پیام مازند
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی مازندران – نوشهر مطرح کرد
خطر وقوع سیل در منابع طبیعی غرب مازندران
دوشنبه 28 آبان 1397 - 13:38:53
پیام مازند - معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی مازندران – نوشهر گفت: بخش‌های زیادی از حوزه منابع طبیعی غرب مازندران نیز مانند بسیاری از مناطق کشور در خطر سیل قرار دارد. معاون فنی و آبخیزداری اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر گفت:در سال 97 مبلغ 14 میلیارد تومان از صندوق توسعهٔ ملی به پروژه‌های آبخیزداری در حوزهٔ منابع طبیعی استان مازندران – نوشهر اختصاص یافته است.
غلامعلی حداد در حاشیه نشست دست‌اندرکاران حوزه منابع طبیعی نوشهر و کجور، ویژه صندوق توسعه ملی در گفت‌وگو با ایسنا مازندران با اشاره به هدف از برگزاری این نشست، اظهار کرد: ظرفیت، فرهنگ و توانمند سازی در حوزه آبخیز جهت فعالیت همه دستگاه‌های این حوزه از اهداف این نشست بوده است.
وی با بیان اینکه منافع پروژه های آبخیز به بهره برداران حوزه و مردم منطقه در جهت تامین رفاه و ارتقا معیشت ساکنان برمی گردد، افزود: پروژه هایی تعریف می شود که هم در طراحی، نظارت و اجرا با منابع طبیعی به صورت مشترک وارد کار شوند و آنچه انجام می شود با نظر خود مردم است تا آنها نیز مشارکت داشته باشند.
معاون فنی و آبخیزداری اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر یادآور شد: چنین پروژه‌هایی باید وحدت و هماهنگی با ادارات مختلف انجام شود که برای همین، جدا از برگزاری جلساتی نظیر نشست امروز، سرتسهیلگر انتخاب شده است تا این هماهنگی را با ادارات و مردم محلی انجام دهد.
حدادی با بیان اینکه در روزهای گذشته در حوزه های کلاردشت و چالوس این جلسات توجیهی برگزار شد، تصریح کرد: امسال 700 میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای حوزه های آبخیز کشور اختصاص یافت که سهم غرب مازندران 14 میلیارد و 80 میلیون تومان است.
وی گفت: دو میلیارد و 700 میلیون تومان از صندوق توسعه ملی به پروژه‌های آبخیزداری، مهار سیل، کاداستر، بنج مارک، مرزهای تثبیتی، جنگلکاری و مرتع‌داری به حوزه منابع طبیعی کجور در شهرستان نوشهر اختصاص یافت.
معاون فنی و آبخیزداری اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر با مثبت ارزیابی کردن اجرای این طرح ها در جهت جلوگیری از فرسایش خاک و تقویت سفره های زیرزمینی، اظهار کرد: بخش‌های زیادی از حوزه منابع طبیعی غرب مازندران نیز مانند بسیاری از مناطق کشور در خطر سیل قرار دارد که هدف اصلی اجرای پروژه‌های آبخیزداری، کاهش خسارات این بلای طبیعی است.
حدادی تصریح کرد: 91 میلیون هکتار یعنی 55 درصد از مساحت کشور، سیل‌خیز است و اگر سال 1348 را که نخستین فعالیت‌های آبخیزداری در حوضه آبریز سد کرج آغاز شد در نظر بگیریم، تا کنون فقط 25 درصد از کارهای لازم در کشور انجام شده است.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/66655/خطر-وقوع-سیل-در-منابع-طبیعی-غرب-مازندران
بستن   چاپ