پیام مازند
کاسپین خاویار؛فرصتی بزرگ برای تولید و اشتغال در مازندران
دوشنبه 13 اسفند 1397 - 10:44:50 AM
ایسنا

پیام مازند- تولید این محصول ایرانی در جهان شهره است و شرایط و دانش به روز این محصول 40 سال است که بومی کشور ماست که هویت درون زا و برون گرا بودن را به خوبی نمایش می دهد ودر توسعه اشتغال هم موثر است.

متاسفانه این محصول نیز درچند سال اخیر تحت تاثیر محیط پیرامونی دریای خزر و آلودگی های زیست محیطی و از همه بدتر صید قاچاق بوده است.

با وجود تمام این مشکلات در چند سال اخیر شاهد تولید ماهیان خاویاری و فرآورده های آن در شهرستان جویبار هستیم  که در رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال بسیار موفق عمل کردند.

کاسپین خاویار یکی از شرکت هایی بوده که توانسته ماهیان خاویاری و فرآورده های آن را از مازندران به جهان معرفی کند.

رمضانپور مدیر کاسپین خاویار با بیان اینکه این طرح در زمینی به مساحت 50 هزار مترمربع در حال انجام است، گفت: استارت کار از 2 ماه پیش در لاریم دهنه جویبار آغاز شده که  ظرفیت تولیدی این واحد 900 تن گوشت و 15 تن خاویار است .

وی با اعلام اینکه فاز ابتدایی طرح در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد، اظهار کرد: با بهره برداری کامل این پروژه بزرگ برای بیش از 100 نفر اشتغال ایجاد خواهدشد.

وی میزان سرمایه گذاری برای فاز نخست پروژه را 10 میلیارد تومان بیان کرد و افزود: در تکمیل کامل پروژه کاسپین خاویار مبلغ 100 میلیاردتومان اعتبار نیاز است که این سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی بوده و از تسهیلات بانکی استفاده نشده است .

وی مهم ترین مشکلات درروند اجرای این پروژه را بروکراسی های اداری برای اخذمجوزها و نبود راه دسترسی مناسب بیان کرد و افزود: خوشبختانه تا آینده نزدیک با حمایت مسئولین اداره برق و گاز مقداری از مشکلات پروژه مرتفع خواهد شد.

رمضانپور یادآور شد:خوشبختانه روند اجرایی پروژه بسیار مطلوب بوده و در زمان بسیار اندک این طرح تا کنون حدود 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و با نصب برق پرورش بچه ماهیان خاویاری نیز  آغاز خواهد شد.


http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/81299/کاسپین-خاویار؛فرصتی-بزرگ-برای-تولید-و-اشتغال-در-مازندران
بستن   چاپ