پیام مازند
طرح پدافندي 15 نيروگاه بخار کشور تدوين شده است
يکشنبه 26 دي 1395 - 12:46:55 PM
مهر

مازن انلاين- سعيدرضا خادم المله، در حاشيه اختتاميه دومين کارگاه آموزشي تسهيل مديريت بحران و پدافند غيرعامل در بخش توزيع اظهار کرد: هدف از طراحي اين کارگاه بر اساس مفاهيم کلي پدافند غيرعامل و تعريف مصوب فرماندهي کل قوا، آشنايي با تهديدات دشمن است تا با شناختي که از آسيب‌پذيري‌ها به دست مي‌آيد و تطبيق آن با بخش‌هاي مختلف صنعت برق، راهکاري‌هايي براي کنترل خسارت و تسهيل مديريت بحران و بازدارندگي که همگي کليدواژه‌ها تعريف پدافند غيرعامل هستند ارائه شود.

وي افزود: بر اين اساس فرهيختگان صنعت برق با کمک انديشمندان بخش دفاعي کشور درباره اجراي اين کارگاه‌ها جلساتي برگزار کردند.

دبير کميته پدافند غيرعامل شرکت مادر تخصصي توانير، توليد، انتقال، توزيع و ديسپاچينگ را چهار رکن اصلي برق عنوان کرد و گفت: برگزاري کارگاه‌هاي آموزشي تسهيل مديريت بحران و پدافند غيرعامل در هر چهار رکن برق، در دستور کار قرار گرفت.

تدوين سناريو مقابله با تهديدها، نخستين گام در مديريت بحران و پدافند غيرعامل است

خادم المله در ادامه کارگاه آموزشي يادشده را اين‌گونه تشريح کرد و گفت: در اين کارگاه، تهديدات طبيعي، آسيب‌پذيري‌ها دسته‌بندي و راهکارها توسط گروه‌هاي شرکت‌کننده تدوين مي‌شود، در فاز بعد متناسب با مطالبي که اساتيد در بخش تهديد شناسي و آسيب‌پذيري عنوان کردند تعدادي پرسش در قالب «کار خواسته» طراحي و به شکل مکتوب در اختيار شرکت‌هاي توزيع استان‌ها قرار مي‌گيرد و هر گروهي در فضايي مجزا بر روي اين پرسش‌ها به بحث و تبادل‌نظر مي‌پردازد.

وي در ادامه بابيان اينکه تدوين سناريو مقابله با تهديدها، نخستين گام در مديريت بحران و پدافند غيرعامل است، تصريح کرد: در فاز بعدي، جمع‌بندي پاسخ‌هاي هر گروه که شامل چگونگي نگاه آن شرکت به پرسش‌ها است به‌صورت مجزا ارائه و جمع نيز درباره مفاد پرزنت ارائه‌شده نظرات خود را بيان مي‌کنند، درعين‌حال، مديريت بحران و مخاطرات موضوع آخر اين کارگاه خواهد بود.

دبير کميته پدافند غيرعامل شرکت مادر تخصصي توانير، در ادامه خاطرنشان کرد: براي مديريت بحران در بخش توزيع، نقش شرکت توزيع، دستگاه‌هاي فرا سازماني براي زماني که تهديد تبديل به تهاجم شود مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد و راهکارهاي کاهش مخاطرات به بحث گذاشته‌شده که درنهايت طرح پدافند غيرعامل حوزه توزيع استان‌هاي شرکت‌کننده ارائه مي‌شود به‌اين‌ترتيب نسخه پدافند غيرعامل هر شرکت توزيعي توسط خودش نوشته و راهکارهاي کاربردي و اجرايي، کاملاً بومي‌سازي شده است.

خادم المله با اشاره قرار دادن فرمايشات فرمانده کل قوا مبني بر تأکيدات ايشان بر انجام کار و تحقيقات ميداني، گفت: تاکنون چهار کارگاه آموزشي باهدف انجام کار ميداني و تدوين نسخه بومي‌سازي شده جهت مديريت بحران و پدافند غيرعامل در بخش برق، برگزارشده است، سه کارگاه در حوزه نيروگاه‌هاي بخار بود که 15 نيروگاه بخار کشور تاکنون طرح‌هاي پدافندي آن تدوين شد ولي در بخش توزيع نخستين کارگاه ارديبهشت سال جاري در ساوه با حضور پنج شرکت برگزار شد.

وي افزود: دومين کارگاه با بازنگري در کاستي‌هاي کارگاه اول و تکميل‌تر از نخستين کارگاه به ميزباني شرکت توزيع برق مازندران برگزار شد.

دبير کميته پدافند غيرعامل شرکت مادر تخصصي توانير، ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي صنعت برق، گفت: در 8 سال دفاع مقدس همکاران ما در صنعت برق با ابتکار، خلاقيت و تلاش شبانه‌روزي، نگذاشتند لحظه‌اي آبادان و قرارگاه‌هاي مهم بدون برق بماند، آن‌ها با اين اقدامات موجبات حضور مردم مقاوم آبادان را درصحنه جنگ فراهم کردند.

خادم المله در ادامه با اشاره به اينکه در اين کارگاه‌ها از حضور اساتيد پيشکسوت برق در بخش توزيع که از دوران دفاع مقدس تجربيات ارزنده‌اي دارند استفاده مي‌کنيم، افزود: آن‌ها چگونگي مجاهدت صنعت برق را در زير حملات سنگين دشمن تشريح و از مقاومت و راهکارهاي که در آن زمان ارائه مي‌شد سخن مي‌گويند.

 وي افزود: هدف ما اين است تا نسل جواني که جايگزين پيشکسوتان شدند بدانند که با چه زحمتي در آن شرايط سخت و ناگوار، صنعت برق به مردم خدمات‌رساني مي‌کرد، بر اين اساس معتقدم اثرگذارترين بخش اين کارگاه آموزشي، همان بخشي است که يادي از شهدا و مسئولين صنعت برق در دوران دفاع مقدس مي‌شود.


http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/4373/طرح-پدافندي-15-نيروگاه-بخار-کشور-تدوين-شده-است
بستن   چاپ