پیام مازند
تولید سالانه 200 تن گوشت بوقلمون در رامسر
دوشنبه 14 شهريور 1401 - 10:50:31
پیام مازند - ایسنا/مازندران مدیر جهاد کشاورزی رامسر از تولید سالانه 200 تن گوشت بوقلمون در این شهرستان خبر داد.
علی ابوالحسنی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شهرستان رامسر دارای یک واحد پرورش بوقلمون گوشتی صنعتی به ظرفیت 5 هزار قطعه است، گفت: سالانه 200 تن گوشت بوقلمون در این شهرستان تولید و راهی بازار مصرف می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رامسر افزود: از ابتدای امسال تاکنون 60 تن گوشت بوقلمون صنعتی در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
وی با بیان اینکه بوقلمون دارای 65 درصد گوشت سفید و 35 درصد گوشت قرمز است و پروتئین و فسفر موجود در گوشت آن حتی از ماهی و میگو نیز بیشتر است، اظهار کرد: سودآوری بالا تا 50 درصد هزینه سرمایه گذاری، طولانی تر بودن دوره پرورش و مقاوم بودن در مقابل بیماری ها از جمله مزیت های پرورش بوقلمون است.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/fa/News/265505/تولید-سالانه-200-تن-گوشت-بوقلمون-در-رامسر
بستن   چاپ