پیام مازند
تلاش همگانی برای بازسازی مناطق سیل‌زده مازندران/ ستاد بازسازی بحران سیل تشکیل شد
شنبه 10 فروردین 1398 - 10:24:08 AM
ایسنا

پیام مازند- در حالی که مردم، نیروهای نظامی و انتظامی لحظاتی پس از فروکش کردن طغیان دست به کار شدند و به کمک آسیب‌دیدگان شتافتند، با تاکید مسئولان عالی رتبه نظام، این امر باید به صورت منظم صورت می گرفت و به همین دلیل "ستاد بازسازی بحران سیل در مازندران" تشکیل شد.

  جبران خسارت‌های بسیار زیاد اراضی کشاورزی، راه‌های مواصلاتی و شریان‌های اساسی روستاها، تخریب منازل مسکونی، رانش و ریزش سنگ عمده‌ترین مشکلاتی است که مردم را درگیر کرده و این ستاد می تواند کمک به آن را تسریع بخشد.

تلاش همگانی برای بازسازی مناطق سیل‌زده

احمد حسین زادگان استاندار مازندران در این زمینه و در جلسه اضطراری با مدیران ستادی استانداری مازندران، اظهار کرد: برای انجام سریع بازسازی، ساخت و تعمیر منازل و تاسیسات آسیب دیده ستاد بازسازی بحران سیل تشکیل شد.

وی با بیان اینکه بازسازی مناطق آسیب داده در اولویت قرار دارد، گفت: هدف از تشکیل این ستاد هماهنگی و بهره گیری از تمامی ظرفیت ها برای اتمام به موقع آسیب های سیل است.

حسین زادگان در این جلسه از همه مدیران استان خواست همان گونه که در این چند روز با جدیت و تلاش شبانه روزی با سیل زدگان همراهمی کردند و کوشیدند تا اوضاع به شرایط عادی بازگردد، با همت بیشتر و عزم جدی تر وارد مرحله بازسازی شوند.

استاندار مازندران افزود: بازسازی را با مدیریتی واحد و با بهره گیری از تلاش تمامی دستگاه ها، نهادها و همت بالای نیروهای بسیجی و نظامی و مهم تر از همه پشتکار و اراده مردم در کمترین زمان ممکن محقق خواهیم کرد.

وزیر صنعت در مازندران/ درخواست استاندار برای توجه ویژه به اصناف و واحدهای صنعتی

استاندار مازندران همچنین در نشست صمیمی وزیر صنعت، معدن و تجارت با فعالان اقتصادی آسیب دیده از سیل اخیر در مازندران با اشاره به اینکه پیام رهبری دلگرم کننده بود، اظهار کرد: حضور رئیس جمهور در مازندران روند امدادرسانی را تسریع کرد.

حسین زادگان با تاکید بر اینکه مازندران باید قطب صنایع تبدیلی کشور شود و برای این امر نیاز است تا پایانه های صادراتی استان تقویت شود، افزود: از وزیر صنعت می خواهیم در بحث جبران خسارات وارده به اصناف و واحدهای صنعتی کمک های ویژه داشته باشند.

جبران خسارت بیش از 700 واحد صنفی در دستور کار دولت

رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز با اشاره به این که صبر، تحمل و کمک رسانی مردم در این حادثه مثال زدنی بود، اظهار کرد: استاندار مازندران خوب مدیریت کرد و با حضور میدانی و تجمیع ظرفیت ها، به روند امداد رسانی شتاب بخشید.

رحمانی با بیان این که استاندار مدیریت جهادی را در استان معنا بخشید، گفت: در صدد جبران خسارت وارده به بیش از 700 واحد صنفی تجاری آسیب دیده هستیم و اقلامی را هم بطور ویژه به مردم و صنعتگران کمک خواهیم کرد.

ابلاغ دستور پرداخت خسارت ها از روز شنبه 10 فروردین

مهدی رازجویان معاون امور عمرانی استانداری مازندران نیز با اشاره به آخرین وضعیت بررسی خسارات ناشی از سیل، پرداخت کمک‌های بلاعوض به آسیب دیدگان و کمک های تسهیلاتی پس از سفر رییس جمهور به این استان، اظهار کرد: در حال حاضر مصوبات هیئت دولت به دو بخش تسهیلات بلاعوض و تجاری - مسکونی تقسیم شده است.

وی بیان اینکه در سیل در سال‌های گذشته به بخش کشاورزی خسارتی تتلق نمی‌گرفت، گفت: در حال حاضر به ازای هر هکتار زمین کشاورزی مبلغ 2 میلیون تومان بلاعوض و در بخش واقعا هم پنج میلیون به عوض پرداخت می شود

معاون امور عمرانی استانداری مازندران در مورد نحوه پرداخت خسارات و کمک های بلاعوض نیز اظهار کرد: دستور پرداخت هنوز ابلاغ نشده و قرار است امروز شنبه 10 فروردین ماه این موضوع ابلاغ شود.

رازجویان افزود: بانک مسکن تسهیلات مسکن و بانک کشاورزی نیز تسهیلات کشاورزی را بر عهده گرفتند و اسامی سایر بانک ها نیز به ترتیب اولویت در بخش‌های پرداخت خسارت اعلام می شود.

رفع مشکل آلودگی آب در یک روستا

یحیی صالح طبری رئیس مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی مازندران نیز با بیان اینکه اکیپ‌های بهداشتی و درمانی در همه مناطق سیل زده مستقر و تا رفع نواقص حضور دارند، اظهار کرد: آلودگی آب تنها در یک روستا گزارش شده است که بلافاصله موضوع پیگیری و برطرف شد.

وی با اشاره به اینکه مسایل بهداشتی در مناطق سیل زده در حال کنترل است، افزود: تاکنون 4 هزار و 894 مورد مأموریت از ابتدای اجرای طرح نوروزی تاکنون انجام شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 5.5 درصد کاهش داشت.

لبریزی سد عباس‌آباد پس از سیل

مهدی ایزدی معاون میراث فرهنگی نیز با اشاره به اینکه مجموعه تاریخی و باغ موزه عباس‌آباد از مکان های تاریخی و مقصد اصلی گردشگری شرق مازندران است، اظهار کرد: پس از حادثه سیل وضعیت سد عباس آباد به آب منطقه ای اعلام شد تا دریچه سد باز شود.

وی با اشاره به اینکه به دلیل افزایش نسبت آب ورودی، بازشدن دریچه سد در دستور کار قرار گرفت تا دچار حادثه نشویم و در حال حاضر چندین برابر آن در حال استخراج است، تصریح کرد: اقدامات لازم به منظور جلوگیری از آسیب به این سد در حال انجام است.

ایزدی با اشاره به اینکه مجموعه تاریخی و سد عباس آباد بازدید کنتدگان زیادی دارد، گفت: آب سد عباس‌آباد هم اکنون در حال تخلیه است و سبک سازی انجام می شود.

آسیب به محوطه های تاریخی

وی ادامه داد: به محوطه های تاریخی عباس‌آباد بر اثر سیل آسیب وارد شد که تا کنون میزان اولیه خسارت بیش از 6 میلیارد تومان براورد شده است و 40 اثر اعم از مقبره ها و مکان های تاریخی در اثر سیل به طور جدی آسیب دید.


http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/82540/تلاش-همگانی-برای-بازسازی-مناطق-سیل‌زده-مازندران--ستاد-بازسازی-بحران-سیل-تشکیل-شد
بستن   چاپ