پیام مازند
افزایش 101درصدی بودجه پارک علم و فناوری مازندران در سال 98
يکشنبه 1 ارديبهشت 1398 - 03:04:30
پیام مازند - ساری – رئیس پارک علم و فناوری مازندران با بیان اینکه چتر حماتی دولت برای شرکت های دانش بنیان و فناورانه در سال 98 گسترده تر از همیشه است، اعلام کرد که بودجه امسال پارک استان مازندران بیش از 101درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، علی معتمدزادگان روز شنبه در نشست با واحدهای فناور مازندران اظهارکرد: سال 97 بودجه داخلی پارک علم و فناوری استان مازندران حدود 60 میلیارد ریال بود که امسال برغم شرایط بد اقتصادی کشور و دولت ، رشد قابل توجهی داشته است.
وی ادامه داد: نگاه دولت به پارک جدی بوده و گسترش حمایت چه از لحاظ تسهیلاتی و چه از لحاظ ارائه خدمات تولید تا فروش ، نشان از این دارد که دولت برای حرکت به سوی اقتصاد فناورانه در حال برداشتن قدم های جدی و مصمم است.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران رشد 101 درصدی اعتبارات پارک مازندران ر ا در شرایطی دانست که بر اساس بودجه سال 98 در کل کشوربودجه پارک علم و فناوری به طور میانگین افزایش 75 درصدی داشت.
**افزایش پنج برابری پرداخت تسهیلات به واحد های فناورانه
رئیس پارک علم و فناوری مازندران همچنین از افزایش 5 برابری پرداخت تسهیلات به واحدهای فناور و استارتاپ های تحت پوشش پارک در سال 98 خبر داد.
معتمدزادگان به هدف از افزایش تسهیلات اشاره کرد و گفت: با توجه به نوسانات قیمت ارز و مشکلات اقتصادی واحد های فناورانه و دانش بنیان، پارک علم و فناوری ارائه تسهیلات و حمایت خود از واحدهای تحت پوشش را افزایش داد تا بخشی از این مشکلات را برای آنها کاهش دهد.
وی همچنین سقف پرداخت تسهیلات از اعتبارات داخلی پارک به واحد های فناورانه و استارتآپی یک میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: در صورت قوی بودن و افزایش سطح تولید و اشتغال در این طرح ها، با معرفی واحدها به نهاد های حمایتی می توان تا سقف 50 میلیارد ریال تسهیلات دریافت کنند.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران مسیر برخورداری از تسهیلات را فقط برای خوش حساب ها و تولید کننده های واقعی هموار عنوان کرد و تاکید کرد: نظارت پارک از فعالیت واحدهای تولیدی و فناورانه دقیق و مستمر بوده و توان و خوش حسابی هر واحد برای دریافت تسهیلات بدون هیچگونه ملاحظه ای سنجیده می شود.
** فضای فیزیکی همچنان دغدغه بزرگ واحدهای فناورانه
معتمدزادگان همچنین به اهمیت توسعه فضای فیزیکی تحت پوشش پارک اشاره کرد و گفت: فضای فیزیکی یکی از مهمترین مولفه های پیشرفت و توسعه کاری شرکت های دانش بنیان است و در این مسیر پارک همه ساله در جهت افزایش این فضا جهت رسیدن هرچه بهتر به اهداف مورد نظر است.
وی کمبود فضای فیزیکی برای استقرار کسب و کارهای نو و شرکت های دانش بنیان و فناورانه را یکی از دغدغه های بزرگ پارک عنوان کرد و افزود: سال 98برنامه های خوبی برای افزایش فضای فیزیکی پارک درمازندران داریم که شامل خرید ساختمانی چهار طبقه در ساری برای شرکت های فناورانه و همچنین دریافت زمین از دانشگاه علوم کشاورزی ساری برای ایجاد پردیس اصلی پارک علم و فناوری می شود.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران با بیان اینکه در گرفتن زمین فراز و نشیب های زیادی پشت سر گذاشتیم گفت: در راستای توسعه فضای فیزیکی با دانشگاه علوم کشاورزی به تفاهم رسیدیم و 2 و نیم هکتار زمین به ما اختصاص داده و طرح جامع آن تصویب و بودجه فاز اول هم دریافت شد.
وی میزان زیر بنای این پردیس را حدود 6 هزار متر مربع عنوان کرد و گفت: به زودی کلنگ این ساختمان نیز در استان به زمین زده می شود .
معتمدزادگان افزود: عمده تلاش ما کاهش مشکل فضای فیزیکی است و در این راستا مجموعه خیام با یکهزارو 600 متر مربع زیربنا و 40 اتاق، ظرفیت حضور همزمان 15 واحد و شرکت فناورانه سال گذشته به عرصه های پارک اضافه شد.
مازندران دارای یک پارک علم و فناوری و 12 مرکز رشد است که چهار مرکز آن از جمله ساری ، آمل ، نوشهر و سیمرغ مستقیم زیر مجموعه پارک علم و فناوری فعالیت دارند.
116 شرکت دانش بنیان در مازندران با تولید حدود 400 محصول از سوی این شرکت ها زیر نظر پارک قرار دارند. در حال حاضر فضای زیر مجموعه پارک علم و فناوری استان 5 هزارمتر مربع است.
پارک علم و فناوری مازندران از سال 89 فعالیت خود را با 4 شرکت دانش بنیان آغاز کرد و اکنون میزان صادرات این شرکت ها به حدود چهار میلیون یورو رسیده است.
در حال حاضر 6 مرکز رشد در شهرستان های ساری، سیمرغ، آمل ، تنکابن و نوشهر فعال هستند که مقرر شد هفتمین مرکز رشد واحدهای فناورانه در بهشهر شنبه هفته آینده افتتاح شود.
/1899/7335

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/83997/افزایش-101درصدی-بودجه-پارک-علم-و-فناوری-مازندران-در-سال-98
بستن   چاپ