پیام مازند
مديرکل اوقاف و امور خيريه استان مازندران:
ضرورت توسعه گردشگري در اماکن متبرکه غرب مازندران
سه شنبه 21 شهريور 1396 - 4:40:48 PM
ایسنا - فرهنگی و هنری
مازندران آنلاین - مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندران گفت: استفاده بهینه از بقاع متبرکه به عنوان مکان گردشگری و زیارتی به ویژه در شهرستانهای غرب مازندران که دارای شرایط فرهنگی و گردشگری هستند می ‎ تواند در ترویج اسلام، تشیع و آشنایی و ارتباط بیشتر با معارفدینی و قرآن تاثیرگذارتر باشد.
به گزارش ایسنا مازندران، حجت‌الاسلام ابراهیمحیدری جناسمی، در جلسه ملاقات عمومی با مردم شهرستان تنکابن، تعامل مردم با اداره اوقافبه ویژه در غرب مازندران را مناسب ارزیابی و اظهار کرد: در بسیاری از زمینه های اعتقادیبه ویژه وقف، اجرای موقوفات و امور خیریه، مردم از مسئولان جلوتر بودند.
وی وقف را چشمه همیشه جاری نعمت و پل ارتباطیمیان خدا و اهل بیت دانست و اشاره کرد: وقف معانی متنوعی داشته و حاصل آن باقیات وصالحات جاودان و کمک به نیازمندان است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندرانخدمات حاصل از محل موقوفات را احیای فرهنگ اهل و بیت و قرآن دانست و گفت: ساخت تکایا،حسینیه و مساجد متعدد و برگزاری مجالس قرآن ،عترت و اطعام مستمندان از دیگر فواید استفادهموقوفات است.
حیدری با جداکردن وقف به دو شاخه انتفاعیو منفعتی تصریح کرد: وقف انتفاعی دربرگیرنده مساجد تکایا و حسینه ها است و بخش منفعتیشامل خدمات متنوع حوزه وقف مانند بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، اجاره ساختمان‌ها، زمین‌هایباغی و امثال آنها است که مورد استفاده عموم بوده و مردم از آن سود می‌برند.
وی با بیان ماهیت و وظایف اداره اوقاف وامورخیریه در وصول موقوفات، اجرای نیت واقفان، دریافت سند و شناسنامه و مشخص کردن محدودههای محل وقف افزود: وجود 14 هزار موقوفه و هزار و 222 بقاع متبرکه امامزادگان، نشانگرجایگاه مازندران به عنوان نخستین مرکز تشیع ایران اسلامی است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مازندرانبحث گردشگری اوقاف را جزء برنامه های در دست بررسی و اقدام این اداره عنوان و اظهارکرد: استفاده بهینه از بقاع متبرکه به عنوان مکان گردشگری و زیارتی به ویژه در شهرستانهای غرب مازندران که دارای شرایط فرهنگی و گردشگری هستند می ‎ تواند در ترویج اسلام، تشیع و آشنایی و ارتباط بیشتر با معارفدینی و قرآن تاثیرگذارتر باشد.
حیدری با اشاره به اینکه امروزه جایگاهوقف با گذشته متفاوت بوده و دیگر نیازهای خوراکی مدنظر نیست، خاطرنشان کرد: زمینه هایمتعدد دیگری مانند بیماری ‎ هایصعب ‎ العلاج، دارو و درمان، ازدواج وخانواده های بدسرپرست برای حضور واقفان و امر وقف وجود داشته که مردم با مشارکت درآنها می توانند علاوه بر ماندگار کردن نام و یاد خود در اذهان، خانه آخرت خود را هرچه بیشتر آباد کنند.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/6918/ضرورت-توسعه-گردشگري-در-اماکن-متبرکه-غرب-مازندران
بستن   چاپ