پیام مازند
در نشست هم‌اندیشی برگزاری همایش توسعه مازندران مطرح شد؛
لزوم کارآمد بودن یافته‌های همایش توسعه برای مازندران/ همایش‌هایی که منجر به تغییر نگرش می شوند
پنجشنبه 26 مهر 1397 - 22:40:19
پیام مازند - نشست هم‌اندیشی برگزاری همایش توسعه پایدار مازندران با حضور اعضای کمیته‌ نخبگان و سرآمدان غیرمقیم و کمیته تسهیلگران توسعه شهرستانهای کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران در سالن شماره 2 استانداری مازندران برگزار شد. در این جلسه واحد عبدالهیان رئیس جهاد دانشگاهی و رئیس کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه‌ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران، سیده‌زینب تقوی عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی، مسعود فرجاد مسئول کمیته تسهیلگران شهرستانی کارگروه مدیریت دانش، فرهود جلالی، احمد ولیپور، محمدرضا حسن‌پور، غلامپور و عباس ملک خلیلی اعضای کمیته نخبگان و سرآمدان غیرمقیم کارگروه مدیریت دانش، داریوش عبادی مسئول شبکه تشکل‌های مردم نهاد محیط زیست و منابع طبیعی، امامعلی شعبانی مدیر فرهنگی دانشگاه مازندران، صاحب شریفی عضو شورای عالی استان‌های کشور، علیرضا قهاری مربی تیم ملی ووشو، محمد طالبی کارشناس پژوهش دفتر برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری، حسین نورانی مدیر پژوهش اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، ابوالقاسم سلیمانی و علی عظیمی و اصغر رستم‌زاده اعضای کمیته تسهیلگران شهرستان‌های نکا، بابلسر و آمل، سیداحمد حسینی سردبیر خبرگزاری ایسنا، حضور داشتند.
واحد عبدالهیان رئیس کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه‌ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران در این جلسه، اظهار کرد: انجمن‌های مازندرانی های غیرمقیم همواره برای رشد و پیشرفت مازندران پای کار بودند و این امر در برگزاری همایش توسعه که قرار است در این استان برگزار شود ثابت شده است.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان های مختلف راه اندازی کمیته تسهیلگران توسعه در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: به دنبال آن هستیم تا پس از برگزاری نخستین همایش توسعه مازندران، این امر از سال های آینده به یک رویداد علمی مستمر تبدیل شود.
رئیس کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه‌ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران افزود: به دنبال استخراج مقالات از این همایش‌ها نیستیم بلکه می‌خواهیم رویدادی که یافته های آن برای استان کارآمد و معطوف به حل مسائل مختلف در مازندران باشد برگزار کنیم.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با بیان اینکه در کنار استنادهای علمی، برگزاری این همایش باید خروجی اجرایی برای استان داشته باشد، گفت: تنها نکته ای که می تواند توسعه را به معنای واقعی در مسیر درست قرار دهد این است که مردم جزئی از راه حل باشند یعنی افراد در فرآیند تصمیم‌گیری برای کارهایی که قرار است برای بهبود زندگی آنها اتخاذ شود مشارکت داده شوند.
نبود مشارکت در سیستم رقابتی جامعه
فرهود جلالی مدیر موسسه پارپیرار و عضو کمیته نخبگان و سرآمدان غیرمقیم کارگروه مدیریت دانش اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران، در این نشست، اظهار کرد: آنچه که در مازندران به عنوان یک مشکل اساسی از آن یاد می‌شود، مشارکت اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه در گذشته مردم با وجود امکانات کمتر نسبت به امروز، مشارکت اجتماعی به مراتب بیشتری داشتند، تصریح کرد: در گذشته، فرهنگ بومی مازندران، تعاون محور بود که در سال‌های اخیر این رفاقت محوری به رقابت محوری بی حاصل بدل شده است.
مدیر موسسه پارپیرار با انتقاد از آنکه سیتسم‌های موجود، رقابتی شده است و مشارکت معنایی ندارد، خاطرنشان کرد: برای راه‌اندازی سیستم‌های رفاقتی به جای رقابتی، کار سختی در پیش داریم.
جلالی در ادامه با اشاره به اینکه مازندران با وجود نعمت‌های الهی، با مشکل‌های فراوانی رو به رو است، تصریح کرد: بسیاری از این مشکلات مربوط به بینش و نگرش در این استان است و تنها به مدیران و مسئولان مربوط نمی شود.
وی با بیان اینکه برگزاری همایش توسعه پایدار در مازندران می‌تواند در رفع برخی مشکلات در این زمینه کمک‌کار باشد، گفت: مازندران در موضوع محتوا با مشکل رو به رو نیست بلکه به تغییر نگرش برای رفع آنها نیاز دارد.
در این جلسه، اعضای حاضر به ارائه نقطه نظرات خود در زمینه چگونگی و محتوای برگزاری این همایش پرداختند.
به گزارش ایسنا مازندران، همایش توسعه پایدار مازندران طی یک روز و در بخش های مختلف به ویژه حضور تشکل‌های مختلف، فرهنگی و هنری، دانش بومی گردشگری و میراث، سیاسی، اجتماعی و مذهبی، خیریه و امور مددکاری، زنان، خانواده و کودکان، محیط زیست و سلامت، علمی و آموزشی و پژوهشی و فعالان اقتصادی و برگزاری میزگردهای مختلف در آبان ماه در این استان برگزار می شود.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/61002/لزوم-کارآمد-بودن-یافته‌های-همایش-توسعه-برای-مازندران--همایش‌هایی-که-منجر-به-تغییر-نگرش-می-شوند
بستن   چاپ