پیام مازند
قدم های محکم مازندران برای تبدیل شدن به استانی هوشمند؛
مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان تنکابن افتتاح شد
پنجشنبه 8 شهريور 1397 - 09:29:29
پیام مازند - همزمان با هفته دولت مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان تنکابن و یکی از مهم ترین زیر مجموعه های پارک علم و فناوری استان مازندران به بهره برداری رسید.
به گزارش ایسنا مازندران، این مرکز به منظور توسعه کسب و کارهای دانش بنیان در شهرستان تنکابن با هدف شکل گیری شبکه نوآوری و فناوری فعالیت خود را آغاز کرد.
در آئین افتتاح این مراسم حسن خیریانپور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر این هفته را فرصتی برای معرفی و بیان خدمات دولت دانست و گفت: در هفته دولت در سال جاری با حمایت استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی تعداد 544 پروژه با اعتباری بالغ بر هزار و 292 میلیارد تومان در سطح استان به بهره برداری رسید.
وی حق مردم و ظرفیت های بالقوه این استان را بسیار فراتر دانست و افزود: می توانیم کارکرد فعلی استان را بر مبنای یک برنامه ریزی دقیق به کارکردی فرا استانی و کشوری ارتقا داده و تراز استان را بالا ببریم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار احداث مرکز رشد فناور تنکابن را زمینه ای برای شکوفایی دانست و اظهار کرد: افتتاح این مرکز می تواند پیوند مناسبی بین جامعه دانشگاهی و علمی با تولید و صنعت باشد که نیاز کنونی جامعه ما است.
خیریانپور با اشاره به اینکه امروز نیاز داریم به سمت تجاری سازی علم حرکت کنیم، خاطرنشان کرد: باید به سمت رشد و ارتقای شرکت های دانش بنیان و کاربردی کردن علم و دانش گام برداریم تا به این وسیله از منابع موجود و ظرفیت های استانی بهره برداری حداکثری حاصل شود.
وی با اشاره به جمله معروف "آلوین تافلر" آینده پژوه آمریکایی که معتقد بود عصر امروز عصر دانایی است، تصریح کرد: امروز جامعه ای قدرتمند خواهد بود که دستیابی بیشتری به علم، دانش و دانایی داشته باشد و این باور مهم باید در آحاد جامعه افزایش یابد.
خیریانپور در ادامه با اشاره به هشت برنامه تحول جامع اداری که جز نقشه راه اصلاح نظام اداری در دولت تدبیر و امید است، گفت: توسعه الکترونیک و هوشمند سازی اداری در اولویت کاری استان قرار داشته و مازندران دومین استان پیشرو در کشور در این حوزه است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار با بیان اینکه باید به سمت استانی هوشمند حرکت کنیم، خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از هزینه های زائد و همچنین جلوگیری از سرگردانی مردم در ادارات مرکزی و رفت و برگشت به مرکز استان هوشمندسازی کمک به سزایی خواهد کرد.
وی خطاب به دستگاه های اجرایی تاکید کرد: مدیران از محل یک درصد اعتبارات پژوهشی که به دستگاه های اجرایی محول شده باید برای پروژه های تحقیقاتی و علمی بهره برداری کنند و آن را عملیاتی کرده و به صرفه تحقیقات بسنده نکنند.
خیریانپور به فعالیت مطالعاتی استانداری از محل اعتبار پژوهشی در راستای تحقیقات بر روی یکی از محصولات استراتژیک استان یاد کرد و افزود: در موسسه تحقیقات مرکبات رامسر مطالعاتی در زمینه های بسته بندی، ارقام مصرفی، پهنه بندی، تجاری سازی و صنایع تبدیلی صورت گرفت تا دغدغه کشاورزان در مورد مرکبات به لحاظ مختلف برطرف شود.
*مراکز رشد فناور حلقه تکمیلی زنجیره دانشگاه و بازار
در بخش دیگری از این مراسم علی معتمد زادگان رئیس پارک علم و فناوری استان مازندران با اشاره به احداث سه مرکز طی سه سال گذشته این روند را مطلوب توصیف کرد و تاکید کرد: وجود دو مرکز در غرب مازندران می تواند پلی برای ارتباط علم و فناوری و ایجاد فرصت های برابر در سطح استان به منظور ایجاد کسب و کارهای نوین و حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان باشد.
وی با اشاره به شرکت "سیسکو" در قطر و توانمندی بالای این شرکت دانش بنیان که درآمد آن بیشتر از درآمد سرانه این کشور است، گفت: شرکت های زیر مجموعه پارک علم و فناوری دارای پتانسیل های بالایی هستند که نمونه ایرانی آن شرکت "دی جی کالا" متعلق به برادران محمدی بوده که پس از "علی بابا" دومین شرکت به لحاظ خرید و فروش اینترنتی در آسیا است.
معتمدزادگان سرعت و پیشرفت علم و فناوری و تحول در جوامع در جهان را بسیار شتابان توصیف و تصریح کرد: کسی نمی تواند پیش‏بینی کند که در 30 یا 40 سال آینده چه مشاغلی به وجود آمده یا چه مشاغلی، دیگر وجود نخواهند داشت، بنابراین چنین مراکزی به شکل گیری این خدمات کمک شایان خواهد کرد.
وی در مورد افتتاح مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان تنکابن اظهار کرد: احداث چنین مراکزی مانند نهالی است که کاشته شده و قطعا بالندگی آن در کنار استارآپ های امروزی نقش به سزایی در توسعه علم و فناوری در آینده ایران بر عهده خواهد داشت.
معتمدزادگان خدمات این مراکز را ساده و در عین حال موثر و بنیادی قلمداد کرد و تصریح کرد: مراکز رشد فناور حلقه تکمیلی زنجیره دانشگاه و بازار هستند.
رئیس پارک علم و فناوری استان مازندران با اشاره به اتفاقات مثبت و ارزنده در دولت تدبیر و امید گفت: برای اولین بار در مازندران شبکه نوآور فناوری استان به عنوان یک الگو در حال پیاده سازی است که امیدواریم بتوانیم به عنوان یک مدل آن را در کل کشور تعمیم دهیم.
معتمد زادگان با اشاره به شرایط کنونی کشور و تحت تحریم های مختلف خاطرنشان کرد: شرکت های دانش بنیان فعلی در این شرایط 2 تا 2 و نیم درصد رشد داشته اند که نشانگر سازگاری آنان با شرایط نامناسب فعلی است، حال اینکه سایر شرکت ها در این شرایط تاب نخواهند آورد بنابراین قابلیت انعطاف پذیری شرکت های دانش بنیان موثرترین ویژگی آنان است و باید اجازه داد این رشد بیشتر شده و ادامه داشته باشد.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/49405/مرکز-رشد-واحدهای-فناور-شهرستان-تنکابن-افتتاح-شد
بستن   چاپ