پیام مازند
نماینده مردم نور و محمود اباد:
مردم دیگر تحمل توسعه نیافتگی را ندارند
پنجشنبه 10 آبان 1397 - 13:08:12
پیام مازند - ساری - نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: محور توسعه پایدار باید دانشگاه و نخبگان باشد و همه دستگاه ها باید از این ظرفیت در اجرای توسعه یاری گیرند زیرا مردم دیگر تحمل توسعه نیافتگی را ندارند.
علی اسماعیلی روز پنجشنبه در دومین همایش هم اندیشی فعالان توسعه پایدار استان مازندران که در بابلسر برگزار شد، افزود: امروز با پیچیده تر شدن حوزه های توسعه ای، لزوم همکاری و هم فکری دستگاه های حکومتی با نهادهای علمی و دانشگاهی بیشتر احساس می شود.
وی افزود: امروز نباید گسستی میان دانشگاه و ساختارهای اجرایی و قانون گزاری وجود داشته باشد، زیرا مردم دیگر تحمل توسعه نیافتگی و یا توسعه مقطعی را ندارند.
نماینده مردم نور و محمودآباد گفت: موضوع توسعه پایدار سه وجه مهم دارد که اولین و مهمترین وجه آن توسعه انسان است و برای توسعه انسان لازم است که همه بخش های دولتی و خصوصی به یکدیگر کمک کنند.
اسماعیلی تاکید کرد تا زمانی که انسان توسعه نیابد جامعه نیز توسعه نخواهد یافت و تا وقتی که مردم تغییر و توسعه را نپذیرند توسعه ای نه در مازندران و نه در دیگر نقاط کشور مستقر نمی شود.
وی همچنین محیط زیست و تکنولوژی را از دیگر عناصر توسعه پایدار دانست که بدون توسعه همزمان این عناصر توسعه پایدار توان اجرایی نخواهد داشت.
نایب رئیس شورای اسلامی استان مازندران نیز در این همایش گفت: امروز بسیاری از قوانینی که در حوزه توسعه تصویب می شود ناکارامد هستند و یا در عمل اجرای آن با اما و اگر مواجه است که خوشایند جامعه ما نیست.
کرم سینا افزود: متاسفانه ارتباط موثری میان دانشگاه و انجمن های علمی و تخصصی با شوراها وجود ندارد و شوراها را خالی از نظریات و راه حل های علمی می کند.
نایب رئیس شورای اسلامی استان مازندران تاکید کرد که شوراهای اسلامی استان امروز آمادگی دارند که پذیرای نگاه علمی نخبگان و دانشگاهیان برای توسعه استان و حتی مسائل قانون گذاری باشند.
سینا از نخبگان خواست تا به یاری و همکاری با شورا ها بپردازند زیرا شورا ها بیشترین ظرفیت برای ضمانت اجرای توسعه پایدار هستند تا قوانین توسعه ای را در مجلس شورای اسلامی تصویب کنند.
دومین همایش هم اندیشی فعالان توسعه پایدار مازندران امروز (پنجشنبه) در محل دانشگاه مازندران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، این همایش با حضور مسئولان دستگاه های اجرایی استان و شهرستان ها، انجمن های مردم نهاد و اساتید و دانشجویان در بابلسر برگزار شد.
این همایش یک روزه شامل 2 بخش جلسات کارگروهی و جمع بندی می باشد و موضوعات مختلف در حوزه توسعه پایدار استان مازندران در 9 کارگروه تخصصی بررسی شد تا مسائل به صورت علمی و تخصصی بررسی و جمع بندی شود.
این کارگروه ها عبارت بودند از؛ کارگروه میراث ، گردشگری و دانش بومی، بخش سرمایه گذاری و کار آفرینی، تشکل های مذهبی و خیریه، فرهنگ و هنر و معماری و رسانه، انسان و طبیعت، شوراها و احزاب، اجتماعی و ورزشی، انسان و سلامت ، زنان و خانواده .
محور های جلسات دومین هم اندیشی فعالان توسعه پایدار مازندران بررسی موانع و ظرفیت های مازندران، بیان راهکارهای عملی و علمی و نزدیکی بیشتر میان بخش های مرتبط با حوزه های توسعه ای استان بود.
نخستین هم اندیشی فعالان توسعه پایدار استان مازندران نیز خرداد ماه امسال در محل دانشگاه مازندران برگزار شد و موانع اقتصادی و اجتماعی توسعه استان بررسی شد.
گفتنی است توسعه پایدار (Sustainable Development) در حقیقت ایجاد تعادل میان توسعه در همه ابعاد اجتماعی سیاسی و اقتصادی با محیط زیست است.
/1899/7335

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/64660/مردم-دیگر-تحمل-توسعه-نیافتگی-را-ندارند
بستن   چاپ