پیام مازند
نائب رئیس انجمن معدن مازندران
پروژه ژئوفیزیک هوایی به معنای تخریب محیط طبیعی مازندران نیست
شنبه 25 شهريور 1396 - 10:00:24 AM
ایسنا - اقتصادی
مازندران آنلاین - نائب رئیس انجمن معدن مازندران گفت: پروژه ژئوفیزیک هوایی به معنای تخریب محیط طبیعی مازندران نیست.
عبدالرضا سرمستی در گفت وگو با ایسنا مازندران درباره نقش و اهمیت کاوش‌هایژئوفیزیک هوایی بخش معدن اظهار کرد: نقشه اصلی راه اکتشاف مواد معدنی اجرای ژئوفیزیکهوایی است که از نتایج آن، می‌توان وجود هرگونه معادن را در پهنه استان شناسایی کهبه وسیله آن تصمیمات و برنامه ریزی لازم را برای استخراج مواد معدنی گرفت.
وی با بیان اینکه ژئوفیزیک هوایی تنها راهیاست که کمترین زمان و هزینه را در شناسایی معادن در پی دارد، خاطرنشان کرد: متاسفانهاطلاع رسانی دقیقی در این رابطه نشده است و به همین خاطر ذهنیت های منفی شکل می گیرد.
نائبرئیس انجمن معدن مازندران افزود: اعلام می‌شود به دنبال پیاده سازی این طرح 55 هزارهکتار عرصه در زمان اکتشاف تخریب می شود به هیچ وجه صحیح نیست و اگر نیاز به گمانهزنی هم باشد در نقاط خاصی به سطح حدود یک هکتار نیز نیاز نیست.
سرمستیگفت: اگر این پروژه و اکتشافات آن عملیاتی شود به معادن غنی دسترسی پیدا می‌کنند وسطحی را که بعد از شناسایی برای بهره برداری رو باز و زیرزمینی دچار اشکال می‌شود مساحتمحدودی است.
ویخاطرنشان کرد: بنابراین نباید با ایجاد تصویر ذهنی منفی و مخالفت های غیرواقعی فریادتخریب منابع طبیعی و محیط زیست را سر داد اگرچهمعدن‌داران برابر قانون معادن با جنگل کاری به مراتب بیشتر از سطح برداشت به کمک سازمان‌هاییمانند محیط زیست می‌آیند.
رئیسکمیته شن و ماسه انجمن معدن مازندران تصریح کرد: میزان کم سطح برداشت و بهره برداریدر مقابل تخریب چند هزار هکتاری از بابت ساخت و سازهای غیرمجاز، برداشت چوب در سطحوسیع و زمین خواری که در گذشته اتفاق افتاد بسیار اندک است.
سرمستیافزود: این میزان تخریب برای بهره برداری، توسعه معادن و آبادانی مازندران راه دیگریندارد و از فعالیت‌های معدن‌کاری است.
ویبا اشاره به اینکه دستاوردهای این طرح در سرانه اقتصاد و درآمد مازندران مشاهده می‌شود،خاطرنشان کرد: به دنبال شناسایی معادن جدید، فرآوری، زنجیره توزیع مواد معدنی و تامینقطعات و ماشین آلات، فروش و صادرات آن به حرکت در می آید و در نتیجه موجب ایجاد اشتغالفراوان و کاهش بیکاری افزایش درآمد برای استان و کشور می‌شود.
وییادآور شد: بیشتر معادن خارج از بافت جنگلی و مرتعی قرار دارند چرا که همه سطح استان پوشیده از مرتع و جنگل نیست و اقلیم متفاوت و متمایزیدر سطح استان وجود دارد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/7041/پروژه-ژئوفیزیک-هوایی-به-معنای-تخریب-محیط-طبیعی-مازندران-نیست
بستن   چاپ