پیام مازند
ائتلاف بين المللي هشدار داد:
رنج شهروندان قائمشهر از فراهم نبودن زير ساخت هاي برگزاري مسابقات در استاديوم وطني
يکشنبه 12 شهريور 1396 - 2:41:46 PM
ايرنا
مازندران آنلاين - ورزشگاه پير و قديمي شهيد وطني که در هسته مرکزي شهر قائمشهر و ابتداي ورودي خيابان کارگر، پرترافيک ترين خيابان اين شهر قرار دارد رنج و زحمت به همسايگان وساکنان اطراف خود تحميل مي کند .
برگزاري مسابقات در اين ورزشگاه که بنا بر اظهار نظر کارشناسان فوتبال مازندران ،قديمي ترين استاديوم استان به شمار مي رود ، علاوه بر ترافيک ممتد در کارگر ، خيابان اصلي و خيابان هاي فرعي ، پارک خودرو تماشاچيان مسابقات در کوچه ها و خيابان هاي فرعي محلات سيد محله ، آلماني ها ، ترک محله و خيابان اصلي کارگر به دليل نبود محل پارک باعث شده تا آسايش ساکنان اطراف اين ورزشگاه سلب شود.
امتداد ترافيک خودروها در خيابان کارگر قائمشهر بويژه در پايان زمان برگزاري مسابقات که با تخليه هيجانات تماشاچيان نيز همراه است ، گسترش بيشتري پيدا مي کند و حتي اين ترافيک به خيابان و کوچه هاي ديگر مسير کشانده مي شود به طوريکه در فعاليت و خدمات برخي نهادهاي خدمات رساني از جمله بيمارستان وليعصر (عج ) نيز تاثير مي گذارد .
فعاليت بيمارستان وليعصر و مرکز جراحي قلب تامين اجتماعي شمال کشور که در چند کيلومتري استاديوم وطني و در همان خيابان کارگر قرار دارد در زمان برگزاري مسابقات بويژه دربي هاي حساس تحت تاثير قرار مي گيرد .
برخي مواقع قفل شدن ترافيک در اين خيابان براثر پارک خودروها در گذرگاه ها و محل هاي تردد و همچنين حضور پرشمار تماشاچيان باعث مي شود تا آمبولانس هاي بيمارستان وليعصر با وجود تلاش براي انتقال بيماران در اسرع وقت ، با مشکل مواجه شوند .
حتي راه هاي ميانبر موجود در خيابان هاي فرعي و کوچه هاي مسير که مملو از خودرو تماشاچيان پر و پا قرص تيم هاي فوتبال است به دليل نبود پارکينگ با پارک دوبل و يا بر روي گذرگاه ها مسدود مي شود .
به قول ساکنان کوچه هاو خيابان هاي اطراف استاديوم وطني به رسم ميزباني رنج هاي زيادي را به خاطربرگزاري مسابقات و حضور تماشاچيان در اين ورزشگاه در دهه هاي گذشته تحمل کرده و مي کنند .
سالها قبل مسوولان شهرستان قائمشهر حل معضل وجود استاديوم وطني درهسته مرکزي شهر را با اعلام خبري مبني بر انتقال اين فضاي ورزشي بيان کردند .
*** انتقال استاديوم وطني به خارج از شهر منتفي است
رئيس اداره ورزش و جوانان شهرستان قائمشهر دراين خصوص گفت : باتوجه به قرار داشتن استاديوم وطني در مرکز شهر قائمشهر از نظر ترافيکي و نظم براي شهروندان مشکل ساز بوده است .
سيد غلامرضا رضوي با اشاره به موضوع انتقال استاديوم پنج هزار نفري وطني بعنوان محل برگزاري مسابقات تيم فوتبال نساجي مازندران که در سال هاي قبل مطرح شد از آن به عنوان پروژه در حد و اندازه حرف دانست .
وي افزود : با توجه به اعتبارات اندک و محدود دولتي که وجود دارد اجراي اين پروژه نياز به سرمايه گذاري و ورود بخش خصوصي است .
رئيس اداره ورزش و جوانان قائمشهر که از وطني به عنوان پيرترين و قديمي ترين استاديوم استان مازندران نام مي برد ، ادامه داد : با توجه به وضعيت موجود تخصيص اعتبار دولتي ، موضوع انتقال اين استاديوم منتفي است .
ايمان پويامهر ، عضو شوراي اسلامي شهر قائمشهر نيز مشکلات ترافيکي خودروها و پارک در محل غير متعارف به دليل وجود استاديوم وطني در هسته مرکزي و نزديک به ميدان طالقاني را تاييد کرد .
وي با اشاره به طرح موضوع انتقال اين استاديوم از بافت مرکز شهر قائمشهر در سالهاي قبل ، گفت : اين موضوع در زمان ساخت استاديوم زيارکلاي کياکلا مطرح شد تا برگزاري مسابقات فوتبال در آن ورزشگاه برگزار شود .
پويامهر که در دولت يازدهم در سمت معاون فرماندار قائمشهر فعاليت داشت ، افزود : با ارتقاي بخش کياکلا به شهرستان سيمرغ عملا انتقال ورزشگاه وطني به آن شهرستان منتفي شد .
وي رفع مشکلات ناشي از ترافيک و پارک نامناسب خودروها در زمان برگزاري مسابقات را منوط به ايجاد پارکينگ اعلام کرد و ادامه داد : براي اين منظور با دستور رئيس شوراي اسلامي شهر قائمشهر ،شناسايي زمين هاي بلااستفاده در هسته مرکزي شهر در دستور کار کميسيون هاي عمران ، تحقيق و تفحص شورا قرار گرفته است .
به گفته اين عضو شوراي اسلامي شهر قائمشهر تاکنون 6 مورد از اين زمين هاي بلا استفاده شناسايي شد و در راي زني با مالکان از آنان خواسته مي شود تا با دريافت عوارض ، زمين ها را پارکينگ خودروها بکنند .
وي همچنين تعيين تکليف وضعيت سه پارکينگ پشت استاديوم وطني ، خيابان بابل و خيابان آيت الله صالحي مازندران روبروي مجتمع تجاري ميلاد نور به عنوان ديگر برنامه کاري شوراي اسلامي شهر قائمشهر برشمرد که در دستور کار قرار دارد .
پويامهر اضافه کرد : اين پارکينگ ها بنا به دلايلي يا مورد استفاده قرار نگرفته است يا ساخت آنها تکميل نشده است .
وي تعداد پارکينگ هاي طبقاتي موجود در شهر قائمشهر تنها يک پارکينگ اعلام کرد و ادامه داد : مطمئنا با ادامه شرايط فعلي در آينده اين شهر پرتراکم کشور با مشکل پارکينگ مواجه خواهد شد .
*** بحران پارکينگ و ترافيک هاي شديدتر ، آينده پيش روي استاديوم وطني
عضو شوراي اسلامي شهر قائمشهر که وضعيت فعلي استاديوم وطني در خصوص پارکينگ خودروها و همچنين ترافيک در مسير هاي منتهي به آن را نامناسب و شکنجه آور براي شهروندان توصيف کرد ، گفت : با تکميل مراحل ساخت چند پروژه اطراف استاديوم از جمله مجتمع پزشکان و مجموعه تجاري نگين شمال اين مشکلات تشديد خواهد يافت .
وي ابراز اميدواري کرد که با مشخص شدن وضعيت پارکينگ هاي در حال ساخت ، استفاده از زمين هاي بلا استفاده براي پارکينگ و همچنين انجام کارهاي انتقال کارخانه شماره يک نساجي در آن منطقه ، مشکلات در اين زمينه رفع شود .
استاديوم شهيد وطني قائمشهر که حدود يک قرن قبل بخشي از مراتع اين شهر بود در سال 1320 و پس از اشغال ايران توسط قواي اتحاد جماهير شوروي ،پادگان نظامي شد و به مرور زمان روسها براي انجام فعاليت هاي ورزشي سربازان خود زمين فوتبالي درگوشه اي از پادگان ايجاد کردند .
بعد از خروج قواي شوروي از قائمشهراين مکان با حفظ کاربري ورزشي فعاليت خود را ادامه داد و با تلاش مرحوم "عباس اسفندياري "که بعدها به عنوان پدر ورزش قائمشهر ناميده شد، گسترش يافت و اين زمين ورزشي تا قبل از انقلاب نام خاصي نداشت پس از انقلاب مدتي به افتخاري معروف بود و بعد از شهادت شهيد وطني به نام اين شهيد ورزشکار مزين شد .



http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/6459/رنج-شهروندان-قائمشهر-از-فراهم-نبودن-زير-ساخت-هاي-برگزاري-مسابقات-در-استاديوم-وطني
بستن   چاپ