پیام مازند
در گفتگو با مهر مطرح شد:
تعلل ادارات پس از بحران سیل مازندران/ اعتقادی به شوراها نیست
چهارشنبه 28 آذر 1397 - 11:02:43 AM
مهر
پیام مازند - رامسر - رئیس شورای بخش مرکزی رامسر از تعلل برخی دستگاه های اجرایی پس از بحران سیل اخیر انتقاد کرد و گفت: این مسئله خسارت در روستاها را بیشتر کرده است.

انوشیروان خلعتبری  با بیان اینکه از اولین لحظات سیل اخیر تمامی دستگاه های اجرایی و ستاد بحران برای رفع مشکلات به صورت شبانه روزی فعالیت داشتند گفت: تعلل دستگاه های اجرایی و نظارتی بعد از بحران سیل اخیر سبب خسارات جبران ناپذیری برای کشاورزان و مردم روستاها شده است .
وی افزود: با گذشت دو ماه از بحران سیل که شاهد حضور مسئولین کشوری و استانی و پیگیریهای مجدانه فرماندار رامسر بودیم ولی برخی از دستگاه های اجرایی با تعلل در انجام وظایف خود کوتاهی کردند .
رئیس شورای بخش مرکزی شهرستان رامسر با انتقاد از آب منطقه ای استان مازندران و اداره صنعت معدن تجارت گفت: انباشت مصالح مازاد رودخانه ها به صورت جزیره ای با توجه به شروع فصل سرما و بارش برف در ارتفاعات بدلیل حمل مصالح و بازسازی رودخانه ها زمان بر است .
وی افزود: در ماه های اول فصل بهار هر ساله شاهد بارش باران های بهاری هستیم که به هم چسبیده بودن روستاها سبب عدم هدایت آب رودخانه ها میشود و با توجه به اینکه رودخانه ها در حاشیه روستاها بوده خسارات سنگینی بر جای خواهد گذاشت و از مسئولان تقاضای رسیدگی و حل مشکلات این حوزه را دارم .
خلعتبری تصریح کرد: راههای دسترسی کشاورزان حاشیه رودخانه ها هنوز باز سازی نشده کشاورزان برای برداشت میوه وحمل با مشکل مواجه هستند و جهاد کشاورزی نسبت به پرداخت خسارت باغداران هیچ اقدامی نکرده است و با توجه به شروع فصل زراعی باغات در روستاها در سر دهنه ها هیچ گونه بازسازی انجام نشده است .
وی خاطر نشان کرد: از مدیر کل امور روستایی استان مازندران که متولی کل روستاها بوده شدیدا گلایه مندیم چرا که در سیل اخیر حضور بسیار کمرنگی داشت و وی که خود را دایره المعارف شوراها می داند هیچ اعتقادی به شوراها ندارد .
وی افزود: با توجه به اینکه اداره آبیاری برای لایه روبی رودخانه ها 4 دستگاه بولدوزر از نوع سنگین با پیگیری های فرماندار و بخشدار به شهرستان رامسر آورده یک دستگاه در رودخانه صفارود و سه دستگاه در رودخانه چالکرود برای لایه روبی به کار گرفته شده بود که مدت 25 روز در حاشیه رودخانه ها پارک بوده و هیچ فعالیتی ندارد و این کارها به دلیل وجود داشتن رودخانه ها در مسیر روستاها باید به دهیاری ها و شوراها واگذار شود تا دیواره سازی و لایه روبی به خوبی انجام شود .
خلعتبری گفت: پس از گذشت 2 ماه افراد سودجو که هیچ شناسنامه ای ندارند و هیچ مالیاتی به دولت پرداخت نمی کنند به صورت زالو سرمایه ملی را می مکند و شدت خسارت در محورها و راهها و ابنیه های روستایی زیاد بوده و طبق پیگیریهای انجام شده پیمانکاران در مسیرهای روستایی مشغول بکار هستند .
سیل مهرماه بیش از 700 میلیارد تومان در غرب مازندران خسارت به بار آورده است.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/71426/تعلل-ادارات-پس-از-بحران-سیل-مازندران--اعتقادی-به-شوراها-نیست
بستن   چاپ