واحد تولیدی 20 هزار قطعهای کبک در آمل به بهرهبرداری رسید
پنجشنبه 18 مهر 1398 - 10:40:52
|
|
پیام مازند - ساری- مدیر جهاد کشاورزی آمل از بهرهبرداری و راهاندازی یک واحد 20 هزار قطعهای پرورش کبک در روستای امیرآباد بخش لاریجان این شهرستان خبر داد.
به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سید حسین اسلامی توضیح داد: این مجموعه دارای پنج سالن پرورش شامل 3 سالن پرورش کبک پرواری و 2 سالن مولد است. وی اضافه کرد: این واحد از یک سالن جوجه کشی به ظرفیت 6 هزار قطعه و یک سالن کشتارگاهی نیز برخوردار است. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل اظهار کرد: کبک از خانواده ماکیان با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری است و میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده در مقایسه با دیگر پرندگان پنج تا 10 درصد بیشتر بوده و انواع اسید آمینه ضروری در آن به وفور یافت میشود. اسلامی گفت: به همین دلیل است که در اغلب نقاط دنیا پزشکان برای بیماریهایی چون ضعف اعصاب، ناراحتیهای روانی و بیخوابی مصرف این گوشت را توصیه میکنند. اسلامی ادامه داد: این گوشت بهدلیل چربی و کلسترول بسیار پایین از بروز بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری کرده و بهدلیل غنی بودن از پتاسیم، مصرف بهاندازه آن برای افراد با فشار خون بالا مانعی ندارد. وی خاطرنشان کرد: گوشت کبک میتواند نیاز بدن به فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد را تأمین کند و به تقویت حافظه و قوای جنسی بیفزاید و ضعف عمومی بدن را هم برطرف سازد. مازندران با تولید سالانه حدود 210 هزار تن گوشت سفید 11درصد نیاز کشور را تامین می کند. /1899/6990
http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/98622/واحد-تولیدی-20-هزار-قطعهای--کبک-در-آمل-به-بهرهبرداری-رسید
|