پیام مازند
تابستان خنک گردشگران مازندران را 40 درصد بیشتر کرد
سه شنبه 12 شهريور 1398 - 11:14:19
پیام مازند - ساری - کاهش روزهای گرم و همچنین بارش باران و استقرار هوای بهاری در تابستان سیل گردشگران را به سمت مازندران روانه کرد به طوری که بنا بر گزارش‌های رسمی تنها در دو ماهه تیر و مرداد این استان میزبان پنج میلیون نفر گردشگر بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 40 درصدی داشته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، گردشگری در مازندران طی یک دهه اخیر به تمامی فصول سال گسترش یافته است. دلیل آن هم علاوه بر وجود جاذبه های مختلف از جمله آب و هوای معتدل و همچنین مهیا بودن زیرساخت های مورد نیاز ، تابستان های گرم و شرجی بوده که بویژه طی چند سال گذشته تا حدود زیادی بر سفرهای تابستانی به این استان اثرگذاری و سفرها را به سایر فصول گسترش داده است.
علاوه بر این سیل و سیلاب بهاری امسال هم سبب شده بود تا بسیاری از گردشگرانی که از قبل برای سفر به مازندران برنامه ریزی کرده بودند، آن را به تاخیر بیندازند و اکنون از فرصت تابستان بدون شرجی برای جبران مافات استفاده کردند.
بر اساس داده های هواشناسی مازندران، دمای هوای استان طی ماههای تیر و مرداد امسال بندرت از مرز 35 درجه سانتی گراد گذر کرد و در بسیاری از روزهای تابستانی نیز مردم این استان و گردشگران دمای هوای زیر 30 درجه را تجربه کردند، دمایی که دستکم طی دو دهه گذشته کم سابقه بوده است.
به نظر می رسد برخلاف نوروز سیل آسای 98 که پیش بینی های رشد 30 تا 35 درصدی ورودی گردشگران به مازندران را نا کام گذاشت، تابستان جاری میزبانی از گردشگران نوروزی را جبران کرد و رشد خوبی را برای تابستان امسال رقم زد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: از ابتدای تابستان تا پایان مرداد پنج میلیون نفر گردشگر با میانگین اقامت 20 میلیون نفر شب وارد استان شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 40 درصدی را نشان می‌دهد.
مهران حسنی با بیان اینکه این میزان آمار اقامتگاه‌های رسمی و کانال های آمارگیری رسمی گردشگری استان است ،افزود: در واقع میزان ورودی گردشگران و مسافران به استان مازندران بیش از این تعداد است.
به گفته او ، شهرهای نور ، نوشهر ، چالوس ، رامسر و بابلسر بیشترین میزان گردشگران تابستانی را جذب و میزبانی کردند.
معاون گردشگری مازندران با بیان اینکه این میزان افزایش گردشگر در استان بی‌سابقه بود ، توضیح داد: عمده‌ترین علت افزایش جمعیت مسافران و گردشگران هوای خنک و بهاری بودن شرایط جوی استان مازندران و همچنین اسقرار هوای گرم در دیگر نقاط کشور است.
حسنی کیفیت بخشی واحدهای اقامتی و پذیرایی استان ناشی از رقابتی شدن جذب گردشگران میان سرمایه‌گذاران این بخش را از دیگر عوامل محبوبیت مازندران برای سفر تابستانی برشمرد.
وی گفت: پاکیزه شدن و آزادسازی سواحل ، ارائه خدمات باکیفیت در مناطق گردشگری استان ، تنوع اقامتگاهها ، گسترش اقامتگاههای بوم گردی و تنوع سرگرمی را از دیگر عوامل افزایش گردشگران مازندران در تابستان امسال برشمرد.
معاون گردشگری مازندران با بیان اینکه هنوز حدود سه هفته تا پایان فصل سفر تابستانی زمان باقی مانده، افزود: پیش‌بینی کرد که تعداد مسافران استان بیش از این میزان افزایش یابد.
رشد 20 درصد گردشگران خارجی در مازندران
حسنی همچنین گفت که در تابستان امسال 86 هزار نفر شب اقامت گردشگر خارجی در مازندران ثبت شد که نسبت به سال گذشته رشد 20 درصدی نشان می دهد.
وی بیشترین مسافران استان را از کشورهای عربی از جمله عراق ، عمان ، بحرین ، قطر و همچنین لبنان عنوان کرد و گفت: در این مدت گردشگران اروپایی از کشورهای آلمان ، فرانسه ، اتریش ، چکسلواکی و کشورهای دیگری از این قاره هم به مازندران سفر کردند.
معاون گردشگری مازندران همچنین به اتفاقات پیرامون گردشگر آلمانی که در استان مازندران مورد تعرض قرار گرفت نیز اشاره کرد و گفت: خاطیان این حادثه در دستگاه قضا در حال گذراندن مراحل دادگاهی خود هستند.
حسنی با بیان اینکه مازندران یکی از امن‌ترین استان‌ها و مناطق گردشگری ایران است ، افزود: متاسفانه این چنین حوادثی نه تنها بار منفی بر چهره گردشگری مازندران دارد، بلکه چهره امنیت گردشگری استان را نیز با این همه زحمات دستگاه های امنیتی و انتظامی و فقط با خطای چند نفر ناآگاه مخدوش می کند.
وی تکرار کرد: مازندران همواره یکی از امن ترین مناطق گردشگری نه تنها در کشور بلکه منطقه خاورمیانه است و به جز این مورد استثنا تاکنون هیچگونه مسئله ای برای گردشگران خارج در استان رخ نداده است.
به گفت: بعد از اتفاقات ناخوشایند گردشگر آلمانی ، همواره شاهد ورود گردشگران خارجی بخصوص از اروپا به مازندران هستیم.
7335/1654

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/97059/تابستان-خنک-گردشگران-مازندران-را-40-درصد-بیشتر-کرد
بستن   چاپ