پیام مازند
در نشست نمایندگان کمیته تسهیلگران شهرستان چالوس بررسی شد
چالش در نظام اداری برای اجرای ساختار مناسب/ اصلاح ساختار اداری به عنوان پایلوت معرفی شود
شنبه 25 خرداد 1398 - 11:26:23
پیام مازند - در نخستین نشست نمایندگان کمیته تسهیلگران توسعه رسانه ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران، کمیته تسهیلگران شهرستان چالوس با محوریت ارائه راهکارهای توسعه و ضرورت اصلاح ساختار اداری در سطح شهرستان برگزار شد.
به گزارش ایسنا مازندران، در ابتدای جلسه مازیار ایکانی رئیس کمیته تسهیلگران توسعه چالوس بر فعالیت همه کارگروه ها در ضرورت اجرای اصلاح ساختار اداری تاکید کرد و گفت: از مجموع بسته های پیشنهادی با محوریت اصلاح ساختار اداری با انتخاب و بررسی موارد از سوی فرماندار می توان به عنوان پایلوت اصلاح ساختار اداری در ادرات شهرستان صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه برنامه محوری باید در راس روسای ادارات نیز برنامه محور باشند زیرا رمز موفقیت در تکریم ارباب رجوع و الویت دادن به آن ها است، افزود: نظارت و برنامه محور بودن ساختارها می تواند تحولی هر چند کم در جهت توسعه شهرستان ها شود.
موازی کاری در ادارات موجب بروز ضعف در اصلاح ساختاری می شود
حسین علی تقی پور با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب از قول مقام معظم رهبری مبنی بر ورود انقلاب اسلامی به دومین مرحله خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی که از نکات مهمی است که باید به آن توجه شود، اظهار کرد: اصلاح برخی نارسایی ها در بخش های مختلف از جمله فرهنگی، مالی و عدم رسیدگی به اراباب رجوع باید در اسرع وقت آغاز شود.
وی تصریح کرد: از نظر ساختاری نواقص و یا خلاء اداری وجود دارد و موازی کاری در همه ابعاد در سازمان ها و ادارات نیز موجب بروز ضعف هایی شده است که خود را نشان می دهد.
عضو کمیته تسهیلگران چالوس با بیان اینکه برای رسیدن به عملکرد درست نیاز است که اصلاح نظام اداری مد نظر قرار گیرد، گفت: پالایش ساختار اداری نه تنها موجب سرعت بخشیدن به روند کار است بلکه از بی نظمی و نارضایتی در سیستم اداری جلوگیری می شود.
تقی پور خاطرنشان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مردم به سمتی گرایش یافته بودند که ساختار اداری تغییر یابد اما به علت جنگ و تحریم هایی که از سوی دشمنان به وجود آمد آن گونه که باید و شاید این اصلاح ساختار اتفاق نیفتاد و درگیر ناملایمات اداری شد.
وی با تاکید بر اینکه با توجه به تحریم هایی که از سوی همه دنیا به سمت کشور ایران هجوم آورده است باید این اصلاح ساختاردر نظام ادرای روی دهد، افزود: این اصلاح با رفتن به سمت علمی شدن شبکه های اجتماعی و توانمند سازی شکل می گیرد بنابراین باید آستانه تحمل را بالا برد و رضایتمندی را ایجاد کرد.
عضو کمیته تسهیلگران چالوس در ادامه به نقشه راه اصلاح نظام اداری پرداخت ویادآور شد: استقرا دولت الکترونیک، عدالت استخدامی و نظام پرداخت، ساماندهی نیروی انسانی، تمرکز زدایی، افزایش بهر وری و استقرار نظام جامع مدیریت عملکرد، سلامت اداری، اصلاح ساختار و فرایندها، توانمندسازی و آموزش فرهنگی و تخصصی منابع انسانی، تقویت مدیریت و توان کارشناسی کشور و ارتقاء روحیه خود کنترلی در کارها، خدمات رسانی به مردم و تکریم ارباب رجوع از جمله نقشه راه اصلاح نظام اداری است.
برخی دستگاه های اداری توان کارشناسی و ارزیابی را ندارند
سید رضا موسوی از دیگر اعضای کمیته تسهیلگران چالوس نیز با بیان اینکه برخی دستگاه های اداری و اجرایی توان کارشناسی لازم در خصوص ارزیابی از خود را ندارند، اظهار کرد: این عوامل سبب شد ضعف هایی در بدنه ساختار اداری وارد شود که نیازمند اصلاح است.
وی گفت: برنامه های توسعه ای برخی دستگاه های شهرستانی تنها در قالب تملک و دارایی است.
به گزارش ایسنا مازندران، نخستین جلسه کمیته تسهیل گران توسعه پایدار شهرستان چالوس در سال 98 با محوریت ضرورت اصلاح ساختار اداری در سطح شهرستان برگزار شد .
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/87953/چالش-در-نظام-اداری-برای-اجرای-ساختار-مناسب--اصلاح-ساختار-اداری-به-عنوان-پایلوت-معرفی-شود
بستن   چاپ