پیام مازند
ایسنا گزارش می دهد؛
قدم های پر قدرت صنایع دستی مازندران در آشفته بازار اقتصادی
چهارشنبه 30 مرداد 1398 - 17:16:44
پیام مازند - نمایشگاه ملی صنایع دستی و هنرهای سنتی از 29 مردادماه تا یکم شهریور ٩٨ در مرکز نمایشگاهی نیاوران، کیلومتر ٣ جاده ساری به قائمشهر برپا شده که می تواند گامی مثبت در جهت رونق اقتصادی مازندران باشد.
به گزارش ایسنا مازندران، مهدی رازجویان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران در مورد اهمیت نمایشگاه ملی صنایع دستی و هنرهای سنتی که در ساری برگزار شد، با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه های ملی در حمایت از تولید کنندگان صنایع دستی جهت تولید آسان و اختصاص تسهیلات کم بهره و همچنین تحت پوشش قراردادن بیمه ای می تواند از گام های اجرایی موثر در این حوزه باشد، اظهار کرد: ایجاد مکان های مناسب جهت ارائه و عرضه محصولات می تواند از مطالبات و گام های موثر برای فعالین این حوزه باشد که به نوعی امنیت شغلی نیز برای تولید کنندگان ایجاد می کند.
وی تصریح کرد: حمایت از تولیدکنندگان صنایع دستی موجب توسعه این حوزه، اشتغال و اعتلای سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری می گردد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: صنایع دستی از مقوله هایی است که به جهت مبتنی بودن بر آئین فرهنگ و تاریخ کشورمان باید توجه ویژه ای به آن شود بنابراین با پرپایی نمایشگاه می توان فرهنگ غنی و تاریخ کهن خود را به عموم مردم بشناسانیم.
*نقش صنایع دستی در تحقق شعار سال
رازجویان با بیان اینکه صنایع دستی به عنوان یکی از مولفه های گردشگری و میراث فرهنگی نقش مهمی در رونق صنعت توریسم دارد، گفت: در سالی که توسط مقام معظم رهبری رونق تولید نام گذاری شده است، توجه به صنایع دستی می تواند از مولفه های خروج از اقتصاد نفتی و رونق اقتصاد گردشگری و توریسم باشد.
وی افزود: همه آحاد جامعه می توانند در حوزه صنایع دستی که یکی از زیرساخت های توریسم گردشگری است، فعالیت کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با اشاره به اینکه صنایع دستی برگرفته از فرهنگ تاریخ هر شهر و استانی است، بیان کرد: برای توسعه صنایع دستی در مازندران باید نسبت به حفظ فرهنگ تاریخ این دیار کوشا بود تا بتوانیم صنایع دستی را رونق ببخشیم.
رازجویان تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی همزمان با فروش محصولات می تواند منجر به زنده نگه داشتن این حوزه در استان سرسبز مازندران شود.
وی با بیان اینکه حضور و فعالیت آحاد مختلف جامعه خصوصا بانوان در حوزه صنایع دستی و ایجاد اشتغال نشان دهنده فراگیر بودن صنایع دستی در بین اقشار مختلف جامعه است، خاطرنشان کرد: توجه همه اقشار جامعه به صنایع دستی به نوعی بیانگر شمولیت این هنر در مازندران است که می تواند منجر به شناساندن هرچه بیشتر آیین و فرهنگ تاریخ این دیار به گردشگران و توریسم شود.
*صنایع دستی نیازمند حمایت همگانی است
سیف الله فرزانه، مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مازندران نیز با اشاره به اهمیت برپایی نمایشگاه صنایع دستی در سطح ملی گفت: این رویداد فرصت خوبی برای معرفی صنایع دستی جهانی و متفاوت مازندران است.
وی با اشاره به جایگاه بالای هنرمندان رشته های صنایع دستی در جهان و وجود ١٢ نشان مهر اصالت یونسکو در استان، گفت: هنرمندان صنایع دستی مازندران تا امروز 4٨ نشان مهر اصالت ملی دریافت کردند.
مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی مازندران با اشاره به برگزاری شب های فرهنگی در استان خاطرنشان کرد: این طرح متفاوتی است که در حاشیه نمایشگاه صنایع دستی مازندران برگزار می شود و هدف آن شناخت بیشتر مردم نسبت به رشته های اصیل صنایع دستی استان است.
فرزانه با اشاره به استقبال مردم از کارگاه های زنده صنایع دستی در این نمایشگاه گفت: توسعه و ترویج صنایع دستی و ایجاد انگیزه تولید صنایع دستی در جوانان از اهداف مهم این اداره در این نمایشگاه است.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/93730/قدم-های-پر-قدرت-صنایع-دستی-مازندران-در-آشفته-بازار-اقتصادی
بستن   چاپ