پیام مازند
نبیان، در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، عنوان كرد:
ضرورت پاكسازی انهار برای پیشگیری از چالش های ناشی از بارندگی / اقدامات پیشگیرانه یكی از مراحل مهم مدیریت بحران است
سه شنبه 18 مهر 1396 - 4:01:22 PM
استانداری مازندران
مازندران آنلاین - به گزارش روابط عمومی استانداری، علی نبیان، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، ضمن تسلیت ایام سوگواری آقا ابا عبدالله الحسین (ع) و شهدای حماسه ساز كربلا، با اشاره به آغاز فصول سرما، برنامه ریزی همه جانبه و پیشگیرانه از حوادث طبیعی را ضروری خواند و گفت: علیرغم بارش های سنگین در هفته گذشته در مناطق مختلف استان، بارش قریب 400 میلی متر باران در رامسر و تنكابن طی 48 ساعت و بارش برف در محورهای مواصلاتی، به دلیل انجام اقدامات پیشگیرانه، چالش های احتمالی مدیریت گردید.
نبیان، پیشگیری را یكی از مراحل مهم مدیریت بحران و مرحله ای بسیار موثر در پیشگیری از وقوع حوادث، ارزیابی سطح خطر پذیری جامعه و كاهش آثار زیانبار حوادث طبیعی برشمرد و یاد آور شد: برای مقابله با چالش های پیش رو در بارندگی ها، پاكسازی انهار ضرورت دارد كه باید با مدیریت فرمانداران و هماهنگی دستگاه های مسئول با جدیت صورت گیرد.
معاون استاندار، افزود: طرح جمع آوری آب های سطحی باید در دستور كار همه شهرداری های استان باشد و آن دسته از شهرداری هایی كه این طرح را ارایه و یا اجرا نكرده اند با مدیریت فرمانداران و هماهنگی آب منطقه ای استان در این راستا اقدام نمایند.
جانشین رییس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، با اشاره به این كه طرح تنفس جنگل به عنوان قانون برنامه ششم توسعه باید در استان به نحو شایسته اجرا شود، تصریح نمود: مسایل مرتبط با اجرای مطلوب این طرح در سطح ملی و استانی و با حضور دستگاه های نظارتی پیگیری شده است.
نبیان، با اشاره به ضرورت تجهیز بیشتر دستگاه های مسئول به امكانات لازم برای ارایه خدمات بهنگام و درست در مواقع آتش سوزی در جنگل و عرصه های طبیعی، تاكید كرد: پیش بینی ها و اقدامات لازم بویژه قطع سرشاخه های درختان جنگلی در راستای پیشگیری از وقوع حوادث احتمالی كه منجر به اخلال در ارایه خدمات زیربنایی به مردم می شود، بموقع صورت گیرد.
وی با اشاره به این كه میانكاله منطقه و میراثی ملی و جهانی است و باید اعتبارات ملی برای حفاظت از آن در نظر گرفته شود و به صورت پروژه ای ملی نگریسته شود، گفت: باید امكاناتی در نقاط حساس منابع طبیعی استان مستقر شود تا مانع گسترش صدمات ناشی از حوادث طبیعی بخصوص حریق در آغاز كار گردد و تزریق این امكانات نیاز به پیگیری های ملی دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با بیان این كه جلوی هرگونه برداشت غیر مجاز شن و ماسه از رودخانه های سراسر استان گرفته شده است، ابراز داشت: امروز در استان حتی اعطای مجوزهای قانونی برداشت شن و ماسه نیز با دقت، نظارت و كارشناسی های همه جانبه صورت می گیرد.
در آغاز این جلسه احمدی، مدیر كل مدیریت بحران استان، یخكشی، مدیر عامل آب منطقه ای و ابراهیمی، مدیر كل حفاظت از محیط زیست استان به ارایه گزارش پرداختند و برخی مدیران و فرمانداران نیز نقطه نظرات خود را بیان كردند.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/8266/ضرورت-پاكسازی-انهار-برای-پیشگیری-از-چالش-های-ناشی-از-بارندگی---اقدامات-پیشگیرانه-یكی-از-مراحل-مهم-مدیریت-بحران-است
بستن   چاپ