پیام مازند
آغاز برداشت نارنگي در مازندران/نارنگي مازندران را سبز مصرف کنيد
سه شنبه 6 مهر 1395 - 1:01:49 PM
ايسنا

مازن انلاين- محمد تقي شکوهي اظهار کرد: برداشت نارنگي پيش‌رس از اواخر شهريورماه شروع شد و تا کنون 10 درصد از نارنگي‌هاي پيش‌رس سطح استان برداشت شده است.

وي با بيان اينکه ميزان توليد نارنگي‌هاي پيش‌رس 110 هزار تن در استان است، افزود: اين نوع نارنگي تا پايان مهرماه برداشت مي شود.

مدير باغباني جهاد کشاورزي مازندران تصريح کرد: در مهرماه هيچ جاي کشور توليد مرکبات ندارد و مازندران در مهرماه مرکبات کشور را تامين مي‌کند؛ لازم است همه مردم بدانند نارنگي پيش رس مازندران با وجود رنگ سبز داراي مزه شيرين است و بهتر است از اين نوع نارنگي با پوست سبز استفاده کنند.

وي با بيان اينکه برخي عرضه کنندگان نارنگي به خاطر مشتري پسند بودن و يا سفارش مراکز توزيع نارنگي سبززدايي مي‌کنند، افزود: وجود رنگ هيچ ضرري به حال مصرف کننده ندارد و رنگ هاي مورد استفاده مجاز بوده اما اگر مردم نارنگي پيش رس را با همان پوست سبز استقبال کنند، ماندگاري بيشتري دارد.

شکوهي با اشاره به اينکه بايد خوردن نارنگي پيش رس با رنگ سبز در جامعه فرهنگ سازي شود، اظهار کرد: نارنگي پيش رس چون قبل از تغيير رنگ شيريني آن کامل مي شود نياز به سبززدايي ندارد و مراکز عرضه فقط به خواست مشتري سبززدايي مي کنند.

وي افزود: برداشت نارنگي محلي يا(اونشو) تا پايان آبان ماه ادامه دارد و از اواخر ابان تا اوايل دي ماه برداشت پرتقال تامسون انجام مي شود، امسال ميزان توليد نارنگي محلي 44 هزار تن و پرتقال تامسون يک ميليون و 500 هزار تن است.

مدير باغباني جهاد کشاورزي مازندران گفت: از اوايل دي ماه برداشت پرتقال توسرخ(خوني) آغاز مي شود و تا پايان بهمن ماه ادامه داشته و ميزان توليد اين محصول نيز 300 هزار تن برآورد مي شود.

وي عنوان کرد: 50 درصد مرکبات کشور را مازندران توليد مي کند و اين استان در مهرماه مرکبات کل کشور و در ماه هاي آبان به بعد با برداشت مرکبات جنوب مرکبات استان هاي شمالي را تامين مي کند.


http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/4055/آغاز-برداشت-نارنگي-در-مازندران-نارنگي-مازندران-را-سبز-مصرف-کنيد
بستن   چاپ