پیام مازند
در گفت و گو با بانوی کارآفرین عرصه آشپزی مطرح شد
دقت، علاقه و حوصله مثلث طلایی در آشپزی
يکشنبه 29 مهر 1397 - 14:31:52
پیام مازند - بانوی کارآفرین عرصه آشپزی دقت، علاقه و حوصله را مثلث طلایی در این حرفه دانست.
به گزارش ایسنا مازندران، کمتر کسی است که به نوشهر آمده باشد و طعم بی نظیر غذاهای رستوران "نرگس خاتون" را نچشیده باشد.
مالک این رستوران با غذاهای خوشمزه بانویی هنرمند است که به خاطر علاقه ای که به هنر آشپزی داشت از سال های دور این حرفه را شروع کرد و اکنون به عنوان کارآفرین این رشته مشغول به عرضه دستپخت لذیذ خود به مشتریان و همچنین آموزش این حرفه به خانم های خانه دار و علاقمند است.
نرگس قمی در گفت وگو با ایسنا مازندران می گوید: از زمان کودکی به آشپزی و سفره آرایی علاقه داشتم و قبل از ازدواج هر آنچه را به ذهنم می رسید با مواد مختلف ترکیب کرده و می پختم و به بهترین شکل تزئین می کردم؛ البته در این میان بارها غذایم خراب می شد اما ناامید نمی شدم تا اینکه به مهارت های لازم رسیدم و غذایم به مذاق همه خوش آمد.
وی با اشاره به اینکه با استفاده از ذوق و هنر خود و بدون الگو برداری از جایی سعی می کردم غذای جدیدی درست کنم، یادآور می شود: همیشه سعی داشتم در طبخ غذاها ابتکار به خرج دهم، برای درست کردن سس ها هم از ترکیبات جدیدی استفاده می کردم با توجه به طعم خوبی که این سس های جدید داشتند در میان دوست و آشنا مشهور می شد.
قمی با بیان اینکه پس از ازدواج آشپزی را به صورت جدی ادامه داده است، تصریح می کند: به دلیل علاقه زیاد به آشپزی همواره از اقوام و دوستان دعوت می کردم به منزل ما بیایند تا با طبخ های مختلف ذائقه و سلیقه دیگران را جویا شوم .
وی با اشاره به اینکه تزئین غذا در چشم بیننده و برانگیخته شدن اشتها بسیار مهم است، خاطرنشان می کند: اغلب تزئینات از ذوق و ابداع خودم بوده، تزئین غذا مانند نقاشی است و باید یک نقاش ماهر باشی تا اثرت در چشم بیننده جلوه کند.
این آشپز کارآفرین با بیان اینکه دقت، علاقه و حوصله در آشپزی حرف اول را می زند و رمز موفقیت است اظهار می کند: اشتیاق یادگیری برخی دوستانم در سال های دور باعث شد استارت اولیه آموزش آشپزی از همان زمان زده شود و به این ترتیب من به عنوان آموزش دهنده این هنر وارد دوران جدیدی از زندگی خود شدم.
قمی می گوید: با تمام تجارب بدست آمده بازهم خود را تشنه یادگیری می دیدم و میخاستم با متد آشپزی روز دنیا نیز آشنا شوم به همین دلیل در کلاس های مختلف شرکت و چندین مدرک بین المللی غذایی دریافت کردم.
وی با تاکید بر اینکه اشتغال زایی برای بانوان موجب انگیزه برای راه اندازی رستورانی مستقل برای این کار شد، می گوید:کم کم به این فکر افتادم با گسترش کار آشپزی به اشتغال خانم هایی که وقت آزاد در منزل دارند بپردازم و خوشبختانه طی این چند سال بانوان بسیاری آشپزی یاد گرفتند و اکنون به صورت حرفه ای مشغول به کار هستند.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/62121/دقت،-علاقه-و-حوصله-مثلث-طلایی-در-آشپزی
بستن   چاپ