پیام مازند
یک صنعتگر و کارآفرین مطرح کرد
فرمالیته شدن دوره های کارآموزی دانشگاه ها
یکشنبه 25 آذر 1397 - 1:42:41 PM
ایسنا
پیام مازند - یک صنعتگر و کارآفرین گفت: دوران کارآموزی که برای دانشجویان در دانشگاه ها ارائه می شود بیشتر سوری و برای پاس کردن واحدها است و هیچ خروجی ندارد.
  ناصر سیاوشی متولد سال 1355 تولید کننده ظروف یکبارمصرف بهداشتی کارخانه های لبنی و دانشجوی کارشناسی ارشد رشته صنایع کارشناسی ارشد و همچنین کارآفرین برتر سال 94 در استان مازندارن و کارآفرین برتر درسال 93 در شهرستان نوربا 50 نیروی کار به صورت مستقیم و 10 نفر در واحد بازرگانی در شهرک صنعتی چمستان مشغول به فعالیت است.
تولید کننده ظروف یکبارمصرف بهداشتی اظهار کرد: سال 1384 کار خود را در یک واحد تولیدی شروع کرده و در سال 1392 برحسب علاقه ای که به رشته کشاورزی داشتم، تصمیم به احداث کارخانه لبنیات گرفتم که به پیشنهاد اتحادیه لبنی مازندران وارد صنعت تولید ظروف یکبار مصرف بهداشتی کارخانه های لبنی شدم.
وی سرمایه در گردش و اوقافی بودن 50 درصد زمین های شهرک صنعتی چمستان مشکل صنعتگران این منطقه دانست و افزود: اوقافی بودن زمین های شهرک صنعتی باعث شد تا زمانی صنعتگرکه جهت گرفتن تسهیلات تبصره ای به بانک معرفی می شود،بانک ها تمایلی به دادن تسهیلات نداشته باشند .
سیاوشی تحریم ها را یکی دیگر از چالش ها درصنعت برشمرد و گفت: توزیع لبنیات در داخل و خارج کشور برای تولیدکننده دارای تفاوت هایی است؛ به عنوان مثال ظروف مورد استفاده در داخل کشور با نوع صادراتی آن متفاوت بوده و از آن جا که با آغاز صادرات تولید افزایش می باید با وجود تحریم ها صنایع دچار چلش های بزرگی می شوند.
این صنعتگر با اشاره به اینکه بی اعتمادی صنعت و دانشگاه باعث شده است تا واحدهای صنعتی از دانشگاه کمک نگیرند و از طرفی دانشگاه هم تمایل به برقرای ارتباط با صنعت ندارد، گفت: دوران کارآموزی که برای دانشجویان در دانشگاه ها ارائه می شود بیشتر سوری و برای پاس کردن واحدها است و هیچ خروجی ندارد.
سیاوشی انتظار خود را در جایگاه یک صنعتگر از دولت دادن تسهیلات رونق تولید با بهره کم و تسهیل در روند آن و برطرف کردن موانع در واردات لوازم یدکی و خرید ماشین الات عنوان کرد و یادآورشد: موانع بسیار زیاد و زمان بر بودن و تسهیلات رونق تولید باعث می شود تا با تمام کش و قوس های فراوانی که جلوی پای صنعتگر قرار دارد زمانی که به انتهای کار برسد به دلیل تبصره و ماده های زیاد مبلغ پیشنهادی نصف شده و تولیدکننده مجبور می شود تا با گرفتن همان نصف مبلغ کار خود را راه بیندازد و گاهی این مسیر باعث پشیمان شدن صنعتگر به ادامه تولید می شود.
وی توقع خود از دانشگاه را تولید نیروی کارتحصیلکرده و با دانش بیان کرد و گفت: دانشجویانی که برای کارآموزی به واحدهای صنعتی مراجعه می کنند باید از این فرصت نهایت استفاده را ببرند و از تجارب صنعتگران بهره کشی کنند.


http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/69248/فرمالیته-شدن-دوره-های-کارآموزی-دانشگاه-ها
بستن   چاپ