پیام مازند
تملک اراضی، روند اجرای طرح آبرسانی به نوشهروچالوس را کند کرد
چهارشنبه 21 فروردين 1398 - 03:26:09
پیام مازند - نوشهر- مدیرطرح های آبرسانی شرکت آب منطقه ای مازندران گفت که تملک املاک و بناهای موجود در مسیرخط انتقال آبرسانی به شهرهای نوشهر ، چالوس ، هچیرود و 129 روستا ، روند اجرای این طرح ملی را دچار مشکل و کند کرده است.
طرح آبرسانی به شهرهای نوشهر ، چالوس ، هچیرود و 129 روستای منطقه با پیش بینی اعتباری 300 میلیارد تومانی در آبان ماه سال 96 آغاز شد و قرار است ظرف حدود چهارسال به بهره برداری برسد .
آب مورد نیاز این طرح نیز از رودخانه اصلی " دلیر " که دبی آب آن یکهزار و 500 متر مکعب در ثانیه است ،‌ تامین شود و پس از تصفیه برای آشامیدن و مصرف در دیگر بخش ها در اختیار شهروندان شهرهای نوشهر ،چالوس ،‌هچیرود ، مرزن آبا و روستاهای حومه قرار خواهد گرفت.
علی سعیدی کیاسری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : فرآیند اجرای این طرح شامل آبگیری ، خط انتقال ، تصفیه خانه ، مخازن و نیز تهیه و خریداری شیرآلات است هرچند طول خط انتقال آبرسانی به شهرها و روستاهای یاد شده حدود 130 کیلومتر است منتهی بیشترین موانع در مسیر عبور این خط از مرزن آباد تا چالوس به طول حدود 28 کیلومتر است.
وی ، وجود اراضی شخصی ، ملی ، بناهای مسکونی ، رودخانه و سازه های غیرمجاز در حریم و بستر رودخانه ها را از عمده ترین موانع پیش پای اجرای این طرح معرفی کرد و ادامه داد : چنین مشکلاتی باعث شده تا روند احداث خط انتقال تاکنون حدودپنج درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد.
مدیرطرح های آبرسانی شرکت آب منطقه ای مازندران گفت : ماه گذشته نشستی به همین منظور در فرمانداری چالوس با حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران ، مسئولان منابع طبیعی و آبخیزداری ، حفاظت محیط زیست و دیگر روسای ادارات مربوط برگزار شد و برای صدور مجوز آزاد سازی اراضی و حریم با هدف عبور خط انتقال تصمیماتی اتخاذ شد که امیدوارم بزودی محقق شود.
سعیدی کیاسری افزود : از زمان اجرای این طرح تاکنون حدود 42 میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده که از این میزان حدود 26 میلیارد تومان آن هزینه شده و حدود 16 میلیارد تومان نیز درپایان سال 97 ابلاغ و پرداخت شده است .
شهرستان های نوشهر و چالوس به علت برخورداری از موقعیت های ممتاز طبیعی مانند دریا ، جنگل ، جلگه و کوه و نیز آثار تاریخی و تاسیسات گردشگری در تمامی فصول سال بویژه نیمه نخست میزبان میلیون ها مسافر و گردشگر هستند و با ورود این جمعیت ، اهالی بومی با مشکلات افت فشار و قطعی آب آشامیدنی مواجه می شوند.
این شهرستان ها در مجموع 230 هزار نفر جمعیت دارند.
7078 / 1602/1654

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/83857/تملک-اراضی،-روند-اجرای-طرح-آبرسانی-به-نوشهروچالوس-را-کند-کرد
بستن   چاپ