پیام مازند
رئیس انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران:
« غذاستیزی» مشکل فراروی صنعت غذا است
يکشنبه 27 مرداد 1398 - 11:53:56
پیام مازند - ساری - رئیس انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران، غذاستیزی و غذاگریزی را از مهمترین مشکلات فراروی صنعت غذا بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد رزاقی پیش ازظهر یکشنبه در پویش باورهای مردمی کیفیت محصولات لبنی در ساری، غذاستیزی و غذاگریزی را از مهمترین مشکلات بیان کرد و درباره خرید محصولات ارگانیک گفت: هنوز مجوری برای خرید محصولات ارکانیک صادر نشده و پشت پرده این کارها، از بین بردن صنعت استان است.
وی با بیان اینکه کارشناسان تلاش می کنند تا محصولاتی با کیفیت به دست مصرف کنندگان برسد، آگاهی رساندن به مردم را مسئله ای بسیار مهم دانست.
حجازیان آمارها نشان می دهد که جامعه ایرانی درباره غذا برای خود نسخه نویسی می کنند گفت: بیش از 60 درصد باورهایی که درباره برخی مواد غذایی در جامعه وجود یا اشتباه است و یا نیازمند اصلاح است.
وی افزود: برخی محصولاتی که به نام ارگانیک ارائه می شود ذاتا باکیفیت نیستند و از حربه تبلیغاتی استفاده می کنند و تاکنون اقدامی برای شناسنامه دار شدن آن نشدن است.
حجازیاد یادآور شد: طبق بررسی های صورت گرفته، معدل کیفی صنعت از معدل محصولات غیرصنعتی بالاتر است و هدف پویش ایجاد شده افزایش اطلاعات و آگاهی مصرف کنندگان است.
بررسی شایعات و واقعیت ها، علت ها و راهکارها هدف همایش باورهای مردمی کیفیت محصولات لبنی است.

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/93641/«-غذاستیزی»-مشکل-فراروی-صنعت-غذا-است
بستن   چاپ