پیام مازند
بدهی 16 میلیارد تومانی تامین اجتماعی به پزشکان خانواده مازندران
شنبه 10 آذر 1397 - 1:57:07 PM
ایرنا
پیام مازند- دکتر شاهین رسولی  افزود: پزشکان خانواده شهری حدود پنج ماه دستمزد معوقه از سازمان تامین اجتماعی طلب دارند که تاخیر در پرداخت مشکلات زیادی را برای برخی از این پزشکان ایجاد کرده است.
وی گفت: تمام درآمد پزشکان خانواده از محل دستمزد دریافتی از سازمان های بیمه گر از جمله تامین اجتماعی است و تاخیر چندین ماهه در پرداختی، زندگی روزمره تعداد زیادی از پزشکان این طرح را با اختلال مواجه کرد.
این پزشک خانواده شهری افزود: برخی از پزشکان شاغل در این طرح با وجود طلب چندین میلیون ریالی از تامین اجتماعی به دلیل برگشت چک در آستانه زندانی شدن قرار گرفتند و تداوم این روند می تواند باعث خروج پزشکان طرف قرارداد از طرح شود.
وی ادامه داد: اگر پزشکان به عنوان خط مقدم اجرای این طرح، از آن خارج شوند، برنامه پزشک خانواده با وجود مزیت های زیادش برای مردم با خطر توقف مواجه خواهد شد.
رسولی دلیل اصلی تاخیر تامین اجتماعی در پرداخت حق الزحمه پزشکان خانواده را ناشی از نبود ردیف اعتباری پایدار در قانون بودجه و نبود تفویض نشدن اختیار پرداخت به مدیران استانی به عنوان مجری طرح دانست.
رئیس انجمن هیات مدیره انجمن پزشکان خانواده مازندران گفت: برای اجرای کامل این طرح باید علاوه بر افزایش اختیار مدیران استانی به خصوص در سازمان های بیمه گر و دانشگاه علوم پزشکی ، ردیف اعتبار پایدار نیز برای آن تعریف شود.
** میانگین دریافتی پزشکان خانواده
دکتر رسولی میانگین دریافتی پزشکان خانواده مازندر ان را با احتساب دستمزد منشی، کارشناس مراقب سلامت ( ماما) حدود 130 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: با کسر اجاره مطلب، یک پزشک خانواده به طور میانگین چنانچه حدود سه هزار نفر را زیر پوشش داشته باشد بین 70 تا 80 میلیون ریال در ماه دریافت می کند.
وی اضافه کرد: با این وجود در صورت پرداخت بموقع دستمزد ، پزشکان در اجرای این طرح همراهی می خواهند کرد و این کار نظارت بر عملکرد را از سوی سازمان های بیمه گر و دانشگاه علوم پزشکی می تواند پررنگ کند.
این پزشک خانواده گفت: اگر در شرایط فعلی احساس می شود نظارت بر عملکرد پزشکان خانواده تا حدودی کم رنگ است به دلیل تاخیر در پرداختی است و با این روند دستگاههای نظارتی از جمله سازمان های بیمه گر و دانشگاه علوم پزشکی با محذوراتی مواجه می شوند.
وی افزود: با این وجود نظارت بر عملکرد پزشکان خانواده هم از طریق انجمن ، دانشگاه و سازمان های بیمه گر وجود دارد و همه ماهه تعدادی از این پزشکان با کسر دستمزد جریمه می شوند و تاکنون نیز با 2 پزشک به دلیل تخلف لغو قرارداد شدند.
** رضایت 98 درصدی مردم
رئیس هیات مدیره انجمن پزشکان خانواده مازندران همچنین گفت: بررسی پیامکی از دریافت کنندگان خدمات از پزشکان خانواده نشان می دهد که 98 درصد از مردم از پزشکان رضایت دارند.
دکتر رسولی افزود : بررسی آماری از رضایت مندی از عملکرد پزشکان خانواده نشان دهنده پیشرفت مناسب این طرح در مازندران است و در چنین شرایطی باید طرح از سوی مدیران به خصوص سطح ملی وزارت بهداشت و درمان، سازمان های بیمه گر و حتی مجلس مورد حمایت قرار گیرد.
وی مهم ترین حمایت ملی از این طرح را تدوین ردیف اعتباری پایدار در قانون بودجه و خارج کردن آن از آزمایشی بودن و افزایش اختیار مدیران استانی مجری دانست.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/67307/بدهی-16-میلیارد-تومانی-تامین-اجتماعی-به-پزشکان-خانواده-مازندران
بستن   چاپ