پیام مازند
مخترع برتر رویداد طبری خبر داد
اختراع دستگاه تبدیل پسماندهای خانگی و صنعتی تر به کود بیولوژیک
سه شنبه 5 تیر 1397 - 10:35:45 AM
ایسنا
مازندران آنلاین - مخترع دستگاه کودساز کمپوستر صنعتی و خانگی گفت: شرکت ستاره آریا نوین آیلین تهران که جزء 5 شرکت برتر در رویداد طبری معرفی شد؛ موفق به ثبت اختراع دستگاه تبدیل پسماندهای خانگی و صنعتی تر به کود بیولوژیک شد.
علی امیرزاده کارشناس ارشد مدیریت با بیان این که طرح اجرایی ما در حوزه بازیافت پسماند تر بوده و دستگاه ها زباله های تر را به کمپوست یا کود بیولوژیک تبدیل می کنند، اظهار کرد: مشکل حال حاضر ما در بخش کشاورزی سست بودن خاک است که نشان دهنده این بوده ما در خاک مصرفی خود برای کشاورزی میکرواورگانیسم ها را از دست داده و بخش کشاورزی ما از خاک خوبی برخوردار نیست.
وی با اشاره به این که تزریق کود های شیمیایی باعث شده خاک کشاورزی ما از کیفیت کمی برخوردار باشد در حالی که کشاورزان تزریق کود را باعث تقویت خاک می دانند، افزود: کمپوستی که از دستگاه تولید می شود دارای کیفیت بالا و ارگانیسم های ساخت خودمان است.
امیرزاده گفت: مقیاس این دستگاه ها از خانگی تا صنعتی از 3 کیلوگرم در روز تا یک تن را شامل شده و اکنون ما توانایی ساخت دستگاه یک تنی را داریم؛ این اختراع ثبت و تاییدیه های علمی، آزمایشگاهی و بیولوژیکی را دارا است.
مخترع جوان از شرکت دانش بنیان ستاره آریا نوین آیلین تهران یادآور شد: تقریبا تمامی شهرداری های تهران را به این دستگاه تجهیز کردیم؛ کودی که از این دستگاه ها بیرون می آید تضمین خرید می دهیم؛ دستگاه مصرف انرژی پایینی داشته مانند دستگاه های 3 کیلویی خانگی که مصرف آن به اندازه یک لامپ است.
وی با بیان این که دستگاه تبدیل زباله تر صنعتی و خانگی بدون بو و صدابوده و به اندازه یخچال های خانگی است، بیان کرد: زباله هایی که شیرابه تولید می کند به خصوص در شمال که توریست زیاد داشته و تولید زباله تر بیشتر است، تبدیل به کمپوست می کنیم.
کارشناس ارشد مدیریت تصریح کرد: بعد از تولید شیرابه برای آن چاره اندیشی کردن فایده ای ندارد؛ بهتر است که تولید نشوند؛ با استفاده از این دستگاه ها می توان از تولید شیرابه ها جلوگیری و در راستای حفاظت از محیط زیست بکوشیم.
امیر زاده با تاکید بر این که انداختن زباله های تردر طبیعت مدت دو هفته زمان برای تبدیل شدن به کود را می برد اما دستگاه کمپوست ساز مثل یک زود پز زباله های تر را نیم ساعته پخته و در عرض 24 ساعت به کمپوست تبدیل می کند، خاطرنشان کرد: زباله های تر مثل سبزیجات، ماهی، مرغ یا پوست میوه ها که باعث تولید شیرابه می شود در درون دستگاه ریخته و به مدت 24 ساعت زمان برده تا تبدیل به یک کود بیولوژیکی با ارگانیسم مفید برای خاک شود.


http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/34261/اختراع-دستگاه-تبدیل-پسماندهای-خانگی-و-صنعتی-تر-به-کود-بیولوژیک
بستن   چاپ