پیام مازند
جشنواره انار به سال پنجم رسید
جشنواره یاقوت سرخ در بهشهر/ غفلت از برندسازی
شنبه 6 آبان 1396 - 9:48:07 AM
مهر
مازندران آنلاین - بهشهر - درحالی جشنوار انار اشرف به ایستگاه پنجم رسید که برندسازی انارستان ارگانیک ایران مغفول مانده است.

 پنجمین جشنواره «انار اشرف» 11 آبان ماه در جوار غار تاریخی و باستانی هوتو در روستای شهیدآباد بهشهر برگزار می‌شود و برگزاری جشنواره انار بهشهر به ایستگاه پنجم رسید و امسال همچون سنوات گذشته این جشنواره در مجتمع فرهنگی و گردشگری هوتو در جوار غار هوتو برگزار می‌شود .
جشنواره‌ای که بناست تا امسال باکیفیت و استاندارد بیشتری برگزارشده و فرصت بیشتری برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری به گردشگران و مسافران بدهد .
پاییز که می‌شود بهشهر با انارش ورد زبان‌ها می‌شود، انارهایی که در نوع خود بی‌نظیر و منحصربه‌فرد است . انارهای خوش‌رنگ و طعم شیرین، تر، ملس، گل انار و... ازجمله میوه‌هایی است که بارنگ‌های سرخ و یاقوتی خود در کنار مرکباتی همچون پرتقال و نارنگی در فصل پاییز خودنمایی می‌کند .
دراین‌بین پنجمین جشنواره انار اشرف با برنامه‌ریزی‌های مختلف، باهدف شناساندن انار بهشهر به استان و کشور و تأکید بر برندسازی این محصول ارگانیک در بهشهر برگزار می‌شود .
برگزاری پنجمین جشنواره انار اشرف در بهشهر و برپایی نمایشگاه این جشنواره شامل عرضه انار تازه، رب انار، نان و غذاهای محلی و... از 11 آبان ماه به مدت 3 روز در مجتمع تاریخی، فرهنگی و گردشگری هوتو بهشهر برگزار شد و مردم می‌توانند از این نمایشگاه و خرید مناسب برخوردار شوند .

توسعه کشت باغات انار در بهشهر راهی برای رشد اقتصادی و کاهش بیکاری
فرماندار بهشهر   با برشمردن اهمیت مختلف برگزاری جشنواره‌های مختلف گفت: انار ارگانیک بهشهر ازجمله محصولات مهم و اقتصادی این شهرستان است که می‌تواند منبع درآمد مناسبی برای شهروندان باشد .
سید خالق سجادی افزود: بهشهر با دارا بودن حدود 13 هزار هکتار از باغات انار در میانکاله و دشت، بیشترین تولید انار استان مازندران را به خود اختصاص داده است .
وی گفت: دارا بودن شرایط ویژه کشت انار در بهشهر می‌تواند زمینه مناسبی برای توسعه باغات انار و رشد اقتصادی در این فصل باشد که کارهای مختلفی برای ترویج این کشت انجام‌شده است .
برند سازی انار اشرف در کشور مهمترین هدف جشنواره
مدیر جهاد کشاورزی بهشهر هم با اعلام اینکه اکنون بیش از 800 هکتار باغات انار بارور و بیش از 50 هکتار نهال انار پرورش داده‌شده است، به خبرنگار مهر گفت: تلاش داریم تا اراضی شیب‌دار بیشتری به این نوع کشت اختصاص یابد .
خلیل حقیقی ادامه داد: این مقدار از کشت انار در کنار 12 هزار هکتار انار ترش میانکاله از این شهرستان به‌عنوان قطب انار استان و یکی از قطب‌های مهم کشور ساخته است .
وی با اشاره به برپایی نمایشگاه انار در حاشیه پنجمین جشنواره انار اشرف در بهشهر، بیان داشت: غرفه‌های مختلفی با استاندارد لازم، شامل محصولات مختلف انار از گونه‌های مختلف، رب انار، انار خشک‌شده و همچنین تولیدات بومی و محلی، صنایع‌دستی و... در این نمایشگاه به معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد .

حقیقی گفت: برند سازی انار اشرف مهمترین هدف از برگزاری این جشنواره در کنار شناساندن ظرفیت‌های گردشگری و توسعه باغات است و با توجه به ظرفیت مناسب انار بهشهر و طعم و مزه خوبی که دارد این محصول آن‌چنان‌که باید برندسازی نشده و باید در این بخش با شتاب بیشتری وارد شویم .
ثبت جشنواره انار اشرف در فهرست آثار فرهنگی کشور
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بهشهر هم با اشاره به ثبت جشنواره انار اشرف در فهرست آثار فرهنگی کشور  گفت: جشنواره انار اشرف با عنوان مهارت سنتی تهیه رب انار اشرف البلاد (بهشهر) با کد ثبت 1372 در 22 بهمن 95 از سوی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ثبت شد .
مسعود فلاح برگزاری این جشنواره را به‌عنوان یک جشنواره فرهنگی برای شناساندن آداب‌ورسوم و سنت‌های مردم منطقه عنوان کرد و افزود: این جشنواره فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری و جذب گردشگر است تا با استفاده از سرمایه فرهنگی و هنری این جشنواره به توسعه حوزه گردشگری و اشتغال منطقه کمک شود .
  شهرستان بهشهر با دارا بودن حدود 20 نوع انار مازندران، دارای بیشترین انواع درختان است که انار ترش، شیرین، شکر و ملس از معروف‌ترین است و از 13 هزار هکتار انارستان این شهرستان، 12 هزار هکتار انار ترش ارگانیک در شبه‌جزیره میانکاله به‌صورت خودرو می‌روید

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/9171/جشنواره-یاقوت-سرخ-در-بهشهر--غفلت-از-برندسازی
بستن   چاپ