پیام مازند
رئیس کمیته تسهیلگران توسعه پایدار شهرستان چالوس مطرح کرد
ضرورت توسعه و گسترش نظام اداری الکترونیک در چالوس
چهارشنبه 19 تير 1398 - 17:26:06
پیام مازند - نشست نمایندگان کمیته تسهیلگران شهرستان چالوس با محوریت توسعه و گسترش نظام اداری الکترونیک و پیگیری موانع و ارائه راهکارهای توسعه و ضرورت اصلاح ساختار اداری در سطح شهرستان برگزار شد. به گزارش ایسنا مازندران، در ابتدای جلسه مازیار ایکانی رئیس کمیته تسهیلگران توسعه چالوس بر فعالیت همه کارگروه ها در ضرورت اجرای اصلاح ساختار اداری تاکید کرد و گفت: از مجموع بسته های پیشنهادی با محوریت اصلاح ساختار اداری با انتخاب و بررسی موارد از سوی فرماندار می توان به عنوان پایلوت اصلاح ساختار اداری در ادارات شهرستان صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه برنامه محوری باید در راس برنامه های روسای ادارات باشد زیرا رمز موفقیت در تکریم ارباب رجوع و الویت دادن به آن ها است، افزود: نظارت و برنامه محور بودن ساختارها می تواند تحولی هر چند کم در جهت توسعه شهرستان ها شود.
رئیس کمیته تسهیلگران توسعه پایدار چالوس تاکید کرد: توسعه و گسترش نظام اداری الکترونیک از جمله بندهای نقشه راه اصلاح نظام اداری شهرستان است که در چالوس باید مورد توجه قرار گیرد.
ایکانی با بیان اینکه این اصلاح در چندبند قابلیت و ظرفیت اجرا در شهرستان را دارد افزود: باید بومی سازی صورت گیرد و بعد از جمع بندی با ارائه به فرماندار و تائید وی برای اجرا به سمع و نظر نظام حاکمیتی شهرستان برسد.
وی تصریح کرد: هر اداره ای به منظور تسریع و سهولت در خدمت به مردم در واحدهای خدمات رسان دولتی و غیر دولتی می تواند پایگاه ارائه خدمات داشته باشد.
رئیس کمیته تسهیلگران چالوس با بیان اینکه برای رسیدن به توسعه نیاز است ساختار شورای اداری علمی تر شود خاطر نشان کرد: ملزم کردن ادارات و دستگاههای اجرایی به بیان گزارش عملکر و اصلاح کمی و کیفی شورای اداری از جمله مواردی است که باید به آن توجه شود.
ایکانی ادامه داد: ارتقا کمی و کیفی جلسات شورای اداری شهرستان در راستای تحقق نظام جامع مدیریت عملکرد از جمله مواردی است که مورد تاکید است تا در راستای رفع مشکلات منطقه ، جلسات شورای اداری تخصصی تر باشد.
حسین تقی پور استاد دانشگاه حوزه مدیریت و عضو کمیته تسهیلگران شهرستان چالوس اظهار کرد: نظام اداری شهرستان نیازمند اصلاح ساختار است.
وی در ادامه به نقشه راه اصلاح نظام اداری پرداخت و گفت: استقرا دولت الکترونیک، عدالت استخدامی و نظام پرداخت، ساماندهی نیروی انسانی، تمرکز زدایی، افزایش بهر وری و استقرار نظام جامع مدیریت عملکر، سلامت اداری، اصلاح ساختار و فرایندها، توانمندسازی و آموزش فرهنگی و تخصصی منابع انسانی، تقویت مدیریت و توان کارشناسی کشور و ارتقاء روحیه خود کنترلی در کارها، خدمات رسانی به مردم و تکریم ارباب رجوع از جمله نقشه راه اصلاح نظام اداری است.
تقی پور در ادامه به بیان جزئیات نقشه راه اصلاح نظام اداری شهرستان چالوس پرداخت و متذکر شد: استقرار، توسعه و گسترش دولت الکترونیک نظام اداری شهرستان چالوس باید جزو موضوع بسته قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: ارائه و ایجاد پایگاههای ارائه خدمات و اطلاعات، ارتباط و تعامل دوسویه دولت با مردم، رسیدگی به شکایات مردم و ارزیابی عملکرد فرایندها و سیستمهای ارائه کننده خدمات از جمله زیر مجموعه استقرار دولت الکترونیک است همچنین استاندارد سازی شرایط جذب و تصدی مشاغل از جمله عدالت استخدامی و نظام پرداخت در نقشه راه اصلاح نظامی اداری است
این استاد دانشگاه با بیان اینکه در هر شهرستان متولی نظارت بر چگونگی استقرار دولت الکترونیک باید مشخص باشد اضافه کرد: به نظر می رسد وزیر کشور متولی استقرار دولت الکترونیک باشد و در این صورت فرمانداران در شهرستان متولی نظارت بر چگونگی پیاده سازی دولت الکترونیک هستند.
تقی پور تصریح کرد: در این صورت بهتر است با اجماع اعضای کمیته تسهیلگران جمع بندی از این نقشه راه تهیه و در قالب یک طرح به استانداری فرستاده شود و موانع توسعه و گسترش دولت الکترونیک مورد بررسی قرار گیرد.
قربانعلی آقااحمدی نائب رئیس کمیته تسهیلگران نیز با تائید موارد مطرح شده در خصوص استقرار دولت الکترونیک گفت: موضوع مهم دولت الکترونیک برای طرح به شورای اداری وارد شود و مردم نیز نظرات خود را در خصوص چگونگی عملکرد دولت الکترونیک بیان کنند.
در این جلسه محسن رضوی نیا و امید پور کلهر از اساتید دانشگاه نیز به بیان دیدگاهها و نظرات خود در این خصوص پرداختند.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/89643/ضرورت-توسعه-و-گسترش-نظام-اداری-الکترونیک-در-چالوس
بستن   چاپ