال رونمایی می شود. صدرالدین متولی  با اشاره به اینکه یکی از اهداف دانشگاه ایجاد دانشگاهی با نسل کارآفرین است اظهار کرد: اشتغالزایی یکی از معضلات اصلی جامعه امروز به شمار می رود، در همین راستا ما در این واحد دانشگاهی به دنبال این هستیم تا دانش آموختگان ضمن کارآفرینی فضایی را جهت کسب و کار و اشتغالزایی برای خود به وجود آورده باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با بیان اینکه در این واحد بیشتر رشته ها به سمت کارآفرینی سوق داده شده است تصریح کرد: تولید لامپ های فوق کم مصرف LED بر پایه SMD در انواع 60*60 ، سالنی و پروژکتوری یکی از فعالیت های کارآفرینی در این واحد است‌.
‌متولی در ادامه با اشاره به اینکه از دانش کار در تولید این لامپ ها استفاده شده است افزود: پژوهشگران و اساتید به ویژه در حوزه برق طی یک هم افزایی فکری و پژوهشی به یک سری نوآوری دست پیدا کردند و اخیرا موفق به تولید انبوه این نوع لامپ ها شدند.
وی با بیان اینکه این محصولات دانش بنیان هستند اظهار کرد: لامپ های تولید شده هم شدت نور بیشتر و ارزان تر و همین طور مصرف انرژی فوق العاده کم نسبت به نمونه های مشابه خود در بازار هستند.
رئیس دانشگاه آزاد نور با اشاره به موضوع هوشمند سازی، نوعی از محصول کارآفرینی با عنوان USP را معرفی کرد و افزود: این محصول نوعی از منبع تغذیه بدن وقفه است که برای اولین بار در کشور توسط اساتید دانشگاه آزاد نور صورت گرفته و در مرحله آزمایش است که در واحد نور در حال استفاده بوده و به زودی وارد بازار کار خواهد شد.
متولی در ادامه با اشاره به اینکه در گروه صنایع غذایی توانستیم پروبیوتیک را تولید کنیم افزود: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسمی هستند که مواد زائد بدن را دفع می کنند و این محصول توسط بازرگانان از خارج کشور در پک های 20 گرمی با قیمت 130 هزارتومان در گذشته و با افزایش قیمت دلار به بیش از 200 هزار تومان، وارد کشور می شد.
وی با بیان اینکه این محصولات از وزارت بهداشت و صنایع عذایی مجوز های لازم تحت عنوان FOR را کسب کرده است تصریح کرد: با توجه به اینکه محصول وارداتی با ذائقه ایرانی ها سازگار نبوده اما محصول تولید شده در این واحد دانشگاهی از شیر مادر و روده نوزاد برای تطبیق با ذائقه ایرانی درست شده است.
رئیس دانشگاه آزاد نور ازرونمایی شکلات پروبیوتیک در اواسط سال 97 خبر داد و افزود: محصول پروبیوتیک طی شش ماه گذشته بر روی انواع لبنیات، بیسکویت و شکلات به اجرا در آمده و جز محصولات دانش بنیانی است که توسط دانش آموختگان گروه صنایع غذایی به ثمر نشسته است.


http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/32103/رونمایی-از-شکلات-پروبیوتیک-در-مازندران
بستن   چاپ