پیام مازند
قطع سهمیه دارو و لغو پروانه در انتظار داروخانه های گرانفروش مازندران
یکشنبه 13 آبان 1397 - 9:45:24 AM
ایرنا
پیام مازند - ساری - معاون دارو و غذا دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: داروخانه هایی که خودسرانه اقدام به افزایش قیمت دارو بکنند با قطع سهمیه دارو و لغو پروانه می شوند .
محمدرضا شیران  افزود : در برهه زمانی فعلی که افزایش قیمت ها را شاهد هستیم داروها نیز از این مساله مستثنی نیست اما داروخانه ها نباید بیشتر از قیمت ارائه شده از سوی شرکت های دارویی ، افزایش قیمت داشته باشند .
وی ادامه داد : ملاک قیمت داروها در داروخانه ها براساس فاکتور فروش شرکت های دارویی است و دریافت قیمت بالاتر از این فاکتورها خلاف به شمار می رود .
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران کمیسیون ماده 20 را محل بررسی پرونده این نوع تخلفات اعلام کرد و گفت : این کمیسیون متشکل از رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، معاون و مدیر دارو دانشگاه ، نماینده داروسازان و نظام پزشکی است که در این خصوص اقدامات لازم را انجام می دهند .
وی مراحل برخورد با داروخانه های گرانفروش را شامل برخورد تعزیراتی همچون توبیخ ، جریمه نقدی و پس از آن لغو پروانه داروسازی ، قطع سهمیه دارو و بیمه اعلام کرد .
شیران با اشاره به اینکه تخلفات داروخانه داران در این زمینه به دلیل حساسیتی که وجود دارد قابل چشم پوشی نیست،گفت: در صورت مشاهده و گزارش چنین تخلفی با این موارد برخورد می شود .
این مسئول از مردم خواست تا موارد تخلف داروخانه داران را از طریق سامانه دانشگاه علوم پزشکی مازندران و یا به واحدهای نظارت مراکز بهداشت و درمان شهرستان های استان گزارش بدهند تا پیگیری های لازم صورت بگیرد .
** دارو بیماران خاص در داروخانه های خاص
وی همچنین از اعمال تدابیر لازم برای بستن هر گونه راه سواستفاده احتمالی دارو بیماران خاص خبر داد و گفت: برای این منظور داروی این بیماران در داروخانه های خاص از جمله 13 آبان شهرهای ساری و رامسر ، داروخانه های هلال احمر و داروخانه برخی بیمارستان های دولتی از جمله بوعلی و امام ساری ، بیمارستان های دولتی تنکابن و چالوس ارائه می شود .
به گفته معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این داروخانه های دولتی داروی مورد نیاز بیماران سرطانی ، هموفیلی ، تالاسمی ، دیالیزی و پیوندی به آنها داده می شود .
وی نظارت روزانه بر روند توزیع دارو را دلیل انتخاب داروخانه های دولتی برای توزیع این نوع داروها ذکر کرد و گفت : با توجه به اینکه داروخانه های خصوصی به صورت روزانه نظارت نمی شوند و نظارت بر آنها کمتر است ، احتمال می رود سواستفاده در این مکان ها بیشتر است .
مازندران بیش از چهار هزار بیمار خاص دارد. همچنین در حال حاضر 493 داروخانه در استان فعال است.
 

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/64790/قطع-سهمیه-دارو-و-لغو-پروانه-در-انتظار-داروخانه-های-گرانفروش-مازندران
بستن   چاپ