پیام مازند
در گفتگو با مهر عنوان شد:
ترویج هنرهای اسلامی در مساجد/کارکردهای مسجد احیا شود
يکشنبه 6 آبان 1397 - 13:20:51
پیام مازند - ساری - سرپرست ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی مساجد مازندران خواستار ترویج هنرهای اسلامی در مساجد استان شد.

حجت الاسلام محمود علیخانی در گفتگو با خبرنگار مهر هدف اصلی دشمنان را جوانان و نوجوانان برشمرد و اظهار داشت: بهترین جایی که می توان نوجوانان را حفظ کرد، مساجد است.
وی با عنوان اینکه یکی از بهترین جاهایی که می توان دفاع فرهنگی را انجام داد، مساجد است، از اینرو کانون های فرهنگی و هنری در مساجد شکل گرفته است ادامه داد: انجام کارهای هنری امتیاز کانون های فرهنگی و هنری است و این امر سبب می شود تا گروههای مختلف جذب مساجد شوند.
وی کانون های فرهنگی و هنری را راهی برای تنوع بخشیدن به کارکردن مساجد دانست و گفت: مسجد باید همان کارکد و جایگاهی که در دوران پیامبر (ص) داشته است، بازیابد و در دوران آن حضرت، مکانی به عنوان بهشت کودکان یا مهدکودک وجود داشت اما اکنون برخی ها می گویند مگر مسجد جای بچه ها است درحالی که طبق مبانی قرآنی و روایی، مسجد جای کودکان است.
حجت الاسلام علیخانی با اظهار اینکه متاسفانه مساجد از هنر نظیر معماری اسلامی، کتابت، خطاطی و غیره خالی شده است ادامه داد: یکی از عواملی که جوانان را جذب مسجد می کند، ظاهر مسجد است از اینرو هنرهای اسلامی و معماری اسلامی باید در آن رواج یابد.
سرپرست ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی مساجد با تاکید براینکه هنرهای مختلف در مساجد باید گسترش یابد گفت: همچنین هنر سبک زندگی اسلامی باید در مساجد تقویت یابد و همه دغدغه ما این است که کارکردهای مختلف مسجد در دوران پیامبر (ص) دوباره احیا شود و همچنین در مساجد باید نیازهای روز جوانان، جوانان و جامعه حل و فصل شود.
وی با اشاره به تشکیل هزار و 132 کانون فرهنگی و هنری در مساجد در استان گفت: این درحالی که چهار هزار و 600 مسجد در استان وجود دارد و آمار کانون های فرهنگی و هنری در استان رضایتبخش نیست.
سرپرست ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی مساجد ادامه داد: در حال حاضر بیش از 700 کانون فرهنگی و هنری در روستاها و بقیه در شهرهای فعالیت دارند و این کانون ها در زمینه های مختلف از جمله هنر، عفاف و حجاب و غیره فعالیت دارند.
حجت الاسلام علیخانی با اشاره به فعالیت کانون های فرهنگی و هنری مساجد در عمق روستاها یادآور شد: در حال حاضر 18 آسیب عمده در روستاها شناسایی شده و بیشترین معضل و آسیب در مازندران پرخاشگری است و علاوه براین، اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی، فضای مجازی و بیکاری از دیگر آسیب های موجود در استان به شمار می رود.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/64473/ترویج-هنرهای-اسلامی-در-مساجد-کارکردهای-مسجد-احیا-شود
بستن   چاپ