پیام مازند
مدیرکل شیلات مازندران خبر داد
احیای آبزیان دریای خزر نیازمند پاکسازی رودخانه‌ها
دوشنبه 17 تير 1398 - 18:45:45
پیام مازند - مدیرکل شیلات مازندران گفت: احیای آبزیان دریای خزر نیازمند پاکسازی رودخانه‌ها بوده که این اقدام توسط مرکز شهید رجایی ساری و باهنر کلاردشت انجام می‌شود.
به گزارش ایسنا مازندران، ولی الله محمد زاده در نشستی با خبرنگاران که در استانداری مازندران برگزار شد، با اشاره وجود 3 هزار و 540 مزرعه شیلاتی در استان، اظهار کرد: بیش از چهار هزار صیاد در مازندران به امر صید اشتغال دارند.
وی با اشاره به اینکه سالانه بیش از 100 میلیون قطعه بچه ماهی تولید و رهاسازی می‌شود، تصریح کرد: حفاظت از ذخایر آبزیان را امری مهم است و هشت پایگاه نظارتی و حفاظتی یگان حفاظت در مناطق ساحلی مشغول فعالیت هستند و به امر حفاظت می پر دازند.
مدیرکل شیلات مازندران خاطرنشان کرد: 54 شرکت تعاونی صید و ماهیگیری، 44 شناور صید کیلکا و 70 شناور صید ماهیان خاویاری با هدف تأمین مولدین ماهیان فعال هستند.
محمدزاده از برخورد قانونی با فروشندگان و عرضه کنندگان غیرقانونی آبزیان برای حفاظت از ذخایر خبر داد و افزود: توسعه بازار آبزیان، کارخانجات و صنایع شیلاتی از محورهای مهم فعالیت شیلات است.
وی میزان تولید آبزیان در سال گذشته را 105 هزار تن اعلام کرد و گفت: با توجه به رشد 10 درصدی آبزیان، 12 هزار نفر به صورت مستقیم در فعالیت‌های شیلاتی استان مشغول کار هستند.
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه درآمد محصولات شیلاتی مازندران در سال گذشته هزار و 730 میلیارد تومان بود، تصریح کرد: در سال قبل بیش از هفت هزار تن انواع محصولات شیلاتی به روسیه، ارمنستان، عراق، کشورهای اروپایی صادر و 30 میلیون دلار درآمد ارزی نیز از آن حاصل شد.
محمدزاده در ادامه بیان کرد: بزرگترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری خاورمیانه در جویبار فعالیت دارد و در همین راستا در شهرستان بهشهر نیز این مهم دیده شده است.
وی با بیان اینکه 110 میلیون قطعه رها سازی بچه ماهی در دریای خزر انجام شد، اظهار کرد: سال گذشته 25 هزار مزرعه تولید ماهی و 50 مزارع ماهیان گرمابی نیز به مدار تولید پیوستند.
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه آلودگی آب های رودخانه ای در مسیر پرورش به اندازه چشم گیری نیست و آبگیری ها در فواصل پر باران انجام می شود، خاطرنشان کرد: بخشی از آب ها نیز برای مصارف کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد اما وجود فاضلاب های خانگی به رودخانه ها، برداشت شن و ماسه در حریم و برداشت آب از رودخانه توسط کشاورزان از آسیب های فعلی است.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/89594/احیای-آبزیان-دریای-خزر-نیازمند-پاکسازی-رودخانه‌ها
بستن   چاپ