پیام مازند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران:
تعداد تخت های دیالیز در مازندران پاسخگوی نیازها نیست
چهارشنبه 24 بهمن 1397 - 16:44:12
پیام مازند - ساری - رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به وجود 252 تخت دیالیزی در استان، این تعداد را پاسخگوی نیازها ندانست.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید عباس موسوی صبح چهارشنبه در نشست خبری که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با بیان اینکه پس از انقلاب در حوزه بهداشت و درمان اقدامات خوبی انجام شده است، گفت:براساس آمار سازمان جهانی بهداشت سرعت رشد کشور در حوزه بهداشت نسبت به سایر کشورهای دنیا زیاد و قابل تقدیر است .
وی با بیان اینکه ایجاد شبکه بهداشت و درمان را از دستاورد انقلاب اسلامی دانست و افزود: 30 مرکز جامع خدمات سلامت در سال 1357 وجود داشت که در سال 97 به 315 مرکز رسیده است و 35 مرکز خانه بهداشت در سال 57 وجود داشته که این رقم به هزار و 110 مرکز افزایش پیدا کرد .
موسوی با بیان اینکه شاخص های استان مازندران از کشور بهتر است، گفت: مرگ و میر نوزادان از 32 در هزار تولد به 5.2 درصد رسیده و مرگ و میر مادران باردار از 255 در صد هزار به 13.8 درصد هزار رسیده است .
وی با بیان اینکه تعداد مرگ و میر کودکان زیر یک سال را 93 در هر هزار تولد به 7.1 در هر هزار تولد رسیده است، گفت: در دولت تدبیر و امید با اجرای طرح تحول سلامت اقدامات خوبی در حوزه سلامت اتفاق افتاده است و زیرساخت های مناسب در حوزه بهداشت و درمان به وجود آمد .
موسوی با بیان اینکه تعداد بیمارستان از 15 مورد به 40 بیمارستان رسیده است، افزود: تعداد تخت های بیمارستانی از 700 تخت در سال 57 به چهار هزار و 143 تخت رسیده است که کمک کرده به وضعیت استاندارد برسیم .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه تعداد تخت دیالیز از 8 تخت به 252 تخت رسیده است، ادامه داد:در سال های گذشته تعداد تخت دیالیز افزایش پیدا کرده است ولی جوابگوی بیماران دیالیزی نیست و باید تخت دیالیزی در این حوزه توسعه پیدا کند.
وی با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی پزشک با کمبود پزشک مواجه بودیم، گفت: 409 پزشک عمومی و متخصص در سال 58 فعالیت می کردند که در سال جاری به 3003 نفر رسیده است .
دکتر موسوی با بیان اینکه تعداد فوق تخصص از صفر به 110 پزشک رسیده است، افزود: در بخش های پاراکلینیکی اتفاقات خوبی افتاد و در حال حاضر در استان 20 دستگاه سی تی اسکن، 10 ام آر ای، 6 آنژیوگرافی، 5 سنگ شکن برون اندامی و 7 دستگاه گاما کمرا وجود دارد .
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران نسبت به سایر دانشگاه ها جوان است، گفت: در سال جاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران از تیپ دو به تیپ یک ارتقا پیدا کرد و با دانشگاه های رده اول استان مقایسته می شود .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تعداد طرح تحقیقاتی از سال 71 تا کنون را 4186 دانست و افزود: مراکز تحقیقاتی در سال های اخیر افزایش خوبی پیدا کرده است و درحال حاضر 18 مرکز تحقیقاتی مصوب و 2 واحد توسعه تحقیقاتی وجود دارد .
دکتر موسوی کسب رتبه 9 در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و پیوستن سه نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه به جمع محققین یک درصد پر ارجاع دنیا را از جمله دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی در حوزه تحقیقاتی دانست .
وی با تاکید بر افزایش سواد سلامت در جامعه، گفت: 441 کانون سلامت محله در استان وجود دارد که رتبه نخست را در کشور داریم .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه 196 سمن حوزه سلامت در استان وجود دارد، افزود: تاکنون 21 مجمع شهرستانی و دو مجمع استانی برگزار شده است .
دکتر موسوی با اعلام اینکه 252 هزار متر مربع به زیرساخت های مختلف افزایش پیدا کرده است، ادامه داد: در استان مازندران 3 مرکز اورژانس شهری، 53 مرکز اورژانس جاده ای و 1 مرکز هوایی وجود دارد

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/79293/تعداد-تخت-های-دیالیز-در-مازندران-پاسخگوی-نیازها-نیست
بستن   چاپ